Microsoft ja SAP yhdistävät voimansa: luotettavia pilviratkaisuja yritysasiakkaille digitalisaation tueksi

 |   Microsoft News Center

Microsoft ja SAP ovat tänään julkistaneet yhteisiä ratkaisuja, joiden avulla yritysasiakkaat voivat kehittää liiketoimintainnovaatioita turvallisessa pilviympäristössä. Yhtiöt myös ilmoittivat ottavansa toistensa pilviratkaisuja sisäiseen käyttöön. Osana ainutlaatuista yhteistyötä Microsoft ja SAP kehittävät ja tuovat yhdessä markkinoille laadukkaita yritysratkaisuja ja tarjoavat yhteisiä tukipalveluja taatakseen asiakkailleen parhaan pilvikokemuksen.

SAP:n yksityinen pilvipalvelu SAP S/4HANA Enterprise Cloud Microsoft Azure -ympäristössä tarjoaa yrityksille luotetun ja hallitun pilviympäristön SAP S/4HANA:n käyttöön. Microsoft aikoo hyödyntää ratkaisua omissa sisäisissä taloushallinnan prosesseissaan, ja SAP siirtää Azureen keskeisiä liiketoimintajärjestelmiään. Microsoft suunnittelee myös yhdistävänsä SAP S/4HANA:n Azuren tekoäly- ja analytiikkapalveluihin tehostaakseen taloudellista raportointiaan ja päätöksentekoa.

”Teknologia uudistaa kaikkia yrityksiä ja toimialoja, ja organisaatiot etsivät oikeita alustoja ja luotettavia kumppaneita nopeuttaakseen digitalisaatiotaan”, sanoo Microsoftin toimitusjohtaja Satya Nadella. ”Pitkän kumppanuuden tukemana Microsoft ja SAP ovat valjastaneet toistensa tuotteet hyödyntämään omien organisaatioidemme lisäksi yritysasiakkaita, jotka voivat ajaa liiketoiminnan kannalta kriittisimmät sovellukset ja työnkulut SAP S/4HANA-palvelussa Azure-ympäristössä.”

Tutkimusyritys Gartnerin tuoreen raportin mukaan kaksi kolmesta yritysjohtajasta uskoo, että heidän yrityksensä on nopeutettava digitalisaatiota säilyttääkseen kilpailukykynsä. Microsoftin ja SAP:n yhteistyö tekee tämän yrityksille helpommaksi. Globaalit yhtiöt kuten Coca-Cola, Costco ja Columbia Sports ovat jo ilmaisseet luottamuksensa yhteistyölle.

”Viemme kumppanuutemme uudelle tasolle mahdollisuudella hyödyntää SAP S/4HANA -palvelua Microsoft Azure -ympäristössä. Globaalisti merkittävät yritykset luottavat Microsoftiin ja SAP:hen. Yhdessä autamme yrityksiä asiakaslähtöisen kasvun vallankumouksessa”, sanoo SAP:n toimitusjohtaja Bill McDermott.

Lue lisää Microsoftin tiedotteesta.

Tags: , ,