Microsoftin Surface Book -kannettava tietokone saapuu Suomeen huhtikuussa

 |   Jaakko Koivisto

Kuluttajien ja asiantuntijoiden ylistämä Surface Book tulee saataville Suomessa 20.4.2017. Ennakkotilaukset alkavat tänään.

Surface Book on Microsoftin huipputehokas kannettava tietokone, jonka kulmakiviä ovat tyylikäs design, irrotettavan kosketusnäytön ansiosta monipuolinen käyttötapa ja erinomainen akunkesto. Surface Book sopii yhtä hyvin luovalle gurulle, liikkuvalle ammattilaiselle, edistykselliselle opiskelijalle tai suorituskykyä tarvitsevalle tekijälle. Laitteen mukana tuleva Surface-kynä mahdollistaa nopean, tarkan ja henkilökohtaisen tekemisen kaikkiin ruudulla näkyviin sisältöihin.

”Surface Bookin monipuolisuus avaa uudenlaisia työskentelytapoja vaativimmillekin käyttäjille. Laadusta ei ole tingitty materiaaleissa eikä tuotekehityksessä – siksi Surface Book on täydellinen kannettava tietokone”, sanoo Antti Kuosmanen, Microsoft Oy:n Windows-liiketoiminnan johtaja. ”Surface Bookin suorituskyky, yhteensopivuus ohjelmistojen kanssa, irrotettava kosketusnäyttö ja mahdollisuus käyttää kynää ovat yhdistelmä, jonka vertaista markkinoilla ei ole”, Kuosmanen jatkaa.

Surface Bookin käyttöjärjestelmänä on Windows 10 Pro, joten sillä voi käyttää kaikkia Windows-yhteensopivia ohjelmistoja ja sovelluksia. Windows Hello -toiminto mahdollistaa biometrisen tunnistautumisen kasvojentunnistuksen avulla, jolloin ei tarvitse jatkuvasti muistella salasanoja.

”Surface Book tuo paljon odotetun lisän Surface-laitteiden valikoimaamme. Laitetta on kyselty Verkkokauppa.comista sen julkistuksesta lähtien, ja on mahtavaa, että asiakkaidemme odotus vihdoin palkitaan. Surface Bookin tehokkuus yhdistettynä monikäyttöisyyteen ja upeaan designiin tekee siitä todella kiinnostavan laitteen uusimmista laiteinnovaatioista kiinnostuneelle asiakaskunnallemme”, toteaa Verkkokauppa.comin toimitusjohtaja Samuli Seppälä.

Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmän ansiosta Surface Book soveltuu yrityskäyttöön, ja esimerkiksi sen etähallinta- ja tietoturvaominaisuudet ovat ensiluokkaiset.

”Tyytyväisenä Surface-käyttäjänä odotan innolla Surface Bookin myynnin aloitusta Suomessa. Asiakkaat ovat kyselleet tuotetta taajaan, joten se on erittäin mielenkiintoinen lisä valikoimaamme. On hienoa, että saamme myös yrityskäyttäjille erinomaisesti sopivan tuotteen valikoimaamme ensimmäisten joukossa”, kertoo Datainfon mobiililiiketoiminnan vetäjä Alexandros Syriniotis.

Saatavuus ja suositushinnat

Surface Bookin ennakkotilaukset alkavat Microsoft Storen ja valikoitujen jälleenmyyjien kautta tänään 15.3.2017, ja laite tulee saataville Suomessa 20.4.2017 alkaen. Suositushinnat, mallivaihtoehdot ja tekniset tiedot alla:

Lisätietoja medialle:

Kuvia laitteista:
https://news.microsoft.com/imagegallery/?filter_cats%5B%5D=4834&filter_cats%5B%5D=#sm.0001au8flay5vdkgz9i1r4civjcgl
https://news.microsoft.com/imagegallery/?filter_cats%5B%5D=4834&filter_cats%5B%5D=4958

Lisätietoja:
Antti Kuosmanen, Windows-liiketoimintajohtaja, Microsoft Oy
Puh:  +358 50 3450597
[email protected]

Microsoft
Microsoft tarjoaa mobiili- ja pilvivetoisen maailman parhaat teknologia-alustat ja tuottavuuden avaimet. Yhtiön missio on auttaa jokaista maailman ihmistä ja organisaatiota saavuttamaan enemmän. Lisätietoa osoitteessa: www.microsoft.fi ja www.microsoft.fi/uutisia. Twitterissä @MicrosoftOy

Microsoft ja Suomi 100
Microsoft juhlistaa kumppaniensa kanssa 100-vuotiasta itsenäistä Suomea investoimalla oppimisen, yrittäjyyden ja työelämän kehittämiseen, ja haluaa näin osallistua Suomen tulevaisuuden rakentamiseen. Lue lisää Microsoftin Suomi 100 -hankkeista täältä.

Tags: