Surface Laptop, Surface Pro ja Surface Studio tänään myyntiin Suomessa

 |   Microsoft News Center

Lanseeraamme tänään uuden Surface Laptopin, Surface Pron ja Surface Studion Suomessa, ja tuomme koko Surface-tuoteperheen saataville useampiin maihin kuin koskaan aiemmin. Ensimmäinen Surface Pro loi kokonaan uudenlaisen tuotekategorian ja haastoi käsitykset siitä, mikä on kannettava tietokone. Tämän jälkeen jokainen lanseeraamamme Surface-laite on venyttänyt olemassa olevien tuotekategorioiden rajoja – tarjoten enemmän tehoja, enemmän pikseleitä ja monikäyttöisyyttä, jotta ihmiset voivat työskennellä missä ja milloin tahansa, kukin omalla tyylillään.

Kaikki haluavat käyttää työkaluja, jotka auttavat herättämään ideat henkiin – olipa sitten kyseessä inspiraatiota hakeva luova ammattilainen tai opiskelija, joka kulkee luokkahuoneen, kodin ja kirjaston väliä. Heitä varten olemme tuoneet Surface-tuoteperheeseen upeita, suorituskykyisiä laitteita, jotka mukautuvat käyttäjiensä tarpeisiin.

https://www.youtube.com/watch?v=74kPEJWpCD4

Surface Laptop on jo valloittanut monen sydämet. Suorituskyvyn ja tyylikkään muotoilun yhdistelmä tarjoaa myös kaikki elementit tuottavaan työhön. Surface Laptopin akku kestää koko päivän, näytön laatu on upea ja laite kulkee helposti mukana. Ylellisellä Alcantara-materiaalilla päällystetty näppäimistö on käsitelty kosteutta ja tahroja hylkiväksi. Jokainen yksityiskohta on mietitty tarkkaan.

Myös laitteen sovellukset on valikoitu huolella. Surface Laptop on suunniteltu Windows 10 S -käyttöjärjestelmälle ja parhaille Microsoftin tuotteille ja palveluille, kuten Officelle ja OneDrivelle. Windows 10 S varmistaa, että laitteesi on aina ajan tasalla. Koska Microsoft tarkastaa jokaisen Windows-kaupassa olevan sovelluksen, sinun ei tarvitse huolehtia, ovatko lataamasi sovellukset aitoja tai haitallisia laitteellesi. Saat erinomaisen suorituskyvyn ja tietoturvan samassa paketissa. Lue lisää Windows 10 S -järjestelmän käyttöönotosta blogistamme.

Windows-kauppaan lisätään jatkuvasti uusia sovelluksia. Ilouutinen monille musiikin ystäville on, että Spotify tulee kesällä saataville Windows-kauppaan. Upeita sovelluksia tulee Windows-kauppaan jatkossa lisää – lanseerasimme äskettäin SoundCloud Betan, ja myös iTunes tulee saataville lähitulevaisuudessa.

Jos tarvitset sovelluksen, jota ei ole vielä saatavilla Windows-kaupassa, voit siirtyä helposti käyttämään Windows 10 Pro -versiota maksutta 31. joulukuuta 2017 saakka.

Rajoitetun ajan tarjoamme myös Surface Laptopin mukana Office 365 Personal -käyttöoikeuden vuodeksi sekä 1 teratavun maksuttoman tallennustilan OneDriveen**, jolloin pääset käyttämään Microsoft Wordin, Excelin, PowerPointin ja OneNoten kaikkia toimintoja.

Täysin uutta tuotegategoriaa edustava Surface Studio on huipputehokas tietokone, joka muuntautuu työasemasta digitaaliseksi alustaksi ja tuo luovaan työhön uuden, luonnollisen ulottuvuuden. Surface Studio on suunniteltu toimimaan sulavasti kynä-, käsi- ja Surface Dial -ohjauksella. Huippuominaisuudet takaavat sujuvan ja moniulotteisen graafisen kokemuksen.

