Microsoft Build tuo vuoden tärkeimmät tarinat ja jännittävimmät julkistukset Helsinkiin

 |   Microsoft News Center

Seattlesta lähtenyt Microsoftin suurin kehittäjätapahtuma Microsoft Build saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen. Voit seurata vuoden kiinnostavinta kehittäjätapahtumaa tunnisteilla #MSBuildTour ja #MSDevFi, sekä Microsoft Oy:n ja Microsoft Fluxin kanavilla.

Mielenkiintoisia lavaesityksiä, rajoja rikkovia teknologioita, ennennäkemättömiä demoja, huippupuhujia. Kaikkea tätä saapuu Helsinkiin kesäkuun puolivälissä, kun Microsoftin Build-kiertue saapuu tapahtumakeskus Telakkaan.

Build on Seattlesta Yhdysvalloista toukokuussa lähtenyt kiertue, joka kiertää kahdeksassa maassa esittelemässä Microsoftin vuoden tärkeimpiä uutisia ja julkistuksia. Kiertue tarjoaa sovelluskehittäjille ympäri maailman mahdollisuuden kuulla Microsoftin uusista teknologioista ja tuotteista ensimmäisten joukossa.

Helsinkiin Build saapuu Shanghaista ja jatkaa seuraavaksi muun muassa Intiaan, Saksaan, Koreaan ja Itävaltaan.

”Ohjelmistot ja sovellukset muuttavat maailmaamme uskomattomilla tavoilla, ja juuri kehittäjät ovat tämän kaiken takana. Microsoft Buildissa haluamme tuoda heidät keskiöön ja tarjota heille jotain ennennäkemätöntä”, Microsoft Oy:n yhteisömanageri Drazen Dodik sanoo.

”Suomalainen teknologia- ja sovelluskehitysosaaminen on huipputasoista ja maailmankuulua, joten halusimme tuoda Microsoft Buildin Helsinkiin. Tilaisuus on todella kiinnostanut suomalaisia ammattilaisia, ja kaikki Buildin 600 paikkaa varattiin loppuun vain kuukaudessa”, Dodik jatkaa.

Helsingissä luvassa on huippupuhujia, uutisia, keskusteluja, sekä upeita demoja. Tapahtuma esittelee Microsoftin juuri julkistettuja teknologioita, joita kehittäjät voivat käyttää sovelluksissaan, ja tarjoaa lisäksi loistavan mahdollisuuden verkostoitua alan parhaiden osaajien kanssa. Tilaisuudessa esitellään esimerkiksi Windows 10:n täysin uusia ominaisuuksia sekä Microsoftin ohjelmien saumatonta toimintaa Applen laitteiden kanssa.

”Tapahtuman aikana lavalle nousee huippuasiantuntijoita, jotka puhuvat Suomessa ensimmäistä kertaa”, Dodik kertoo. Buildissa puhuvat muun muassa tähtikoodarit Andy Wigley, Chris Reiner, Dave Crawford sekä Vlad Kolesnikov.

Keskiviikkona luvassa on esityksiä Microsoft Cloudin, tekoälyn ja Windowsin tulevaisuudesta, keskusteluja ja sessioita uusimmista pilviteknologioista, serverittömistä ratkaisuista, tekoälystä, boteista ja uusimmista laitteista. Buildin aikana pääsee lisäksi kokeilemaan täysin uutta HoloLens-demoa, joka näyttää miten lisättyä todellisuutta voidaan hyödyntää yhdessä työskentelyssä ja oppimisessa.

Torstaina suomalaisten yritysten IT- ja ohjelmistoasiantuntijat pääsevät tositoimiin, kun Microsoft Buildin Hackfest käynnistyy. Tiimit haastetaan lähestymään koko päivän kestävää kehitystehtävää täysin uudesta suunnasta sekä kokeilemaan Buildissa esiteltyjä uusia teknologioita.

Voit seurata Buildia sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #MSBuildTour ja #MSDevFi, sekä Microsoft Oy:n ja Microsoft Fluxin kanavilla. Lisäksi julkaisemme uutishuoneessamme juttuja ja raportteja paikan päältä Telakalta.