Kovia paketteja pehmeällä twistillä – täältä löytyvät Microsoftin kivoimmat joululahjat

 |   Microsoft News Center

Merry Christmas -lamppu

Merry Christmas -lamppu

Mitä on toivomuslistallasi jouluksi? Ehkä Xbox-konsoli, Surface Go tai tyylikkäitä PC-lisälaitteita. Olemme keränneet joululahjavinkkejä opiskelijoille, perheille, pelaajille ja niille, jotka haluavat saavuttaa enemmän.
Jouluaatto on enää kuukauden päässä, ja nyt viimeistään on korkea aika ajatella, mitä ostaa joululahjaksi perheelle ja ystäville. Aiemmin tänä vuonna lanseerattu Surface Go on saanut erittäin lämpimän vastaanoton kuluttajien keskuudessa, olemme julkaisseet myös monia uusia Xbox-lisävarusteita. Lue joululahjavinkkimme alta!

Joululahjavinkit opiskelijoille
Opiskelijat etsivät usein tietokonetta, joka on helppo kuljettaa ja jolla on pitkä akunkesto. Tietokonetta, jonka avulla on helppo tehdä töitä ja hakea tietoa. Monesti haussa on laite, jolla voidaan tehdä sekä opiskelutehtävät, että käyttää laitetta myös vapaa-aikana. Surface Laptopissa on samassa paketissa tyylikäs muotoilu, keveys ja pitkä akunkesto, ja samalla sillä pystyy tekemään vaativampia tehtäviä. Surface Laptop tulee useissa eri väreissä, esimerkiksi viininpunaisena tai koboltinsinisenä, ja se on saatavilla Microsoft-kaupasta tai Gigantista.

Surface Laptop

Oiva laite luovan työn tekijöille tai insinööriopiskelijoille on Surface Book 2 joko 13,5:n tai 15 tuuman näytöllä. Surface Book 2 on uskomattoman tehokas laite, jonka suorituskyky mahdollistaa esimerkiksi korkealaatuisen grafiikan käsittelyn ja jonka akku kestää jopa 17 tunnin käytön yhdellä latauksella. Hinnaltaan Book 2 sijoittuu Surface Laptopin yläpuolelle, ja se on saatavilla niin ikään Microsoft Storesta sekä Gigantista ja Verkkokauppa.com:sta.

Surface Book 2

Joululahjavinkit koko perheelle
Perheen kasvaessa on tärkeää että kotona on tietokone, jota voidaan käyttää eri tarkoituksiin taloushallinnasta viihteen kuluttamiseen. Sen tulisi olla kestävä, kevyt, tyylikäs ja monipuolinen. Surface-perheen tyylikkäistä tietokoneista löytyy laite, joka käyttöön. Surface Go on suunniteltu niille, jotka tarvitsevat täysiverisen tietokoneen erittäin mobiilissa formaatissa – se on täydellinen laite koko perheen jaettuun käyttöön! Go:ssa on 10 tuuman PixelSense-näyttö, se painaa vain 521 grammaa ja on 8,3 millimetriä ohut. Surface Go toimii yhtä hyvin työssä kuin vapaa-ajalla ja myös se on saatavilla Microsoft-kaupasta ja Gigantista. Muistathan liikkuvaan käyttöön myös Surface Pro -laitteet, jotka ovat mukana jälleenmyyjien joulunajan kampanjoissa!

Surface Go, viininpunainen Surface Type Cover ja viininpunainen Surface Mobile Mouse

Joululahjavinkit pelaajille
Xboxilla on tarjota jotain jokaiselle perheenjäsenelle ja sen avulla voit kerätä kaiken viihteesi yhteen paikkaan. Xbox Live -palvelun avulla voit pelata ystäviesi kanssa, viettää aikaa suosikkisovelluksiesi parissa ja katsoa tai kuunnella sinua kiinnostavia helmiä loputtomasta netin viihdekirjastosta.

Xbow One X ja Xbox One S

Xbox One X on pelaajan optimaalinen konsoli. Jos haluat ostaa maailman tehokkaimman pelikonsolin ja pelata aidon 4K-grafiikan säestämänä, tämä joulu on täydellinen tilaisuus tehdä se. Pelit ovat parhaimmillaan Xbox One X:n kautta!

Koko perheen pelikoneeksi suosittelemme edullista Xbox One S:ää. Pelaaminen, suosikkisarjan katseleminen tai suoratoisto Xbox One S:n erinomaisen grafiikan ja HDR-tekniikan avulla sekä ensiluokkaisella äänellä höystettynä takaa nautinnollisen hetken niin arjessa kuin juhlassa.

Niille joilla on jo Xbox One -konsoli, suosittelemme Xbox Game Pass -palvelua. Voit nauttia yli 100 upeasta pelistä alhaiseen kuukausihintaan. Kuukausittain uudistuvan pelivalikoiman avulla pääset mukaan jatkuvasti muuttuvaan pelikokemukseen ilman rajoituksia!

Hyvää joulunodotusta!

Tags: , , , , , , , ,