Uusi Surface Go saatavilla tänään!

 |   Microsoft News Center

Surface Go on kevyin, ohuin ja helpoin Surface. Kannettavan tietokoneen suorituskyvyn ja tabletin liikuteltavuuden ansiosta se auttaa sinua pysymään saavutettavissa niin liikkeellä kuin kotonakin. Surface Go tuo toimiston kätesi ulottuville: voit katsella ja muokata Word- ja PowerPoint -tiedostoja tai tehdä muistiinpanoja OneNotella missä tahansa. Surface Go Type Coverin avulla Surface Go tulee entistäkin monipuolisemmaksi, ja tekemistä tehostavat myös uusi Surface Mobile Mouse ja Surface-kynä. Surface Go Type Coverin mekaaniset, taustavalaistut näppäimet tarjoavat loistavan kirjoituskokemuksen. Se on saatavana mustana tai Alcantara®-verhoiltuna kolmessa värissä – viininpunainen, koboltinsininen ja platina. Siinä on myös täysikokoinen, lasipintainen kosketusalusta, jossa on tuki viiden sormen kosketukselle. Viimeistele paketti tyylikkäästi muotoillulla Surface Mobile Mouse -hiirellä, jonka voit yhdistää Surfaceen Bluetoothilla. Surfacen tavaramerkiksi muodostunut Surface-kynä tarjoaa lyömättömän kynäilykokemuksen, varjostamista tukevan kallistustoiminnon ja 4,096 painetasoa
Ohut ja tyylikkäästi muotoiltu uusi Surface Go on ihanteellinen jokapäiväisiin tehtäviin liikkuvalle ihmiselle, kouluille ja asiakasrajapinnassa työskenteleville. Sen korkean resoluution 10-tuumainen PixelSense-näyttö, jossa on 10 pisteen kosketustuki, on suunniteltu niin työhön kuin vapaa-aikaankin. Surface Go:ssa on 3:2-kuvasuhteen näyttö, joka on omiaan nopeaan tekemiseen. Kaksoismikrofonit, sekä etupuolella oleva 5,0 megapikselin HD-kamera ja takaa löytyvä automaattitarkennuksella varustettu 8,0 megapikselin HD-kamera mahdollistavat suosikkihetkiesi taltioinnin perheen ja ystävien kanssa, ja myös yhteyden pidon korkealaatuisten videopuheluiden välityksellä. Sisäänrakennetun seisontatuen avulla Surface Go kääntyy 165 asteen kulmaan ja auttaa sinua pysymään kartalla siirtyessäsi tablettitilasta Studio-tilaan. Saranan rakenne mahdollistaa oikean työskentelyasennon esimerkiksi lentokoneessa työskentelyä tai valokuviin piirtämistä varten.
Seitsemännen sukupolven Intel® Pentium® Gold 4415Y -prosessori on optimaalinen tuottavuuden ja suorituskyvyn, akun käyttöiän ja laitteen ohuuden sanelemien vaatimusten saavuttamiseksi. Akun käyttöikä yhdellä latauksella on jopa 9 tuntia*, joten Surface Go:ssa on runsaasti kannettavaa tehoa joka kulkee mukanasi töistä tai harrastusprojekteista aina rentoutumaan suosikki-tv-ohjelmien parissa – kaikki yhdellä latauksella. Seisontatuen alla sijaitseva kortinlukija tarjoaa mahdollisuuden tallennustilan lisäämiselle, jolloin tila riittää varmasti valokuville, videoille ja musiikille.


Kuluttajakanavissa Surface Go toimitetaan Windows 10 Home in S mode -tilassa, B2B-kanavissa ja oppilaitoksille käyttöjärjestelmä on Windows 10 Pro.

Surface Go tulee tarjolle kahtena eri versiona: Surface Go 64 Gt / Intel 4415Y / 4 Gt RAM ja Surface Go 128 Gt / Intel 4415Y / 8 Gt RAM. 64 Gt:n version arvioitu vähittäismyyntihinta on 469€ ja 128 Gt: n version 619€.
Surface Go on Suomessa saatavilla kuluttajille yksinoikeudella Microsoft Storen ja Gigantin kautta. “Olemme innoissamme siitä mahdollisuudesta jonka Surface Go tuo. Se laajentaa Surface-laiteperheen uusille yleisöille, kuten perheille jotka arvostavat korkealaatuista designia ja käyttävät laitetta yhdessä tekemiseen tai ajanviettoon, niin kotona kuin liikkeessä. Surface Go:ssa on paljon pakattuna pieneen ja kohtuuhintaiseen pakettiin, ja odotamme innolla kumppanuutta Microsoftin kanssa, kun Surface Go:n myynti käynnistyy pohjoismaisille kuluttajille nyt opintojen alkaessa”, sanoo Elkjøpin pohjoismaisten ostotoimintojen johtaja Erik Rosenlind.

Lisätietoja Surface Go:sta ja Surface-lisävarusteista löytyy osoitteesta http://www.microsoft.com/surface

 

*Paikallisten videoiden toistoaika jopa 9 tuntia yhdellä latauksella. Microsoftin suorittama testaus kesäkuussa 2018 käyttäen Intel Pentium Gold 4415Y -suorittimen esisarjan 128 Gt:n yksiköitä 8 Gt:n RAM-muistilla. Testaus koostui koko akun purkautumisesta videon toiston aikana. Kaikki asetukset olivat oletusarvoiset sillä poikkeuksella, että WLAN-yhteys oli muodostettuna ja automaattinen kirkkauden säätö oli poissa käytöstä. Akun kesto vaihtelee merkittävästi asetusten, käyttötapojen ja muiden tekijöiden mukaan.

Tags: , ,