Microsoft esitteli uuden Microsoft Teams -työtilan tiimien tarpeisiin

 |   Jaakko Koivisto

Microsoft on esitellyt uuden chat-pohjaisen Microsoft Teams -työtilan Office 365:een tehostamaan ja helpottamaan tiimien työskentelyä. Microsoft Teams parantaa Microsoft Office 365:n yhteistyömahdollisuuksia entisestään tuomalla yhteen ihmiset, keskustelut, sisällön sekä tiimien tarvitsemat työkalut.

”Microsoft pyrkii tarjoamaan jokaiselle henkilölle ja organisaatiolle teknologiat, joiden avulla he voivat olla tuottavampia niin yksilöinä kuin ryhmissä”, sanoo Microsoftin toimitusjohtaja Satya Nadella. ”Office 365 on laajin työkalupakki ja alusta luomiselle, vuorovaikutukselle ja yhteistyölle. Microsoft Teams tuo Office 365 -ympäristöön uuden ulottuvuuden eli chat-pohjaisen työtilan, joka on suunniteltu nostamaan tiimityöskentely uudelle tasolle.”

Keskusteluketjuja Microsoft Teamsissa.
Keskusteluketjuja Microsoft Teamsissa.

Microsoft Teams rakentuu neljälle pilarille:

  • Chat-toiminnot modernien tiimien tarpeisiin. Microsoft Teams -työtilassa on jatkuva, ketjutettu chat-keskustelu, jotta jokainen käyttäjä pysyy ajan tasalla. Tiimin keskustelut näkyvät oletuksena koko tiimille. Lisäksi työtila tarjoaa mahdollisuuden yksityiseen chat-keskusteluun. Emoji-, gif-, tarra- ja meemikirjasto tarjoaa hauskan tavan itseilmaisulle digitaalisessa työtilassa.
  • Tiimityön toiminnallinen keskus. Microsoft Teams kokoaa yhteen kaikki Office 365:n toiminnot. Käyttäjät voivat aloittaa ääni- ja videokokouksia sekä työstää Microsoft Office -dokumentteja Microsoft Teams -työtilassa. Microsoft Graph auttaa löytämään ja jakamaan tärkeitä tietoja. Microsoft Teams tukee myös Office 365 Groups -ryhmätoimintoja.
  • Räätälöitävissä jokaista tiimiä varten. Koska jokainen tiimi on erilainen, Microsoft Teamsin käyttäjäkokemus on muokattavissa erilaisten tiimien tarpeiden mukaiseksi. Tiimien jäsenet voivat luoda keskustelukanavia eri aiheille. Uuden Tabs-ominaisuuden ansiosta keskustelukanavilta pääsee nopeasti usein käytettyihin tiedostoihin ja ohjelmiin, kuten Office 365:n OneNoteen, SharePointiin ja Planneriin, sekä kolmannen osapuolen tarjoamiin palveluihin. Lisäksi Microsoft Teams tukee Microsoft Bot Frameworkia, joka tuo älykkäät palvelut tiimien käyttöön.
  • Tietoturva, tietosuoja ja läpinäkyvyys. Office 365:n osana Microsoft Teams tarjoaa tiimeille Microsoft Cloudin kehittyneen tietoturvan ja vaatimuksenmukaisuuden ja läpinäkyvät toimintaperiaatteet. Tiimien keskustelut ja data salataan täysin, eikä niihin ole pääsyä ulkopuolisilla. Monivaiheinen tunnistautuminen vahvistaa yksilön tietosuojaa ja varmistaa, että tiimin tiedot pysyvät turvassa. Lisäksi Microsoft Teams noudattaa laajasti hyväksyttyjä vaatimuksenmukaisuus- ja tietoturvastandardeja.

Ennakkoversio on nyt saatavissa

Microsoft Teamsin ennakkoversio on nyt Office 365 Enterprise- ja Business-yritysasiakkaiden käytettävissä. Ennakkoversio on saatavissa 181 maassa ja 18 eri kielellä, suomi ja ruotsi mukaan lukien. Office 365 -järjestelmänvalvojat voivat aktivoida Microsoft Teamsin Office 365 -hallintakeskuksesta.

Lue lisää Microsoft Teamsista globaalista uutishuoneesta.

Lisätietoja:

Harri Mikkanen, tuotemarkkinointipäällikkö, Microsoft, [email protected], puh: +358 50 554 1618

Tags: ,