Yhteiskuntasuhdejohtaja Max Mickelsson siirtyy 14 Microsoft-vuoden jälkeen yrittäjäksi

 |   Microsoft News Center

Max Mickelsson

Ansiokkaan uran Microsoft Oy:ssä yhteiskuntasuhdejohtajana luonut Max Mickelsson siirtyy yhtiön palveluksesta yrittäjäksi. Lähes päivälleen 14 vuoden ajan yrityksessä työskennellyt Mickelsson on toiminut laajasti suomalaisessa yhteiskunnassa yrityksen edustajana.

Mickelsson on ollut näkyvä vaikuttaja suomalaisessa yhteiskunnassa ja toiminut aktiivisesti eri sidosryhmissä sekä edistänyt omalla merkittävällä panoksellaan Microsoft Oy:n ja suomalaisen yhteiskunnan keskinäistä yhteistyötä.

Teknologian puolestapuhujana sekä yritysvastuun aktiivisena edistäjänä tunnetulla Mickelssonilla on ollut merkittävä rooli useissa Microsoft Oy:n hankkeissa. Hänellä on ollut vahva rooli muun muassa taannoisen Kasvufoorumin työryhmässä, Nuori Yrittäjyys ry:n yhteyshenkilönä, Microsoft Mobile Oy:n työntekijöitä tukeneen Polku-ohjelman luomisessa sekä IoT-yrittäjiä tukevan IoT Pajan synnyttämisessä.

”Kiitän Maxia lämpimästi koko yhtiön puolesta. Hän on nähnyt uransa aikana maailman ja teknologian muuttuvan valtavasti, mutta pystynyt toimimaan aina vahvana välittäjänä ja aikaansaajana uusissa olosuhteissa. Hän on urallaan rakentanut uusia toimintatapoja sekä kehittänyt Microsoftin ja ympäröivän yhteiskunnan suhteita vastaamaan muuttuviin tarpeisiin. Max on tarjonnut korvaamatonta osaamistaan koko yhtiölle sen eri vaiheissa. Hän on toiminut meille kaikille esimerkkinä sitoutumisesta, periksiantamattomuudesta sekä kyvystä löytää luovia, merkittäviä ratkaisuja sekä yrityksen että yhteiskunnan hyväksi”, sanoo Microsoft Oy:n toimitusjohtaja Jussi Tolvanen.

Mickelsson päättää uransa Microsoftilla tänään.

Lisätietoja:
Anne Alarotu
Viestintäjohtaja
050 487 1308, anne.alarotu@microsoft.com

Tags: