Uusi Microsoft 365 -palvelu antaa työkalut 4,5 biljoonan dollarin bisnesmahdollisuuteen

 |   Microsoft News Center

Washingtonissa käynnissä olevassa Microsoft Inspire -tapahtumassa esiteltiin Microsoftin uusia tuotteita ja palveluita, jotka tarjoavat yrityksille ja organisaatioille ennennäkemättömiä mahdollisuuksia digitaalisen murroksen hyödyntämiseen. Microsoftin vuoden suurimpaan kumppanitapahtumaan osallistuu yli 17 000 ihmistä eri yrityksistä ja organisaatioista.

Microsoft 365 tuo yhteen Office 365:n, Windows 10:n ja tietoturvan

Digitaalinen transformaatio ajaa ympäri maailman erilaisten yritysten liiketoimintaa eteenpäin ja tarjoaa mahdollisuuden jopa 4,5 biljoonan dollarin globaaliin kasvuun.

Auttaakseen yrityksiä ja organisaatioita hyödyntämään digitaalisen murroksen tarjoamia mahdollisuuksia, Microsoft julkaisi tänään uuden Microsoft 365 -palvelun. Se tuo yhteen Office 365:n, Windows 10:n sekä Enterprise Mobility + Security -paketin.

Microsoft 365 on täydellinen, älykäs ja turvallinen ratkaisu, joka tarjoaa kaikenlaisille yrityksille ja työntekijöille työkalut digitaaliseen transformaatioon. Se laittaa ihmiset keskiöön ja antaa heille joustavuutta työskennellä paikasta ja ajasta riippumatta sekä mahdollisuuden tehdä yhteistyötä muiden kanssa ympäri maailman pitäen samalla yrityksen tiedostot turvassa.

Inspire-tapahtumassa julkaistiin kaksi erilaista Microsoft 365 -pakettia. Microsoft 365 Enterprise on suunniteltu suurille organisaatioille. Microsoft 365 Business on tarkoitettu pienille ja keskikokoisille yrityksille, ja sen kokeiluversio julkaistaan elokuun alussa. Tutkimusyhtiö Forresterin tutkimuksen mukaan Microsoft 365 Enterprise lisää yritysten kasvumahdollisuuksia jopa 50 % verrattuna pelkkään Office 365:een.

Microsoft 365 todentaa Microsoftin uutta tapaa suunnitella, rakentaa ja viedä markkinoille uusia ratkaisuja. Se on kokonaisvaltainen tapa lähestyä modernin työelämän haasteita.

Azure Stackilla sovelluksia ja infrastruktuuria

Inspire-tapahtumassa julkaistiin myös Azure Stack yritysten tilattavaksi. Azure Stack laajentaa Azurea ja tarjoaa mahdollisuuden ketterään ja nopeaan innovointiin erilaisissa pilviympäristöissä.

Azure Stack antaa organisaatioille tilaisuuden ajatella isommin ja luoda uutta nopeammin. Se tarjoaa yrityksille alustan moderneille pilvisovelluksille ja mahdollisuuden toteuttaa pilvipalveluihin perustuvaa strategiaa tehokkaasti. Useat Microsoftin kumppanit, kuten Tieto, hyödyntävät jo Azure Stackia liiketoimintansa kasvattamiseen.

Lue Microsoftin blogista lisää Inspire-tapahtuman julkistuksia, sekä siitä, miten Microsoft auttaa yrityksiä, organisaatioita ja ihmisiä saavuttamaan enemmän uusien digitaalisten innovaatioiden avulla. Voit myös seurata tapahtuman live streamia.

Tags: , , , ,