Esittelyssä Surface Laptop Go, päivitetty Surface Pro X sekä uusia lisälaitteita

 |   Microsoft News Center

Surface Laptop Go laajentaa Surface-valikoimaa tarjoamalla huippuluokan muotoilua edullisempaan hintaan.

Monet ihmiset ovat alkaneet nähdä kotoa työskentelyn ja opiskelun pysyvämpänä ratkaisuna väliaikaisen järjestelyn sijaan. Viepä työmatka kotoa toimistolle tai makuuhuoneesta työhuoneeseen, tietokone on yhä keskeisessä roolissa ja yhdistää meidät työhön, kouluun ja muuhun maailmaan.

Jatkamme Surface-perheen laajentamista esittelemällä uuden Surface Laptop Go:n sekä tuomalla päivityksiä Surface Pro X:ään. Tavoitteenamme on tarjota sopiva Surface jokaiselle ihmiselle, jokaiseen työtapaan ja -paikkaan, monella eri muotoilulla, eri väreissä ja eri hintaluokissa. Surface-laite voi olla virtuaalinen toimisto tai luokkahuone, peliväline tai elokuvateatteri. Tarkka näyttö, miellyttävä näppäimistö, laadukkaat kamerat ja mikrofonit sekä monipuoliset kosketusnäytöt tekevät käyttökokemuksesta erityisen.

Surface Laptop Go tarjoaa kannettavien Surface-tietokoneiden pidetyimmät ominaisuudet kompaktimmassa ja edullisemmassa muodossa. Lisäksi toimme Surface Pro X:ään uusia sovelluksia, lisää tehoa ja uuden metallisen viimeistelyn. Kotikonttorin tai opiskelutilan tuunaukseen tarjoamme useita uusia Surface- ja Microsoft-lisälaitteita.

Surface Laptop Go

Surface Laptop Go

Surface Laptop Gojonka lähtöhinta on 669 €, on kaikkien aikojen kevyin ja edullisin Surface-kannettava. Tyylin, suorituskyvyn ja akunkeston yhdistävässä laitteessa on upea 12,4 tuuman PixelSense-kosketusnäyttö sekä suuri ja erityistarkka kosketuslevy. Täysikokoinen näppäimistö 1,3 mm näppäinliikkeellä takaa tarkan ja mukavan kirjoituskokemuksen. Sulavalinjainen ja virtaviivainen muotoilu on saatavilla Suomessa platinan värisenä. Tietyissä Surface Laptop Go -malleissa on nopean ja turvallisen kirjautumisen mahdollistava sormenjäljen tunnistava virtapainike sekä One Touch -kirjautuminen Windows Hellon kautta. One Touch -kirjautuminen tarjoaa myös nopean ja suojatun pääsyn henkilökohtaisiin OneDrive-tiedostoihin. Surface Laptop Go -laitteessa on Intelin 10. sukupolven i5 Quad-Core -prosessori, jopa 16 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua tallennustilaa. Jokainen kokoonpano on optimoitu tarjoamaan parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja akunkeston. Kaikki Surface Laptop Go -kokoonpanovaihtoehdot hyödyntävät täysimittaisesti pilvipalveluita, kuten Microsoft 365 -sovelluksia ja verkkotallennusmahdollisuutta. Jopa 13 tunnin* akunkestolla ja nopealla Fast Charging -latauksella Surface Laptop Go pysyy mukana vauhdissa koko päivän.

Opintojen ja työn ääressä käytetään kameraa, kaiuttimia ja mikrofoneja nyt enemmän kuin koskaan ennen. Surface Laptop Go:ssa on sisäänrakennettuna 720 pikselin HD-kamera ja Studio Mics -mikrofonit, joiden ansiosta kollegat ja luokkatoverit näkevät ja kuulevat käyttäjän hyvin. Omnisonic Speakers -kaiuttimet ja Dolby® Audio tarjoavat uskomattoman äänentoiston – niin videopuhelussa, elokuvaa katsellessa kuin myös musiikkia kuunnellessa. Laitteessa on USB A- ja USB C -portit, audioliitäntä ja Surface-liitäntä.

Perheille, opiskelijoille ja yrityksille, jotka etsivät uutta laitetta kotiin tai toimistolle, Surface Laptop Go tarjoaa huipputason Surface-muotoilun ja -käyttökokemuksen uskomattoman edullisesti.

Surface Pro X

Surface Pro X

Esittelimme viime lokakuussa Surface Pro X:n, joka vei aina verkkoon yhdistetyn, ultrakevyen ja erittäin ohuen 2-in-1-laitteen aivan uudelle tasolle. Se on tehty ihmisille, jotka haluavat olla verkossa, tuottavia ja luovia ajasta riippumatta. Olemme suunnitelleet yhteistyössä Qualcommin kanssa laitteen prosessorin, joka hyödyntää mobiiliarkkitehtuurin innovaatioita. Surface Pro X kehittyy nyt entisestään. Sen uudessa kokoonpanossa on prosessorin seuraavan sukupolven versio, uusi Platinum-metalliviimeistely sekä uusia sovelluksia, jotka yhdessä parantavat akun kestoa ja suorituskykyä kaikissa Surface Pro X -laitteissa.

