Hyödyllistä informaatiota ja tukea Microsoft-kumppaneille koronavirustilanteeseen liittyen

 |   Microsoft News Center

Koronavirusepidemian seurauksena me Microsoftilla olemme siirtyneet globaalisti kymmenien tuhansien henkilöiden osalta etätöihin. Microsoft-kumppanina löydät tästä kirjoituksesta apua ja hyviä käytäntöjä käyttöösi.

Täältä löydät ajankohtaisen listan kaikista keinoista, joilla tuet asiakkaitasi etätyöhön ja Teamsiin liittyvissä asioissa.   

Käytäntöjä ja esimerkkejä etätyöhön

 • Best practices tuottavaan etätyöhön, pohjautuen omiin kokemuksiimme.
 • Microsoft Tech Community on lanseerannut interaktiivisen keskusteluryhmän asiakkaille, kumppaneille ja Microsoftin asiantuntijoille parhaiden käytäntöjen jakoon ja asioista keskusteluun.

Teamsin hyödyntäminen etätyöratkaisuna

 • Teams on merkittävä osa etätyötä ja Microsoft on sitoutunut tuomaan Teamsin kaikkien saataville ja tässä tarvitsemme kumppaneiden apua!
  • Suosittelemme kumppaneidemme hyödyntävän erityisesti Microsoft Teams Cloud Solution Provider (CSP) Trialia, koska se on ainoa malli, jonka kumppani voi käynnistää ja jota kumppani hallitsee asiakkaan puolesta.
  • Joissain tapauksissa suurempi organisaatio tai yritys voi olla kiinnostunut myös Office 365 E1 Trialista. Ota näissä tapauksissa yhteys omaan Microsoft-yhteyshenkilöösi.
 • Virtuaaliset toimitusmallit ovat saatavilla Microsoft 365 Partner Accelerator workshopsin kautta. Järjestämme aiheesta webinaarin, jossa käydään läpi työpajojen pitämistä Teamsin avulla (tallenne on saatavilla samasta paikasta).

Asiakkaat, joilla on jo Teams käytössä

Vaikka hyvin monella asiakkaalla Teams on jo käytössä, voit auttaa asiakastasi käyttöönotossa seuraavien sisältöjen avulla:

Koulutustarjonta

Nyt kannattaa hyödyntää kattava ilmainen koulutustarjontamme. Uusimpana tarjoamana ovat VILT-virtuaalikurssit (Virtual Instructor-Led Training). Kumppanit voivat osallistua kaikkiin koulutuksiin verkossa ja suorittaa jopa sertifioinnit etänä kotoa.

Tekninen tuki

 • Microsoftin tekniset tukiresurssit ovat kumppaneiden käytettävissä normaaliin tapaan.
 • Premier-tukisopimuksen omaavat kumppanit voivat hyödyntää erityisiä etätyötä nopeuttavia Teams-tarjoamia suoraan asiakkailleen, vaikka asiakkaalla ei olisi Premier-sopimusta. Esimerkiksi saatavilla ovat Activate Microsoft Teams -palvelu (4 päivää) ja lisäpalveluna Accelerate – Microsoft Teams Governance, Security, and Compliance (3 päivää). Olkaa tarvittaessa yhteydessä Microsoftin Premier -palvelupäällikköönne.
 • Kumppani, joka tarvitsee teknistä pre-sales- tai käyttöönottotukea, voi hyödyntää Advisory Hours -tuntejaan ja saada apua Partner Technical Services -palvelusta.
 • Microsoft FastTrack on käytettävissä organisaatioiden etätyön ja etäoppimisen kiihdyttämiseen. Suosittelemme, että kumppanit tekevät yhteistyötä FastTrack -tiimin kanssa, jotta heillä on käytössä käyttöönottoresurssit, tekninen etätuki ja datamigraatiopalvelut. Auttaaksenne asiakkaitanne voitte kirjautua asiakkaan puolesta ja täyttää pyyntölomakkeen. Mikäli kirjautumisessa on ongelmia, voitte olla yhteydessä sähköpostiosoitteeseen ftcrfa@microsoft.com.

Toivomme, että edellä mainituista palveluista ja resursseista on hyötyä organisaatiollenne näinä haastavina aikoina. Voit olla aina halutessasi yhteydessä omaan Microsoft-yhteyshenkilöösi, mikäli aiheesta tulee mieleen kysymyksiä ja voimme keskustella siitä, miten Microsoft voi auttaa teitä ylläpitämään liiketoimintaanne tässä tilanteessa. Tulemme järjestämään lukuisia avoimia kumppanitietoiskuja lähiviikkoina, joten seuraa viestintää kumppanikanavissa ja Kumppanikoulutuskalenteria.

Kiitoksia kumppanuudestanne!