Terhi Horppu siirtyi Microsoft Oy:n talousjohtajaksi Lontoosta

 |   Microsoft News Center

Kuvassa on Microsoft Oy:n talousjohtaja Terhi Horppu

Microsoft Oy on nimittänyt uudeksi talousjohtajakseen Terhi Horpun. Horppu siirtyi Microsoftille keväällä Lontoosta GlaxoSmithKlinelta. Talousjohtajana Horppu vastaa Microsoft Oy:n talousstrategiasta ja -toiminnoista kokonaisuudessaan.

Horppu on tehnyt talousasiantuntijan uraa niin lääkealalla kuin teknologia- ja energiayhtiöissä. Ennen siirtymistään Microsoftille Horppu työskenteli GlaxoSmithKlinen pääkonttorissa Lontoossa tuotestrategiayksikössä globaalien tuotelanseerausten ja -hinnoittelun parissa. Lontooseen Horppu siirtyi yhtiön Suomen-toimintojen talousjohtajan paikalta. Tätä edelsivät työt Fortumin yritysjärjestely-yksikössä sekä Hewlett Packardilla erilaisissa taloushallinnon tehtävissä Suomessa ja Baltian alueella.

”Yritysten taloustiimejä on tyypillisesti leimannut kiire ja tehtävien siirtäminen palvelukeskuksiin. Microsoftilla sen sijaan käytämme teknologiaa taloushallinnon rutiinitöiden tekemiseen, jolloin oma roolimme muuttuu entistä strategisemmaksi neuvonantajaksi ja kasvun mahdollistajaksi. Samalla autamme muita suomalaisia taloushallinnon kollegoitamme käyttämään teknologiaa helpottamaan omaa työtään ja kehittämään omaa rooliaan asiantuntijana. Teknologia toimialana on suunnannäyttäjä ja alan nopea kehitys sekä Microsoftilla käynnissä oleva maailmanlaajuinen kulttuurinmuutos vaativat myös minulta nopeutta liikkeissäni”, sanoo Terhi Horppu.

”Terhi Horppu tuo Microsoftin Suomen tiimiin vahvaa talousalan osaamista. Idearikkaana innovoijana Terhi tuo oman tärkeän panoksensa alati muuttuvaan toimintaamme ja johtaa tiimiään muutoksen keskellä empaattisesti. Taloustiimimme rooli asiakkaidemme taloushallinnon digitalisoimisessa kasvaa ja siksi on tärkeää, että tiimissä on osaamista taloushallinnon eri alueilta ja erilaisista toimintaympäristöistä”, sanoo Microsoft Oy:n toimitusjohtaja Jussi Tolvanen.

Lontoon-vuosien jälkeen Horppu nauttii vapaa-ajallaan Suomen luonnosta kesämökillään ja maatilallaan.

Lisätietoja:
Anne Alarotu
Viestintäjohtaja
Microsoft Oy
[email protected]

Tags: ,