Microsoft julkisti uusia Surface-laitteita sekä esitteli täysin uuden kaksinäyttöisten mobiililaitteiden tuotekategorian

 |   Microsoft News Center

Kuvassa on lokakuussa 2019 julkaistut uudet Surface-laitteet

Julkistimme eilen New Yorkissa valtavan määrän uusia Surface-laitteita. Viisi uutta laitetta tulee myyntiin vielä tänä vuonna ja kaksi uutta kaksinäyttöistä laitetta, Surface Neo ja Surface Duo, ensi vuoden lopulla.

Kun aloimme kehittää Surface-laitteita, visionamme oli häivyttää rajat tabletin ja kannettavan tietokoneen väliltä. Pyrkimys luoda 2-in-1-laite kehittyi kokonaiseksi tuotesarjaksi, joka tarjoaa kaikille monipuolisia, mukautuvia ja yksilöllisiä ratkaisuja. Tiedämme, että tavoitteiden saavuttamiseksi tarvitaan laitteita, jotka mukautuvat käyttäjänsä tarpeisiin. Uudet tuotteemme onkin suunniteltu käyttäjien tuottavuutta ja luovuutta tukemaan.

Olemme lisänneet suorituskykyä ja uusia malleja suosituimpiin tuoteperheisiimme: uusi Surface Laptop 3, Surface Pro 7 ja Surface Pro X ovat kaikki ennakkotilattavissa Microsoft Storessa 1). Tyylikäs ja nopea Surface Laptop 3 on saatavilla nyt 13,5- ja 15-tuumaisena uusissa väreissä ja uusilla viimeistelyillä. Surface Pro on edelleen monipuolisin saatavilla oleva 2-in-1-laite, mutta valittavana on nyt uuden ja parannetun Surface Pro 7:n lisäksi myös jatkuvalla mobiiliverkkoyhteydellä varustettu Surface Pro X. Mukavissa Surface Earbuds -nappikuulokkeissa on erinomainen äänentoisto ja intuitiivinen kosketusohjaus, mikä tekee niistä erinomaisen kumppanin Surface-laitteelle.

Tuomme Surfacen tuottavuuden entistä pienempiin ja liikkuvaa työtä ja elämäntapaa tukeviin laitteisiin: kaksinäyttöisiin Surface Neo- ja Surface Duo -laitteisiin. Odotamme malttamattomana, miten kaksinäyttöiset laitteet tulevat uudistamaan mobiililaitteiden käyttöä ensi vuonna.

Surface Laptop 3

Uusi Surface Laptop 3 yhdistää tehokkuuden ja tyylin, ja onkin täydellinen kannettava tietokone arkikäyttöön. Kahdessa koossa saatavilla oleva Surface Laptop 3 on kaksi kertaa nopeampi kuin aikaisemmat versiot, siinä on koko päivän kestävä akku 2) ja edellisistä versioista tuttu ohut muotoilu. 13,5-tuumaisessa Surface Laptop 3:ssa on Intelin 10. sukupolven prosessori, ja valikoimassa on myös uusia herkullisia värejä ja uusi viimeistely – Alcantaran lisäksi voit nyt valita Laptopin metallisella viimeistelyllä.

Esittelimme myös 15-tuumaisen Surface Laptop 3:n, jonka kuluttajaversiossa oleva AMD Ryzen Surface Edition -prosessori tarjoaa alan johtavan integroidun grafiikkapiirin ja yritysmallit ovat 10. Sukupolven Intel-prosessoreilla. Se on markkinoiden nopein 15 tuuman kannettava tietokone.3) Surface Laptop 3 tarjoaa entistä mukavamman kirjoituskokemuksen 1,33 mm näppäinliikkeellä, nyt 20 prosenttia suuremman lasisen kosketuslevyn, sekä USB-A- että USB-C-liitännät ja nopean latauksen, minkä ansiosta Surface-laitteen akun saa ladattua 80 prosenttiin noin tunnissa. Parannetut etukamerat, OmniSonic-kaiuttimet ja kaksi äänet myös kaukaa poimivaa mikrofonia tuottavat kristallinkirkkaat äänet niin puhelinneuvottelussa, musiikkia kuunnellessa kuin elokuvaa katsellessakin.

Surface Laptop 3 tulee Suomessa myyntiin 22.10.2019, ja on ennakkotilattavissa jo nyt Microsoft Storessa.

