Microsoft palkitsee kumppaneitaan innovatiivisuudesta – Nordcloud on Vuoden Kumppani Suomessa

 |   Microsoft News Center

Microsoft on valinnut Vuoden Kumppaniksi Suomessa Nordcloudin. Samalla Microsoft on palkinnut muita kumppaneita eri osa-alueilta, ja suomalaisia kumppaniyrityksiä on päässyt kilpailemaan tunnustuksista Microsoftin maailmanlaajuisessa kumppaniverkostossa.

Microsoft palkitsee vuosittain Suomessa sekä maailmanlaajuisesti kumppaneitaan innovoinnista ja erinomaisista asiakkaille tuotetuista teknologiaratkaisuista. Vahvasti kumppanivetoisena yrityksenä Microsoft tekee Suomessa yhteistyötä noin 2 000 kumppanin ja näiden 40 000 teknologia-asiantuntijan kanssa.

Nordcloud valittiin Vuoden Kumppaniksi Suomessa 2019

Nordcloud edistää yritysasiakkaidensa digitaalista transformaatiota pilviteknologioilla ja -työkaluilla kymmenessä Euroopan maassa. Yrityksen yli 400 pilviasiantuntijaa huolehtivat asiakkaiden koko pilvimatkasta alkaen pilvistrategiasta arkkitehtuuri-, koulutus- ja migraatiopalveluiden kautta aina ylläpitoon ja hallinnointiin.

“Kiihdytämme asiakkaidemme digitaalista menestystä hyödyntämällä maailman parhaita teknologioita ja asiantuntijoidemme maailmanluokan osaamista. Julkipilven pioneerina olemme innoissamme voidessamme vastata markkinoiden nopeasti kasvavaan kysyntään. Tuomme Azure-pilvipalvelun edistyksellisimmät ratkaisut ja hyödyt asiakkaillemme yhdessä Microsoftin kanssa, ja haluankin kiittää Microsoft Suomea erinomaisesta yhteistyöstämme”, sanoo Jan Kritz, Nordcloudin toimitusjohtaja.

“Olen erittäin ylpeä kaikkien suomalaisten teknologiakumppaneidemme innovaatiokyvystä ja -innosta. Nyt tunnustuksen saavat kumppanimme ovat alansa parhaita ja ovat osoittaneet huippuluokan osaamistaan myös Microsoftin kansainvälisen kumppaniverkoston sisällä. Vuonna 2011 Suomessa perustettu Nordcloud ansaitsee tunnustuksen Euroopan johtavana julkisten pilvialustojen hyödyntäjänä. Edelläkävijänä Nordcloud on auttanut lukuisia asiakkaita hyödyntämään pilviteknologian tuomia mahdollisuuksia ja samalla merkittävästi edistänyt Microsoft Azure -pilvipalveluiden nopeaa hyödyntämistä”, sanoo Microsoft Oy:n kumppaniliiketoiminnasta vastaava johtaja Katarina Engblom.

Tunnustusta suomalaiselle teknologiaosaamiselle myös maailmalla

Vuoden Kumppanin lisäksi Microsoft on Suomessa palkinnut kaksi muutakin kumppaniaan, ja kaksi suomalaista kumppaniyritystä on myös päässyt kilpailemaan tunnustuksista Microsoftin maailmanlaajuisessa kumppaniverkostossa.

Vuoden ohjelmistotalokumppaniksi Suomessa on valittu Sininen Meteoriitti, jonka maailmalla palkittu digitaalisen työnteon ratkaisu Valo tuo sisäiset viestintäkanavat ja modernit tiimityökalut organisaation jokaisen työntekijän ulottuville. Valolla on maailmanlaajuisesti jo yli 600 asiakasta ja yli 1,5 miljoonaa käyttäjää. ”Olemme todella otettuja siitä, että nimenomaan Microsoft palkitsi meidät parhaana ohjelmistotalona. Haluamme näyttää, että Suomesta käsin on mahdollista tehdä merkittävää globaalia ohjelmistoliiketoimintaa Microsoftin ratkaisuihin pohjautuen, joten tunnustus on tärkeä virstanpylväs niin asiakkaiden kuin kumppanienkin suuntaan Suomessa ja maailmalla. Olen todella ylpeä tiimistämme, ja koska rekrytoimme jatkuvasti lisää osaajia, tämä on erittäin positiivinen viesti myös potentiaalisille uusille työntekijöille”, sanoo Sinisen Meteoriitin toimitusjohtaja Pekka Walkama.

Vuoden digitalisaatiokumppaniksi Suomessa on valittu eCraft, joka tarjoaa asiakkailleen laajasti Microsoftin teknologioita ja on Suomen suurin Dynamics 365 -palveluiden toimittaja. Vahvan liiketoimintaosaamisen lisäksi eCraft hyödyntää modernia pilvialustaa monipuolisesti, minkä ansiosta digitalisaatiohankkeet siirtyvät todelliseksi liiketoimintahyödyksi asiakkaille. Paikallisen tunnustuksen lisäksi eCraft on myös finalistina Microsoftin globaalissa Vuoden Kumppani -kisassa kategoriassa Dynamics 365 Field Services. ”Uudet teknologiat kuten IoT, tekoäly ja koneoppiminen mullistavat asiakkaidemme toimialoja ja muuttavat bisneksien toimintalogiikkaa. Toimimme eCraftilla tämän muutoksen ytimessä digitalisoiden asiakkaidemme liiketoimintaprosesseja ja luoden mahdollisuuksia kokonaan uudelle liiketoiminnalle. Töitä on tehty kovaa koko viime vuosi ja Microsoftin tunnustukset ovat meidän maailmanluokan konsulttiemme ja sovelluskehittäjiemme ansiota. Sijoittuminen maailman huippujen joukkoon kenttätyön ja ennakoivan huollon ratkaisuissa on äärimmäisen hieno saavutus sekä meille että suomalaiselle osaamiselle”, iloitsee eCraftin toimitusjohtaja Ville Hemmilä.

