Microsoftilta uusi Surface Pro LTE Advanced -teknologialla yrityksille

 |   Microsoft News Center

Yritys- ja IT-johtajat ovat tällä viikolla kokoontuneet Microsoftin Future Decoded -tapahtumaan Lontooseen keskustelemaan siitä, mikä on teknologian rooli yritysten uudistumisessa. Kehitys ei kuitenkaan näy pelkästään teknologiassa vaan myös ihmisten tavoissa tehdä työtä ja yrityskulttuurissa, joka ohjaa ja kannustaa työntekijöitä saavuttamaan enemmän. 

Microsoft kehittää jatkuvasti uusia laitteita ja ohjelmistoja tukemaan uudenlaisia tapoja tehdä työtä sekä työntekijöiden luovuutta ja tehokkuutta paikasta riippumatta. Työntekijöiden liikkuvuutta parantaa entisestään Surface Pro -tuoteperheen uusin jäsen, Surface Pro LTE Advanced -teknologialla, joka on saatavilla yritysasiakkaille Suomessa ja muilla valikoiduilla markkinoilla joulukuusta alkaen.

Surface-laitteiden kosketusnäyttö, ääniohjaus, käsinkirjoitustoiminnot ja muut edistykselliset ominaisuudet ovat uudistaneet ihmisten tapoja tehdä yhteistyötä ja luoda uutta. Laitteissa on riittävästi tehoa tekoälyn ja koneoppimisen kaltaisten uusien teknologioiden hyödyntämiseen, minkä lisäksi ne mahdollistavat joustavan, paikasta riippumattoman työskentelyn.   

Cat 9 -modeemin sisältävä Surface Pro LTE Advanced -teknologialla on luokkansa nopein LTE-yhteyksiä tukeva kannettava tietokone1. Se tukee globaalisti 20 mobiilitaajuutta2, minkä ansiosta yrityskäyttäjät myös Suomessa voivat työskennellä fiksummin yhdessä, opiskella, luoda tai viihtyä laitteella ilman keskeytyksiä.

Lue lisää LTE-tuen sisältävästä Surface Prosta ja Microsoftin tavoista tukea liikkuvaa ja joustavaa työkulttuuria Panos Panayn blogista. Lisää uutisia keskiviikkona jatkuvasta Future Decoded -tapahtumasta löytyy täältä.

Tarkemmat tiedot LTE-tuen sisältävän Surface Pron ominaisuuksista löydät täältä, ja tiedot laitteen jälleenmyyjistä yrityksille Suomessa löydät täältä.

1 Vertailussa Surface Pro LTE Advanced -tietokoneen modeemin maksimilatausnopeus oli 450 Mbps, kun vastaavien 12- ja 13-tuumaisten LTE-tuen sisältävien kannettavien tietokoneiden ja 2-in-1-laitteiden Cat 6 -modeemien maksimilatausnopeus oli 300 Mbps.

2 Palvelun saatavuus ja nopeus riippuu palveluntarjoajan verkosta. Lisätietoja hinnoittelusta, SIM-korttivaatimuksista ja mobiiliyhteyden käyttöönotosta saat paikalliselta palveluntarjoajalta. Lisätietoja tuetuista taajuuksista saat osoitteesta surface.com.

Lisätietoja:

Antti Kuosmanen
Windows- ja laiteliiketoimintajohtaja, Microsoft Oy
antti.kuosmanen@microsoft.com
puh. 050 3450597

Tags: