Esittelyssä uudet Microsoft 365 Personal ja Family tilaukset

 |   Microsoft News Center

Yhä useamman työskennellessä etänä esille on noussut useita tilanteita, joissa työ ja vapaa-aika törmäävät.

Olemme julkaisseet sivuston, johon olemme keränneet työkaluja ohjeita, joiden avulla perheet voivat olla yhteydessä toisiinsa, oppia ja leikkiä. Tarjoamme laajan kirjon maksuttomia sovelluksia ja palveluita, jotka auttavat luomaan uutta, jakamaan tietoa, viestimään ja tekemään yhteistyötä ystäviesi ja perheesi kanssa netissä ja Windows-, macOS-, iOS- ja Android-laitteillasi.

Yli puolella miljardilla ihmisellä käytössä olevat maksuttomat versiot Officesta, Wordista, Excelistä, PowerPointista, Skypestä, Outlookista, OneNotesta ja OneDrivesta auttavat kirjoittamaan yhdessä, soittamaan videopuheluita ja järjestelemään tehtäviä.

Tämän lisäksi yli 38 miljoonalla ihmisellä on käytössään Office 365, joka sisältää modernit, viimeisimpiin versioihin päivitetyt Officen työpöytäsovellukset, 1 terabitin verran OneDrive-pilvisäilytystilaa per henkilö, 60 minuutin Skype-puhelut matkapuhelin- tai lankaliittymiin, kehittyneen turvan haittaohjelmien ja kalasteluyritysten varalta sekä jatkuvan teknisen tuen.

Huhtikuun 21. päivä Office 365:stä tulee Microsoft 365, kokonaisuus, joka tuo mukaan uudenlaista tekoälyä, rikasta sisältöä ja valmiita pohjia, joiden avulla voi kehittyä paremmaksi kirjoittajaksi, esiintyjäksi ja suunnittelijaksi. Näitä ominaisuuksia tuodaan käyttäjille tästä päivästä eteenpäin ja ne tulevat Office 365 -tilaajille käytettäväksi lähikuukausien aikana.

Tämän lisäksi olemme julkaisseet kaksi lähikuukausina käytettäväksi tulevaa uutta Microsoft 365 -toimintoa – Microsoft Family Safety -sovelluksen, joka auttaa perhettäsi pysymään turvassa niin digitaalisessa kuin fyysisessäkin maailmassa sekä uusia ominaisuuksia Microsoft Teamsiin, jotka tuovat sinut lähemmäksi ystäviäsi ja perhettäsi mahdollistaen yhteisöllisyyden ja yhteistyön asioissa, jotka merkitsevät eniten.

Microsoft Edge -selain ottaa myös askelia eteenpäin uusien ominaisuuksien myötä: Password Monitor auttaa sinua surffaamaan turvallisesti ja Collections helpottaa hakutoimintoa. Näistä Edgen uusista ominaisuuksista voit lukea lisää täältä.

Tuo paras kirjoittajasi esiin Microsoft Editorilla

Kirjoittaminen ei aina ole helppoa. Itse asiassa tutkimukset osoittavat, että noin puolet meistä toivoisivat olevansa parempia kirjoittajia. Siksi olemme julkaisseet kattavat laajennukset Microsoft Editoriin, tekoälypohjaiseen palveluun, joka on saatavilla yli 20 kielellä. Microsoft Editor on nyt saatavilla Wordissä ja Outlook.comissa sekä selainlaajennuksena Microsoft Edgessä ja Google Chromella. Kirjoitit sitten koulutehtävää tai päivität LinkedIn-profiiliasi, Editor auttaa sinua parhaan lopputuloksen saavuttamisessa kirjoittaessasi.

Microsoft 365 Personal ja Family -tilaajat saavat käyttöönsä kattavamman kieliopin ja tyyliehdotukset, jotta tekstistä tulee vielä selkeämpää ja tiiviimpää.

Tule paremmaksi esiintyjäksi PowerPointin avulla  

Julkinen esiintyminen on yksi ihmisten yleisimmistä peloista. Presenter Coach Powerpointissa voi auttaa. Kun harjoittelet, Presenter Coach hyödyntää tekoälyä tunnistaakseen, jos puhut liian nopeasti, toistat täytesanoja liian usein tai vain lukemalla tekstit dioistasi.

Esittelemme kaksi tekoälyyn pohjautuvaa ominaisuutta PowerPoint Presenter Coachissa erityisesti Microsoft 365 tilaajille – yksitoikkoisen äänensävyn tunnistus ja puheen tarkennus.  äänensävyn tunnistuksella Presenter Coach kuuntelee äänensävyäsi ja antaa palautetta reaaliaikaisesti ehdottaen lisäämään vaihtelua tarvittaessa. Puheen tarkennuksen avulla Presenter Coach antaa ehdotuksia sujuvampaan puheeseen.  Uudet Presenter Coachin ominaisuudet tulevat toistaiseksi vain englanniksi saataville kaikille ilmaisen esikatselun kautta ja lopulta Microsoft 365:n tilaajille.

