Yhdessä tekemistä entistäkin laajemmalla porukalla – Microsoft Teams avautuu vierailijoille!

 |   Microsoft News Center

Sen jälkeen kun Microsoft Teams tuli julkisesti saataville kuusi kuukautta sitten, yli 125 000 organisaatiota on havainnut, miten tiimityö todella puhkeaa kukkaan Teamsissa. Nyt Microsoft Teams paranee entisestään, kun avaamme sen myös vierailijoille, eli kaikille Office 365:n yritys- ja oppilaitosversioiden käyttäjille. Office 365 -käyttäjät voivat nyt lisätä tiimeihinsä ihmisiä oman yrityksen ulkopuolelta. Vieraat voivat osallistua keskusteluihin, liittyä kokouksiin, muokata asiakirjoja ja paljon muuta. Julkistimme Teamsille myös uusia kehittäjätyökaluja, joista voit lukea lisää Office Dev -blogista.

Microsoft Teams on käytössä laajasti myös suomalaisissa yrityksissä, jotka ovat halunneet tarjota uuden kanavan tiedonkululle työntekijöiden välillä. Hyvä esimerkki tästä on HOK Elannon ravintolatoimiala, jonka Teams-kokemuksista voit lukea täältä. Nyt julkistetut ominaisuudet avaavat yrityksille uusia ovia tuoda nopeaan päätöksentekoon ja tiedon jakamiseen mukaan myös alihankkijat ja ulkopuoliset tukitoiminnot. Microsoft Teams on erinomainen vaihtoehto myös työntekijöille, joilla ei aikaisemmin ole ollut mitään viestintäratkaisua käytössään.

Teamsin avaaminen vierailijoille on ollut yksi pyydetyimmistä ominaisuuksista asiakkaidemme joukossa, ja olemme tehneet paljon töitä tehdäksemme vierailijoiden mukaan tulosta mahdollisimman mutkatonta. Lue lisää Teamsin uusista ominaisuuksista blogistamme (englanninkielinen).

Lisätietoja:
Harri Mikkanen, Office 365 -tuotemarkkinointipäällikkö, Microsoft
[email protected]
puh. 050 554 1618

Tags: ,