Uusi vuosi toi uudet Surfacet saataville

 |   Microsoft News Center

Surface 6 Pro in Black

Microsoft tuo vuoden vaihtumisen kunniaksi myyntiin uusimmat Surface-laitteet. Aiemmat Surface-laitteet haastoivat käsitykset siitä, mitä kannettavalta tietokoneelta on lupa odottaa. Uudet Surfacet jatkavat siitä, mihin niiden edeltäjät jäivät.

Lokakuussa julkistamamme Surface Pro 6, Surface Laptop 2 ja Surface Studio 2 yhdistelevät saumattomasti helppokäyttöisyyttä, tehokkuutta, tyylikkyyttä ja pitkää akun kestoa. Surface-laitteet tarjoavat käyttäjilleen enemmän tehoa, enemmän pikseleitä ja monipuolisempia käyttömahdollisuuksia, jotta ihmiset voivat työskennellä missä ja milloin tahansa.

Uusista Surface-laitteista on saatavilla myös yrityksille ammattilaiskäyttöön suunnatut versiot, jotka tarjoavat käyttäjilleen lisähyötyjä. Surface Pro 6:n ja Surface Laptop 2:n yritysversioissa on mukana Windows 10 Pro, edistyneempi suojaus, Enterprise-tason hallittavuus, tehokkaampi suorituskyky ja uusi nopeutettu takuupalvelu.

Uudet laitteet tulevat tänään 3.1. ennakkomyyntiin Microsoft Storessa ja valikoiduilla jälleenmyyjillä. Kauppoihin laitteet saapuvat 7. helmikuuta alkaen, jolloin myös ennakkotilattujen tuotteiden toimitus aloitetaan.

Tänään käynnistyy myös kuluttajille suunnattu ennakkotilauskampanja, jossa uuden Surface Pro 6:n ennakkotilaaja saa kaupan päälle Surface-kynän, jonka avulla kirjoittaminen ja piirtäminen sujuu luonnollisesti – lähes olemattomalla viiveellä.

Surface Pro 6 – Tabletin vaivattomuutta kannettavan tietokoneen teholla

Huipputehokkaan neliydinprosessorin sisältävä Surface Pro 6 on näyttävä työkalu, joka tarjoaa käyttäjälleen laadukkaan kannettavan tietokoneen tehokkuuden tableteista tutulla vaivattomuudella. Surface Pro 6:n teho riittää pyörittämään sulavasti tuoreimpia pelejä ja vaativimpia ohjelmistoja.

Ultrakevyt Surface Pro 6 kulkee huomaamattomasti mukana ja sen käyttö on yhtä vaivatonta kahvilassa, junassa, lentokoneessa kuin kotisohvalla.
Surface Pro 6 on edeltäjäänsä 1,5 kertaa nopeampi, ja mahdollistaa edelleen työskentelyn aamusta iltaan. Sen tehokas akku kestää 13,5 tuntia vaativaakin käyttöä.

Uuden Surface Pro 6:n kuluttajasuositushinnat alkavat 1079 eurosta. Voit tilata Surface Pro 6:n ennakkoon täältä.

Surface Laptop 2 – Sorvin ääreltä vapaa-ajan viettoon yhdellä latauksella

Surface Laptop 2 on edeltäjänsä tavoin yhdistelmä suorituskykyä ja tyylikästä muotoilua. Kahdeksannen sukupolven Intel-prosessorin ansiosta Surface Laptop 2 on edeltäjäänsä peräti 85 prosenttia nopeampi.

Huolellisesti suunniteltu Surface Laptop 2 mahtuu pieneenkin laukkuun ja on käynnissä ollessaan huomaamattoman äänetön. Surface Laptop 2 kulkee mukana koko päivän ajan 14,5 tuntia kestävän akkunsa ansiosta. Se mahdollistaa tuottavan työnteon, mutta yhtä lailla se auttaa rentoutumaan vapaa-ajalla.

Uuden Surface Laptop 2:n kuluttajasuositushinnat alkavat 1179 eurosta. Voit tilata Surface Laptop 2:n ennakkoon täältä.

Surface Studio 2 – Huippustudio yhdessä paketissa

Surface Studio 2 on luovan ihmisen päiväuni. Surface Studio 2 luo työpöydästä huippulaadukkaan studion, jonka avulla tarkkuutta vaativa kuvankäsittely ja mallintaminen onnistuvat vaivattomasti. Surface Studio 2 käsittelee tiedostot 50 prosenttia edeltäjäänsä nopeammin.

Surface Studio 2:n näyttö toistaa 13,5 miljoonan pikselin tarkkuudella värimaailman ennennäkemättömällä tavalla. Näyttö on kalibroitu toistamaan värit juuri sellaisina kuin ne ovat. Ammattilaiset osaavat arvostaa sitä, että näytöllä kuvat näyttävät pikselilleen sellaisilta kuin tulostettaessa.

Surface-kynän ja kosketusnäytön ansiosta Surface Pro 2 on monipuolisuudessaan vertaansa vailla oleva liikkuva luova studio, joka soveltuu niin harrastus- kuin ammattilaiskäyttöönkin.

Uuden Surface Studio 2:n kuluttajasuositushinnat alkavat 4249 eurosta. Voit tilata Surface Studio 2:n ennakkoon täältä.

Tags: , , ,