Microsoft valitsi M-Filesin vuoden kumppaniksi Suomessa

 |   Microsoft News Center

Microsoft on valinnut tiedonhallintaratkaisuja tarjoavan ohjelmistoyhtiö M-Files Oy:n vuoden kumppanikseen Suomessa.

”M-Files on erinomainen esimerkki menestyvästä kumppaniyrityksestä. Globaalisti toimiva M-Files edistää asiakkaidensa digitalisaatiota uraauurtavilla ratkaisuillaan, jotka hyödyntävät monipuolisesti Microsoftin edistyksellisimpiä pilviteknologioita. Innovatiivisissa teknologiaratkaisuissaan M-Files huomioi markkinoiden kulloisetkin tarpeet, kuten tällä hetkellä keskeisen EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimukset”, sanoo Microsoft Oy:n toimitusjohtaja Pekka Horo.

M-Files tuottaa yrityksille pilvipohjaisia tiedonhallintaratkaisuja, jotka parantavat ja yksinkertaistavat dokumenttien ja muiden tietojen hallintaa. Asiakkaat voivat ottaa M-Filesin helppokäyttöiset ratkaisut käyttöön Azure-pilvipalveluun pohjautuvana julkisena Platform as a Service -palveluna, yksityisestä pilvestä, hybridipilviratkaisuna tai käyttää niitä omalta palvelimeltaan. Tuhannet yritykset yli 100 maassa käyttävät M-Filesia parantaakseen tietotyön laatua ja tuottavuutta sekä täyttääkseen tiedonhallintaan liittyviä standardeja ja vaatimuksia. Suomessa M-Filesin ratkaisut ovat käytössä yli 1 200 organisaatiossa.

”M-Filesin missiona on muuttaa sitä, miten maailma hallitsee tietoa. Käyttäjä haluaa löytää oikeaa ja ajantasaista tietoa nopeasti riippumatta sen sijainnista. Tiivis yhteistyö Microsoftin kanssa tarjoaa meille edistyksellistä teknologiaa ja siivittää kansainvälistä kasvuamme. Olemme erittäin otettuja tästä merkittävästä tunnustuksesta, ja odotamme innolla yhteistyömme seuraavaa askelta, jossa integroimme M-Filesin saumattomaksi osaksi käyttäjän Office 365 -kokemusta”, kertoo M-Files Oy:n toimitusjohtaja Miika Mäkitalo.

M-Filesin ratkaisut ovat tunnettuja ja arvostettuja niin asiakkaiden kuin asiantuntijoiden parissa. Esimerkiksi tutkimusyhtiöt Gartner ja Forrester ovat nostaneet M-Filesin yhdeksi maailman johtavaksi tiedonhallinnan teknologiaksi. Erityistä kiitosta M-Files saa teknologiansa käytettävyydestä, integroitavuudesta muihin järjestelmiin sekä alaa vaivanneiden kansiorakenteiden välttämisestä.
Lisätietoja:

Juhana Tormilainen, johtaja, asiakas- ja kumppanityytyväisyys, Microsoft Oy, puh. +358 400 698 390
Miika Mäkitalo, toimitusjohtaja, M-Files Oy, p. 045 205 3253, miika.makitalo@m-files.com