Hinnat alkaen:
• 13-tuumainen Surface Laptop 3 alkaen 1199€ (kuluttajaversio), 1007€ (yritysversio ALV 0%)
• 15-tuumainen Surface Laptop 3 alkaen 1399€ (kuluttajaversio), 1192€ (yritysversio ALV 0%)

Surface Pro 7 ja Surface Pro X

Surface Pro on markkinoiden monipuolisin 2-in-1-laite – ja nyt valittavana on Surface Pro 7:n lisäksi täysin uusi liikkuvaan käyttöön suunniteltu Surface Pro X. Surface Pro 7 on uudistettu sisältä ja ulkoa. Se on kaksi kertaa nopeampi kuin aikaisemmat versiot ja siinä on Intelin 10. sukupolven prosessori, USB-A- ja USB-C-portit ja koko päivän kestävä akku.4) Surface Pro 7:n ikoninen muotoilu on tuttu jo aikaisemmista versioista, mutta Surface Pro X tuo uutta myös muotokieleen: Vain 5,33 millin paksuinen ja 774 gramman painoinen Surface Pro X on ohuin, kevein, tehokkain ja parhaiten verkkoyhteyksiä tukeva 2-in-1-Surface Pro -laite tähän mennessä. Uusi Qualcommin kanssa yhteistyössä kehitetty Microsoft SQ1-prosessori tarjoaa 2 terafloppia grafiikkaprosessointitehoa ja on nopein Qualcommin PC:lle kehittämä prosessori. Näytön reunat ovat 33 % entistä ohuemmat, joten käyttäjä saa 13 tuuman kosketusnäyttökokemuksen 12 tuuman koossa 5). Surface Pro X:n uusi Signature Keyboard -näppäimistö sisältää myös kynätelineen, joka toimii myös uuden Slim Pen -kynän latausasemana.

Surface Pro 7 tulee Suomessa myyntiin 22.10.2019, Surface Pro X 19.11.2019. Molemmat ovat ennakkotilattavissa jo nyt Microsoft Storessa.

Hinnat Suomessa alkaen:
• Surface Pro 7 alkaen 929€ (kuluttajaversio), 812€ (yritysversio ALV 0%)
• Surface Pro X alkaen 1169€ (kuluttajaversio), 1266€ (yritysversio ALV 0%)

Surface Earbuds ja lisälaitteet

Erittäin mukavat ja korvaan hyvin istuvat Surface Earbuds -nappikuulokkeet tarjoavat intuitiivisen kosketus- ja ääniohjauksen muun muassa musiikkia ja puheluita varten. Kuulokkeissa on laadukkaat, monikanavaiset Omnisonic-äänet, ja voit kuunnella Spotifyä Android-puhelimestasi napauttamalla jompaakumpaa korvanappia kolmesti.6) Integrointi Office 365:een mahdollistaa Outlook-kalenterin ja -sähköpostin käytön ääniohjauksella sekä jopa reaaliaikaiset kuvatekstit ja käännökset PowerPointissa (tämä toiminnallisuus vain Yhdysvalloissa). Nappikuulokkeiden mukana toimitetaan langaton latauskotelo, jonka ansiosta kuulokkeiden akku kestää koko päivän.9)

Surface Earbuds -nappikuulokkeiden Suomen hinnoista ja saatavuudesta kerromme myöhemmin.

Tuomme markkinoille myös erilaisia lisälaitteita, kuten näppäimistöjä, kyniä ja hiiriä, jotka on suunniteltu toimimaan Surface-tuotteiden kanssa, sekä lisälaitteita, jotka parantavat tuottavuutta kaikilla PC-tietokoneilla, kuten uusi Microsoft Ergonomic Keyboard -näppäimistö ja hiiri, edullinen Bluetooth®-näppäimistö, ja kompakti & värikäs Bluetooth®-hiiri. Myös suosittuun Arc Mouseen tulee tarjolle uusia värejä.