Enemmän ytyä vaativille asiakkaillemme toimme markkinoille version, jossa on uusi, luokkansa nopein** Microsoft SQ® 2 -prosessori. Signature Keyboard -näppäimistöön on myös saatavilla kolme uutta värivaihtoehtoa: Platinum, Ice Blue ja Poppy Red, joissa kaikissa on teline ja langaton lataus Surface Slim Pen -kynälle.

Surface Pro X tarjoaa käyttäjille tämän hetken parhaat verkkopalvelut, kuten Microsoft 365, Microsoft Edge, Netflix ja Spotify. Lisäksi laite tukee tuhansia tuttuja Windows-sovelluksia, kuten Google Chromea, Firefoxia ja Whatsappia. Myös monet keskeiset sovelluskumppanimme ovat alkaneet kehittää sovelluksia myös ARM-pohjaisille Windows-laitteille ja hyödyntää Microsoft SQ®1- ja SQ®2-prosessorien tehoa ja suorituskykyä uusien kokemusten tuomiseksi kaikille Surface Pro X -käyttäjille. Microsoft Edge toimii nopeammin ja julkaisimme uuden version Microsoft Teamsista, joka on optimoitu ARM-pohjaisiin Windows-laitteisiin. Laajennamme ARM-tukea x64-sovelluksiin x64-emulaattorin avulla, joka tulee saataville myöhemmin tänä vuonna. Kehittäjien iloksi olemme myös päivittäneet Visual Studion koodin toimimaan natiivisti. Autamme organisaatioita varmistamaan, että heidän käyttämänsä sovellukset toimivat yhdessä Windows 10 ja Microsoft 365-sovellusten kanssa ARM64-laitteissa App Assuren ja Fast Trackin avulla. Kaikki tämä tarkoittaa parempaa suorituskykyä ja pidempää akunkestoa. Surface Pro X:n akku kestää nyt jopa 15 tuntia molemmissa kokoonpanoissa.

Surface Pro X on ohuin ja parhaiten verkkoyhteyksiä tukeva 2-in-1-laitteemme. Ultranopean Gigabit LTE -liitännän ansiosta Surface Pro X -käyttäjillä on aina tarvitessaan verkkoyhteys – silloinkin, kun lapset pelaavat Xboxilla tai kämppäkaveri puhuu videopuhelua. Uusien Surface Pro X SQ2 -versioiden hinta alkaen 1799 €.

Uudet Surface- ja Microsoft-lisälaitteet

Microsoft esittelee myös uusia lisälaitteita työ- tai opiskelutilan parantamiseksi.

  • Microsoft Designer Compact Keyboard on ohut, kapea ja tyylikäs näppäimistö. Näppäimistöä voi käyttää Bluetoothin kautta vaihdellen kolmella eri laitteella, sen akku kestää kaksi vuotta. Microsoft Designer Compact Keyboardin hinta on 79,99 €.
  • Microsoft Number Pad on ohut, moderni ja tyylikäs numeronäppäimistö, jossa on Bluetoothin kautta langaton yhteys. Microsoft Number Padin hinta on 34,99 €.
  • Microsoft 4K Wireless Display Adapter tukee 4K-resoluutiota ja mahdollistaa Windows-tietokoneen näytön heijastamisen helposti suurelle näytölle. Microsoft 4k Wireless Display Adapterin hinta on 79,99 €.
  • Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse yhdistää mukavan ja ergonomisen muotoilun huipputason langattomaan suorituskykyyn. Siinä on pehmeä peukalotuki, kevyt ja kestävä muotoilu, kaksi muunneltavaa näppäintä ja useita värivaihtoehtoja. Microsoft Bluetooth Ergonomic Mousen hinta on 59,99 €.

Uusi Surface Laptop Go ja Surface Pro X ovat ennakkotilattavissa tänään Microsoft Storessa sekä muilla suurilla jälleenmyyjillä, ja ne tulevat myyntiin 27.10. Jatkamme Surface-valikoimamme laajentamista, jotta jokaiselle löytyy juuri sopiva Surface.

Jos haluat lisätietoa yritysasiakkaiden laitteistoista Surface Laptop Go for Business, Surface Pro X for Business ja Surface Accessories for Business, ota yhteyttä  paikalliseen yritysasiakkaiden jälleenmyyjään.

Lisätietoja:
Antti Kuosmanen
Surface-liiketoimintajohtaja
[email protected]

 

Tags: , , ,