Microsoftin Surface Hub 2S tukee tiimien työskentelyä modernissa työympäristössä

 |   Microsoft News Center

Kuvassa on joukko ihmisiä työskentelemässä Surface Hub 2S:n ympärillä.

Microsoft on esitellyt tänään näkemyksensä ja uusia ratkaisuja työntekijöiden ja tiimien työskentelyn tueksi. Uusi 50-tuumainen Surface Hub 2S mahdollistaa akkunsa ansiosta työskentelyn myös kokoushuoneiden ulkopuolella verkkovirran ulottumattomissa. Vuoden 2020 alussa esittelemme myös 85-tuumaisen version Surface Hub 2S:stä.

 

 

Työskentelytapamme ovat jatkuvan muutoksen kourissa. Työntekijöille tiimityöskentely on tärkeää, mutta globaalia ja mobiilia tiimityötä ei ole aina mahdollista toteuttaa samassa tilassa. Yritykset hakevat teknologisia ratkaisuja, jotka pienentävät kuilua eri yksiköiden, sijaintien ja aikavyöhykkeiden sekä erilaisten työskentelytapojen ja näkemystenkin välillä.

Microsoftin tavoitteena on auttaa ihmisiä saavuttamaan yhdessä enemmän. Olemme kehittäneet Office 365 -palvelusta yhteistyötä tukevan ohjelmistokokonaisuuden, joka mahdollistaa tiimityöskentelyn reaaliaikaisesti miltä tahansa laitteelta. Olemme esitelleet Microsoft Teamsin, jossa tiimit pääsevät turvallisesti käsiksi kaikkiin työssään tarvitsemiinsa työkaluihin, ja lisänneet uusia innovaatioita, parannuksia ja tekoälyä Microsoft Whiteboardiin.

Olemme myös laajentaneet Surface-tuoteperhettä niin, että sen laitteet eivät tue enää pelkästään yksilöiden vaan myös tiimien työskentelyä. Nyt laajennamme tätä tuotekategoriaa Surface Hub 2S:n avulla. Surface Hub 2S tukee ja sitouttaa tiimejä tuomalla digitaaliset ja fyysiset työympäristöt lähemmäksi toisiaan.

Surface Hub 2S – tehokasta tiimityöskentelyä yhdellä laitteella

Surface Hub 2S:ssa yhdistyvät kaikki tehokkaaseen tiimityöskentelyyn tarvittavat Microsoft-työkalut: Windows 10, Microsoft Teams, Office 365, Microsoft Whiteboard sekä pilvipalveluiden älykkyys kokonaisuudessaan. Uudessa laitteessa on ohuempi, kevyempi ja monipuolisempi muotoilu sekä entistä enemmän käyttötehoa. Laite on edeltäjäänsä 40 prosenttia kevyempi ja näyttö on 60 prosenttia ohuempi, mikä helpottaa laitteen sijoittamista erilaisiin tiloihin perinteisestä kokoushuoneesta pienempiin tiloihin.

Monipuolista 50 tuuman 4k-kosketusnäyttöä on helppo käyttää erinomaisen kynä- ja kosketustuntuman ansiosta. Surface Hub 2S:ssä on laiteluokkansa korkein resoluutio ja sen grafiikkasuorituskyky on puolet alkuperäistä Surface Hubia parempi. Surface Hub S2 tulee myyntiin ensin Yhdysvalloissa kesäkuussa $8999,99 hintaan ja muilla markkinoilla pian sen jälkeen.

Fiksumpaa yhteistyötä paikasta riippumatta

Surface Hub 2S mahdollistaa yhteistyön tiimille parhaiten sopivassa ympäristössä ja korvaa siirreltävyytensä ansiosta kokoushuoneiden jaetut näytöt. Steelcase RoamTM Mobile Stand -tuen ja APCTM Charge Mobile Battery -akun ansiosta Surface Hub 2S:n käyttö onnistuu myös kokoushuoneen ulkopuolella eikä sitä rajoita virtalähteen puute.

Kokoukseen liittymiseen etänä kytkeytyy usein haasteita, kuten virtuaalisessa odotustilassa odottelu sekä rajallinen näkyvyys muihin kokouksen osallistujiin ja näytöllä tai kokoustilassa esiteltyihin asioihin. Surface Hub 2S vastaa näihin haasteisiin helpottamalla kaikkien liittymistä ja osallistumista kokouksiin myös etänä.

Microsoft Teams- ja Skype for Business -integraatioiden ansiosta kokouksen voi aloittaa laitteella välittömästi yhdellä kosketuksella. Suuri näyttö, tehokas 4K-kamera, korkealaatuiset kaiuttimet sekä myös kauempaa huoneesta äänen poimivat mikrofonit parantavat myös etäosallistujien kokouskokemusta merkittävästi.

Mies siirtää Surface Hub 2S:ää

Saumatonta tiimityötä

Ideat saattavat usein jäädä kokoushuoneen valkotaululle tai unohtua kokouksen päätyttyä. Surface Hub 2S:n ansiosta tiimien ei tarvitse lopettaa työskentelyään kokoukseen, vaan voivat hyödyntää luovassa prosessissaan kulloinkin tarvitsemaansa työkalua digitaalisesti. Kirjautumalla Surface Hub 2S:ssä omalle Office 365 -tililleen työntekijät pääsevät käsiksi tärkeään sisältöön ja kaikkiin keskeisiin Microsoft- ja liiketoimintasovelluksiin ja voivat työstää materiaaleja kynän ja kosketuksen avulla.

Samanaikainen työskentely Microsoft Whiteboardin jaetulla digitaalisella alustalla on mahdollista lähes kaikilla laitteilla, joten työprosessi ei keskeydy missään vaiheessa.

”Surface Hub 2S tarjoaa asiakkaillemme täysin ainutlaatuisen ja ennennäkemättömän tavan tehdä yhteistyötä mobiilien ja globaalien tiimien kesken. Mitkään muut laitteet eivät tarjoa vastaavaa mahdollisuutta.”, kertoo Surface-liiketoimintajohtaja Antti Kuosmanen Microsoftilta.

Uusia vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin

Lanseeraamme myöhemmin tänä vuonna myös Surface Hub 2 Displayn tiloihin, joissa tarvitaan suurta kynän ja kosketuksen avulla toimivaa interaktiivista näyttöä ilman tietokoneen keskusyksikköä. Lisäksi tuomme Surface Hub 2S -asiakkaille vaihtoehdon pyörittää Windows 10 Pro tai Enterprise -käyttöjärjestelmää näillä laitteilla, mikä mahdollistaa PC-sovellusten käytön.

Asiakkaamme ovat toivoneet suurempaa näyttövaihtoehtoa, ja voimme iloksemme kertoa myös uuden 85-tuumaisen mallin lisäyksestä Surface Hub -tuoteperheeseen. Aloitamme 85-tuumaisen Surface Hub 2S:n testauksen valikoitujen asiakkaiden kanssa vuoden 2020 alussa.

Lisätietoja:
Antti Kuosmanen
Surface-liiketoimintajohtaja
[email protected]
050-3450597

Tags: , , , ,