Sulava Oy on valittu Microsoftin globaalin Vuoden Kumppani -kilpailun finalistiksi kategoriassa Teamwork. Kansainvälisiin kategorioihin tuli hakemuksia yli 2900 kumppanilta ympäri maailman. Tietotyön tekeminen uudistuu vauhdilla ja tiimityön merkitys korostuu koko ajan enemmän. Suomalaisen teknologiakumppanin menestys maailmalla palvelee myös suomalaisia asiakasyrityksiä, sillä Sulavan kaltaiset yritykset auttavat organisaatioita nostamaan merkittävästi tietotyönsä tuottavuutta. ”Sulava pääsi jo kolmatta kertaa finalistiksi modernin tietotyön kumppanina. Kansainvälinen menestyksemme on osoitus siitä, että Microsoftin suomalaisilta kumppaneilta löytyy poikkeuksellista osaamista myös kansainvälisillä mittareilla. Tavoitteenamme on olla maailman paras ja osaavin Microsoftin pilvikumppani. Arvostamme tätä tuoreinta palkintoa erittäin paljon, ja nämä kansainväliset tunnustukset vahvistavat uskoamme siihen, että pystymme vuodesta toiseen tarjoamaan asiakkaillemme parhaat tietotyön välineet yhdessä Microsoftin kanssa”, sanoo Sulava Oy:n toimitusjohtaja Aki Antman.

Zure Oy valittiin Microsoftin globaalissa Vuoden Kumppani -kilpailussa finalistiksi kategoriassa Application Innovation. Zure on Microsoft Azureen keskittyvä pilviteknologian pioneeri sovelluskehityksessä ja konsultoinnissa. Microsoft on tunnustanut Zuren osaamista viidellä kultakumppanuudella. Yrityksessä työskentelee suurin osa Suomen Microsoft Azure Most Valuable Professional-tunnustuksen saaneista ammattilaisista, toimitusjohtajasta lähtien. Zure on valittu Microsoftin globaalin Vuoden Kumppani -kilpailun finalistiksi kategoriassa Application Innovation. “Yritysten kilpailukyky rakentuu digitaalisten innovaatioiden kuten työkalujen, palveluiden ja automaation päälle. Siksi olemme erittäin ylpeitä globaalista tunnustuksesta tässä kovatasoisessa kilpailussa, nimenomaan sovellusinnovaatiokategoriassa. Haluamme jatkossakin rikkoa rajoja konkreettisten Microsoft Azure -ratkaisuiden kautta. Zuren tulevaisuus on selkeä: jatkamme samaan malliin kuin vuodesta 2011 – täysimittaisella Microsoft Azure-fokuksella”, sanoo Sakari Nahi, Zuren toimitusjohtaja.

Suomalainen ohjelmistotalo Wapice nappasi voiton Microsoftin maailmanlaajuisessa Vuoden Kumppani -kilpailussa sovellusinnovaatiot-kategoriassa. Wapice sai tunnustusta IoT-TICKET®-ratkaisusta, joka tarjoaa erinomaisia ja innovatiivisia ratkaisuja IoT-sovellusten nopeaan kehittämiseen. “Olemme erittäin ylpeitä, että saimme Microsoftilta tämän kunnianosoituksen”, sanoo Wapicen toimitusjohtaja Pasi Tuominen. “IoT-TICKET® todellakin on kaikkein kattavin, nykyaikaisin ja helppokäyttöisin ratkaisu tuotantovalmiiden IoT-sovellusten luomiseksi. Ratkaisumme yhdistäminen Microsoft Azure-pilvipalveluun luo tehokkaita ratkaisuja asiakkaillemme. Azure tarjoaa maailmanlaajuisen skaalautuvan pilvialustan, kun taas IoT-TICKET® vähentää merkittävästi IoT-sovellusten kehitysaikaa. Yhdessä nämä ratkaisut luovat uusia innovaatioita ja tarjoavat mahdollisuuden välittömään investointien tuottoon”, jatkaa Tuominen.

Arrow ECS on valittu vuoden 2019 Microsoft globaaliksi Indirect Provider -kumppaniksi. Arrow on noussut muutamassa vuodessa Microsoftin suurimpien teknologiakumppaneiden joukkoon. ”On mahtavaa nähdä, että kova työ, jota olemme Microsoft-liiketoimintamme eteen tehneet, on nostanut meidät jo nyt Microsoft-kumppaneiden eliittiin”, kertoo Suomen Arrow ECS:n pilvi- ja palveluliiketoiminnan johtaja Jussi Juusela. ”Valtavan suuri kiitos tästä kunnianosoituksesta kuuluu kumppaneillemme, niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa. Koko liiketoimintamme perustuu kumppaneidemme kanssa yhdessä tekemiseen, joten tämä palkinto kuuluu yhtä lailla heille. Mikään ei kuitenkaan olisi mahdollista ilman ensiluokkaista tukea ja yhteistyötä, joka meillä on Microsoftin kanssa, joten erityiskiitos myös siitä.”

Vuoden Kumppani -tunnustuksen saaneita yrityksiä kaikkialta maailmasta juhlistetaan Microsoft Inspire -tapahtumassa heinäkuussa Las Vegasissa.

 

Uutinen päivitetty 12.6.2019

 

Lisätietoja:

Katarina Engblom, kumppaniliiketoiminnan johtaja, Microsoft Oy, [email protected]

Tags: , , , , , ,