Kaikki Surface Laptopin värivaihtoehdot myös Suomeen

Kaikki neljä Surface Laptopin värivaihtoehtoa tulevat saataville Suomeen ja 16 muuhun uuteen maahan lähikuukausina. Platinan  lisäksi laite tulee myyntiin viininpunaisena, koboltinsinisenä ja grafiitinkultaisena Suomen lisäksi Australiassa, Hong Kongissa, Irlannissa, Isossa-Britanniassa, Itävallassa, Japanissa, Kanadassa, Kiinassa, Norjassa, Ranskassa, Ruotsissa, Saksassa, Sveitsissä, Taiwanissa, Tanskassa ja Uudessa-Seelannissa.

Lisätietoja väreistä ja ennakkotilausmahdollisuuksista saat osoitteesta Surface.com.

https://www.youtube.com/watch?v=TwWs2jIy4js

Myös uusi Surface Pro tulee myyntiin tänään. Täydellisellä tavalla monipuolisuuden ja suorituskyvyn yhdistävä Surface Pro on kannettava tietokone, jonka voit ottaa mukaasi minne tahansa, koska luovuus ei katso aikaa tai paikkaa.

Olemme uudistaneet tuotekategorioiden rajoja rikkovan laitteen ominaisuudet ulkoa ja sisältä. Uuden sukupolven Surface Pron 13,5 tunnin akunkesto antaa mahdollisuuden työskennellä ja luoda koko päivän. Laitteessa on yli 2,5-kertaa enemmän tehoa kuin Surface Pro 3:ssa. Surface Prossa on Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmä, ja se jaksaa pyörittää tarvitsemiasi tehokkaita työpöytäsovelluksia ohuesta ja kevyestä ulkomuodosta tinkimättä. Surface-kynä on myös kehittynyt uskomattoman paljon, ja se on nyt luonnollisimman ja herkimmän käyttötuntuman tarjoava kynämme. Lue lisää siitä, miten olemme nelinkertaistaneet kynän herkkyyden edellisestä versiosta ja pienentäneet kynän viiveen millisekunteihin sekä lisänneet siihen kallistusominaisuuden.

Surface -kynän, kosketusnäytön ja Surface Dialin näyttökäytön ansiosta Surface Pro on monipuolisuudessaan ja tehokkuudessaan vertaansa vailla oleva liikkuva luova studio.

Surface Prosta tulee saataville LTE-versio myöhemmin tänä vuonna***.

Ihmiset ympäri maailman ovat kyselleet meiltä, milloin Surface Studio on saatavilla. Laite on innoittanut jo lukuisia luovia ammattilaisia. Viimeksi laitteiden saatavuutta laajennettiin Australiaan, Kanadaan ja Uuteen-Seelantiin. Olemme ylpeitä saadessamme kertoa, että Surface Studio on saatavilla tästä päivästä alkaen myös Suomessa sekä Alankomaissa, Hong Kongissa, Isossa-Britanniassa, Itävallassa, Japanissa, Kiinassa, Norjassa, Ranskassa, Ruotsissa, Saksassa, Sveitsissä ja Tanskassa.

Lisätietoja:
Microsoft viestintä, Tomi Kuuppelomäki
tomi.kuuppelomaki@microsoft.com
Mediapäivystys puh. 040 6483 900

*Saatavilla Windows 10 Anniversary -päivityksessä tai uudemmissa versioissa.
**Tarjous voimassa rajoitetun ajan vuoden mittaiselle Office 365 Personal -käyttöoikeudelle sekä 1 TB:n OneDrive-tallennustilalle. Tarjous tulee aktivoida 180 päivän kuluessa. Tarjous päättyy 15.10.2017.
***Saatavilla valikoiduilla markkinoilla, saatavuudesta ilmoitetaan myöhemmin.

Microsoft
Microsoft tarjoaa mobiili- ja pilvivetoisen maailman parhaat teknologia-alustat ja tuottavuuden avaimet. Yhtiön missio on auttaa jokaista maailman ihmistä ja organisaatiota saavuttamaan enemmän. Lisätietoa osoitteessa: www.microsoft.fi ja www.microsoft.fi/uutisia. Twitterissä @MicrosoftOy

Microsoft ja Suomi 100
Microsoft juhlistaa kumppaniensa kanssa 100-vuotiasta itsenäistä Suomea investoimalla oppimisen, yrittäjyyden ja työelämän kehittämiseen, ja haluaa näin osallistua Suomen tulevaisuuden rakentamiseen. Lue lisää Microsoftin Suomi 100 -hankkeista täältä.

 

Tags: , ,