Surface + Office, lyömätön yhdistelmä tuottavuuteen

Julkistimme eilen myös useita uusia Microsoft Office -ominaisuuksia, jotka parantavat tuottavuutta hyödyntämällä Surface-tuoteperheen uusia toiminnallisuuksia. Office-parannuksia ovat muassa puheen muuntaminen tekstiksi Wordin online-versiossa, uutta Surface Slim Pen -kynää ja Surface Pro X:n liikkuvuutta hyödyntävät käsinkirjoitustoiminnot Excelissä, eleohjauksen tuki uusille Surface Earbuds -nappikuulokkeille PowerPointissa sekä käsinkirjoitus- ja äänikommenttien tuki Wordissa.

Uusi liikkuvan luovuuden aikakausi

Esittelemme Surface Neo- ja Surface Duo -laitteiden myötä uuden luokan kaksoisnäyttölaitteita, jotka on suunniteltu auttamaan ihmisiä tekemään enemmän pienemmillä, mobiileilla laitteilla. Nykyään ihmiset kantavat mukanaan tietokoneita, tabletteja ja puhelimia, koska jokainen laite suorittaa vain tietyn tehtävän hyvin. Jokainen näyttö tekee jotain mitä tarvitsemme, kun tarvitsemme. Näiden laitteiden toiminta on kuitenkin rajoitettua. Kun sinun on vaihdettava käyttämiäsi sovelluksia yhdellä näytöllä tai kun sinun on vaihdettava näyttöjen välillä kokonaan, keskittymisesi herpaantuu ja flow-tilasi katoaa.

Entä jos meidän ei tarvitsisi vaihtaa laitteiden, näyttöjen tai sovellusten välillä? Entä jos yhdessä laitteessa olisi kaksi näyttöä pitämässä meidät koko ajan flow-tilassa? Laite, joka on tarpeeksi pieni, jotta sitä voi helposti kuljettaa mukanaan, mutta joka on kuitenkin riittävän suuri tuottavuusakapasiteetiltaan. Tämä toimi meidän inspiraationamme luodessamme kaksoisnäyttöisen laitteen, joka antaa sinulle suuremman näytön tai kahden näytön muuntautuvuuden edut, kun haluat tehdä useita asioita kerralla. Kuvittele, että voisit ottaa Microsoft Teams -puhelun yhdellä näytöllä samalla kun etsit jotain verkosta tai katselet dokumenttia toisella. Tai yksinkertaisesti pystyisit katsomaan Netflixiä sähköpostin tai keskustelun aikana. Vaihtaa saumattomasti tehtävien välillä ilman, että sinun on vaihdettava laitetta.

Surface Neo ja Surface Duo on optimoitu tukemaan meidän luontaista tapaa multitaskata ja auttaa meitä tekemään enemmän myös silloin, kun olemme liikkeellä.

Surface Neo


Kaksoisnäytöllä varustettu Surface Neo on luotu tukemaan tuottavuutta Windows 10X:ssä – uudessa Windows 10:n ilmentymässä. Surface Neo koostuu kahdesta 360 astetta avautuvasta saranallisesta 9 tuuman näytöstä, jotka mahdollistavat Neon vaivattoman käytön asennossa kuin asennossa. Avattuasi Neon sinulla on käytössäsi luokkansa ohuin 13 tuuman LCD-näyttö. Surface Neo on suunniteltu tuottavuutta ja multitaskausta silmällä pitäen. Se toimii perinteisen PC:n tavoin irrotettavalla näppäimistöllä ja tukee Surface-kynän ja Bluetooth-hiiren käyttöä.

Surface Duo


Surface Duo on ensimmäinen taskuusi mahtuva Surface. Surface Duo tuo yhteen kaikkialle mukanasi kulkevaan laitteeseen parhaat piirteet Microsoftin tuottavuuskokemuksista, Android-sovelluksista ja Surface-raudasta. Ja kyllä, sillä voi soittaa puheluita. Surface Duossa on kaksi paperinohutta 5,6-tuumaista näyttöä, jotka avautuvat yhdeksi 8,3 tuuman näytöksi. Kuten Surface Neo, Duo taipuu mutkattomasti erilaisiin käyttötarkoituksiisi.

Tukeaksemme Surface Neoa haluamme esitellä Windows 10X:n, joka on Windows 10:n uuden kategorian kaksoisnäyttö-PC:itä varten suunniteltu versio. Surface Duon avulla rakennamme Android-käyttöjärjestelmän päälle liittoa viimeisimmän raudan ja meille kaikille tuttujen ohjelmistojen välille. Työskentelemme innoissamme kehittäjien ja koko toimialan kanssa tehdäksemme kaksoisnäytön käytöstä uuden työnteon standardin ja aloittaaksemme uuden aikakauden mobiilissa luovuudessa.