Vie luovuutesi seuraavalle tasolle Wordissä, Excelissä ja PowerPointissa  

PowerPoint Designer auttaa sinua olevaan luovempi ja säästämään aikaa: yhdellä klikkauksella voit muokata tekstisi kauniiksi aikajanaksi tai kuvan lisätessäsi valita mieluisen asettelun Designerin automaattisesti luomista ehdotuksista. Tämän lisäksi Microsoft 365 -tilaajat saavat käyttöönsä yli 8000 kaunista kuvaa ja 175 silmukkavideota Getty Images -palvelusta, 300 uutta fonttia ja 2800 uutta ikonia vaikuttavien ja visuaalisesti miellyttävien dokumenttien luomiseksi. Voit käyttää kaikkea tätä sisältöä myös Wordissä ja Excelissä.

Sukella yksityiskohtiin Excelin uusilla datatyypeillä ja fiksuilla malleilla 

Useat käyttävät Exceliä datan analysointiin ja seurantaan päätöksenteon tukena. Julkistamme nyt uudenlaisen tavan käsitellä dataa: uusilla datatyypeillä pystyt tutustumaan syvemmin dataasi, kun Excel tarjoaa syvempää tietoa yli 100 aihealueesta. Näihin kuuluvat mm. ruoka, elokuvat, paikat, kemia ja jopa Pokémon.

Miten tämä toimii? Jos haluat esimerkiksi pitää kirjaa ravinnostasi, kirjaa  Exceliin ruoka-aine kuten ”avokado” ja muunna se datatyyppiin ”ruoka” ja Excel antaa sinulle ravintoarvot. Jos perheesi esimerkiksi  harkitsee koiran ottamista, voit arvioida eri rotuja käyttämällä ”eläin”-datatyyppiä, joka antaa sinulle kuvia, faktoja ja koirien luonnekuvauksia helpomman vertailun tueksi.

Microsoft 365 -tilaajana datatyyppien avulla voit:

Helposti kerätä, järjestää ja analysoida tarvitsemaasi tietoa yhdessä paikassa ilman datan etsimisen, kopioinnin ja päivittämisen vaivaa.

Käyttää fiksuja malleja, joiden avulla saat datastasi enemmän irti. Niiden avulla voit valmistella muuttoa uuteen kaupunkiin, seurata ravintoasi ja opettaa lapsillesi kemiaa.

Vahvista yhteyttäsi perheeseen ja ystäviin Skypellä ja Microsoft Teamsillä

Skypen kaltaiset ohjelmistot auttavat pysymään yhteydessä perheen ja ystävien kanssa chatin ja videopuheluiden avulla. Olemme julkaisseet Skypessä uuden ominaisuuden Meet Now, joka mahdollistaa helppojen videotapaamisten järjestämisen ilmaiseksi vain kolmella klikkauksella, ilman sisäänkirjautumista tai lataamista.

Töissä joka päivä yli 44 miljoonaa ihmistä käyttää Microsoft Teamsiä. Tarjotaksemme sovelluksen, joka auttaa hallitsemaan niin työtä kuin vapaa-aikaa ja syventää yhteyttämme lähimpiimme, julkaisemme uusia ominaisuuksia Microsoft Teamsiin.

Näiden uusien ominaisuuksien avulla voit mm. luoda ryhmiä, joissa suunnitella matkaa ystävien kanssa, järjestää naapuruston illanistujaiset tai seuraava kirjakerhosi tapaaminen. Pystyt olemaan yhteydessä ryhmächatin kautta, soittamaan videopuheluita, jakamaan yhteisiä tehtävälistoja ja nimeämään tehtäviä, koordinoida aikatauluja, jakaa kuvia ja videoita – kaikkea yhdessä paikassa.

Nämä toiminnot tulevat ensikatseluun Microsoft Teamsin mobiiliapplikaatiossa tulevina kuukausina. Sillä välin voit käydä keskustelua ja soittaa videopuheluita läheistesi kanssa Skypessä.

Pidä perheesi turvassa niin digitaalisessa kuin fyysisessä maailmassa Microsoftin Family Safetyn avulla

Useat vanhemmat käyttävät useita näyttöajan seurantaan ja sijaintiin perustuvia sovelluksia perheensä pienempien turvaamiseksi. Tuore Microsoft Family Safety on uusi mobiilikokemus iOS:lle ja Androidille Microsoft 365 -tilaajille. Microsoftin Family Safety auttaa perheitä luomaan turvallisempia käyttäytymismalleja niin netissä kuin oikeassa maailmassa. Microsoft Family Safety -sovellus auttaa hallinnoimaan näyttöaikaa niin Windowsin PC:n, Androidin ja Xboxin välillä.

Family Safetyn avulla voit ymmärtää paremmin sitä, miten lapsesi käyttää aikaansa netissä ja eri laitteillaan ja voit tukea turvallisia digitapoja. Voit myös ohjata lapset pois heidän ikäisilleen sopimattoman sisällön parista, kun he alkavat selata nettiä.

Sovelluksen rajattu esikatselu tulee saataville iOS:lle ja Androidille tulevien kuukausien aikana.

Microsoft 365 Personal ja Family -tilaukset ovat saatavilla 21.4.2020 – Enemmän arvoa samaan hintaan

Uudet Office ominaisuudet tulevat jo nyt levitykseen nykyisille Office 365 -asiakkaille. Microsoft 365 Personal ja Family -tilauksille ominaisuudet ovat saatavilla maailmanlaajuisesti 21.4.2020.

Lue lisää uudistuksista täältä.

Lisätietoja Microsoft 365 Personal ja Family -tilauksesta vieraile tällä sivulla.

 

Tags: ,