Microsoft tuo HoloLensin ja yhdistetyn todellisuuden työpaikoille – myös Suomessa

 |   Microsoft News Center

Microsoftin Future Decoded -tapahtumaan Lontoossa kokoontui tänään yli 15 000 IT-ja business-päättäjää keskustelemaan teknologian hyödyntämisestä liiketoiminnassa sekä tähän liittyvistä ilmiöistä.

Esittelimme yhdistetyn todellisuuden visiomme sekä kerroimme, miten teknologiat kuten Microsoft 365, Microsoft HoloLens, Windows Mixed Reality ja 3D auttavat yrityksiä, tietotyöläisiä sekä työntekijöitä, joilla ei ole omaa työpäätelaitetta, digitalisaatiossa ja tulevaisuuden työn kehittämisessä.

Työ on viime vuosina kehittynyt rutiinitehtävien suorittamisesta luovaan ongelmanratkaisuun. Myös työpaikat ovat keskellä muutosta. Työtilat ovat avoimia, integroituja tai digitaalisia, ja teknologia tarjoaa työntekijöille laitteesta toiseen siirtyviä henkilökohtaisia kokemuksia. Tiimin jäsenet työskentelevät yhdessä paikasta riippumatta, myös eri puolilla maailmaa.

Microsoftilla tavoitteenamme on auttaa jokaista maailman ihmistä ja organisaatiota saavuttamaan enemmän. Yhdistetty todellisuus (Mixed Reality) voi auttaa asiakkaita ja yrityksiä ympäri maailmaa tekemään asioita, jotka eivät ole aikaisemmin olleet mahdollisia. Yhdistetyn todellisuuden kokemusten avulla yritykset ja niiden työntekijät voivat keskittyä olennaiseen ja työskennellä nopeammin, turvallisemmin ja tehokkaammin kuin aikaisemmin sekä luoda uusia tapoja vuorovaikutukseen asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa.

HoloLens Suomeen joulukuussa

Microsoft HoloLens on maailman ensimmäinen täysin itsenäinen ja langaton holografinen Windows 10 -tietokone, joka vuodesta 2016 lähtien on auttanut asiakkaitamme ja kumppaneitamme ympäri maailmaa uudistamaan liiketoimintaansa. HoloLens helpottaa ja uudistaa yhteistyötä, vuorovaikutusta, luomista ja oppimista.

Yhdistetyn todellisuuden ratkaisujen kysyntä ympäri maailmaa kasvaa jatkuvasti, minkä vuoksi tuomme HoloLensin myyntiin 29 uudelle markkinalle, myös Suomeen, missä myynti alkaa 1.12.2017. Uusien maiden lisäyksen jälkeen HoloLens on myynnissä jo 39 maassa.

Lisäksi pyrimme tuomaan eniten kysyttyjä HoloLens-ohjelmistopäivityksiä nykyisille asiakkaillemme. Olemme sitoutuneet toimittamaan päivityksen nykyisille asiakkaille ensi vuoden alussa.

YouTube Video

Lue lisää Future Decoded -julkistuksistamme globaalista blogista!
 

Lisätietoja:
Antti Kuosmanen Windows- ja laiteliiketoimintajohtaja, Microsoft Oy
antti.kuosmanen@microsoft.com
puh. 050 3450597

Tags: ,