Surface on rakennettu bisnestä varten

Surface, yhdessä Microsoft 365: n kanssa, tarjoaa yrityksille niiden kaipaamaa parempaa tuottavuutta ja tietoturvaa. Tulokset ovat selkeät – yli 75% Fortune 500 -yrityksistä on hankkinut Surfacen. Kuuntelemme asiakkaitamme ja suunnittelemme laitteemme heitä ajatellen. Tämä tarkoittaa parannettua huollettavuutta Surface Laptop 3:lle, irrotettavia SSD-levyjä Surface Pro X:lle sekä ympäristöystävällisempiä pakkauksia, joiden avulla olemme pystyneet vähentämään pakkausjätettä yli kolmanneksen. Windows 10 Pron, maksuttoman Advanced Exchange Servicen (10 ja Windows Autopilot -tuen avulla käyttäjät ovat heti valmiina työntekoon. Turvallisesti verkon kautta päivitysten avulla.

Surface-perhettä vie eteenpäin kunnianhimo rakentaa planeetan tuottavimmat laitteet auttamaan ihmisiä saavuttamaan enemmän. Olemme haastaneet perinteet, kehittäneet uutta designia ja luoneet laitteita, jotka auttavat ohjelmistoja, palveluita ja tekoälyä mukautumaan ihmisten luonnolliseen ajattelutapaan. Ja tämä on vasta alkua.

 

1) Surface Laptop 3, Surface Pro 7 ja Surface Pro X ovat ennakkotilattavissa valikoiduilla markkinoilla.
2 Akun kesto enimmillään 11,5 tuntia tavanomaisessa käytössä. Microsofton suorittanut testaukset syyskuussa 2019 ennakkomallilla (Intel® Core™ i5, 256 GB, 8 GB RAM, 15” AMD Ryzen™ 5 3580U Mobile Processor ja Radeon™ Vega 9 Graphics Microsoft Surface® Edition). Akun kesto vaihtelee merkittävästi asetusten, käytön ja muiden tekijöiden mukaan. Lisätietoja surface.com
3) Luokka määritelty ultraohueksi huippuluokan 15-tuumaiseksi, joka on enimmillään 20 millimetriä korkea, jonka suurin lämpöteho on 15W ja joka käyttää AMD Ryzen -prosessoria. Tiedot saatu AMD:n ja Microsoftin mittauksilla syyskuussa 2019. Testit on suoritettu ennakkomallin ohjelmistolla ja raudalla.
4) Akun kesto enimmillään 10,5 tuntia tavanomaisessa käytössä. Microsoft suorittanut testaukset syyskuussa 2019 ennakkomallilla (Intel® Core™ i5, 256 GB ja 8 GB RAM). Akun kesto vaihtelee merkittävästi asetusten, käytön ja muiden tekijöiden mukaan. Lisätietoja surface.com
5) Perustuu Microsoft SQ1 -prosessorin designiin ja optimointiin. Verrattu olemassa oleviin ARM-pohjaisiin PH:hin.
6) Vaatii Spotify-tilin. Saatavilla vain Androidille.
7) Vaatii Office 365 -tilauksen.
8) Cortana on saatavilla vain rajoitetuilla markkinoilla. Käyttökokemukset vaihtelevat alueittain ja laitteittain.
9) Akun kesto enimmillään 24 tuntia mukana tulleen latauskotelon kanssa. Kahdeksan tuntia tauotonta kuuntelua yhdellä latauksella sekä lisäksi kaksi 8 tunnin käyttöjaksoa latauskotelon avulla. Akun kesto vaihtelee käytön ja asetusten mukaan.
10) Advanced Exchange -premium vaihtopalvelu on käytössä ilman lisämaksua seuraavilla Surface for Business -laitteilla: Surface Pro 7, Surface Pro X, Surface Laptop 3 13,5”, Surface Laptop 3 15”, Surface Pro 6 ja Surface Laptop 2. Advanced Exchange- premium vaihtopalvelu on käytössä vain rajatuilla markkinoilla. Rajoitukset ovat voimassa. Tutustu AES-sopimusehtoihin valikoiduilla markkinoilla Surface for Business -takuusivustolla.

Tags: , , , , , ,