TechDays-tapahtumaa ei järjestetä vuonna 2021

 |   Microsoft News Center

Easyfairs ja Microsoftin eivät järjestä TechDays-tapahtumaa Suomessa vuonna 2021. Päätöksen taustalla on koronapandemiatilanne ja sen luoma epävarmuus. Microsoft toteuttaa yhtiön voimassa olevaa globaalia päätöstä muuttaa kaikki yhtiön suurtapahtumat digitaalisiksi kokemuksiksi.

TechDays on Pohjoismaiden suurin teknologiakonferenssi, ja se järjestettiin maaliskuussa 2020 Messukeskuksessa neljättä kertaa peräkkäin. Tilaisuus houkutteli paikalle 876 osallistujaa. Easyfairs on järjestänyt TechDays-tapahtuman Suomessa vuodesta 2017 lähtien yhteistyössä Microsoftin kanssa, joka on ollut myös tapahtuman pääsponsori.

“TechDays on ollut Microsoftille tärkeä tapahtuma, jossa olemme voineet olla yhteydessä kehittäjiin, luoda kokemuksia ja jakaa uusimpia päivityksiä Microsoftin teknologiasta. Vaikka kovasti haluamme pitää tätä perinnettä yllä ja tavata toisiamme kasvokkain, ihmisten terveys ja hyvinvointi ovat nyt tärkeämpiä. Samaan aikaan kannustamme kaikkia hyödyntämään virtuaalisia ja kaikille avoimia Ignite ja Build -tapahtumia”, sanoo Microsoft Oy:n operatiivinen johtaja Mikko Pulkkinen.

“TechDays on ollut keskeinen kohtaamispaikka ja IT-Suomen ja teknologiayhteisön lähestulkoon instituutio vuosien varrella. On ikävää, että emme voi järjestää TechDays 2021 -tapahtumaa, ja odotamme todella innolla aikaa, jolloin voimme kaikki tavata uudelleen ja järjestää Pohjoismaiden parhaan teknologiatapahtuman”, sanoo Easyfairsin johtaja Erika Rydgren.