Microsoft esittelee: uusi Surface Pro 7+

 |   Microsoft News Center

Kun etätyöt ja etäkoulu jatkuvat maailmalla ja Suomessa, Microsoft esittelee muuttuviin työskentelyolosuhteisiin uuden monipuolisen ja tietoturvallisen laitteen: Surface Pro 7+. Lisäksi kerromme, että 85-tuumaisen Surface Hub 2S:n toimitukset bisnes- ja koulutusasiakkaille alkavat Suomessa helmikuussa.

Kuva Surface Pro 7+ laitteesta

Mitä uutta Surface Pro 7+ tuo?

  • Surface Pro 7+:n saa myös LTE Advanced* –versiona, joka tuo nopean yhteyden missä tahansa mobiiliverkkojen ulottuvilla. LTE-version avulla sinun ei enää tarvitse luottaa mahdollisesti epävarmaan julkiseen Wi-Fi-verkkoon tai hotspotteihin, kun olet liikkeellä.
  • Surface Pro 7+ on 2,1 kertaa nopeampi kuin ennen. Uusimman 11:n sukupolven Intel® Core™-prosessorin avulla Surface Pro 7+ pyörittää tuttuja työohjelmistoja ja yrityssovelluksia, joita tarvitset työssäsi. Mallistosta löytyy versioita aina 32Gt RAM ja 1Tt -tallennustilaan asti.
  • Surface Pro 7+ tarjoaa parannetun akunkeston, jonka ansiosta se on valmis kokonaiseen työpäivään myös liikkeellä ollessasi. Surface Pro 7+:n akku kestää jopa 15 tuntia** työskentelyä yhdellä latauksella ja latautuu FastCharging-toiminnolla aina 80 %:n tasolle hieman yli tunnissa***.
  • Ympäristöystävällisyys ja tietoturva ovat yhä tärkeämpiä yrityskäyttäjille. Siksi olemme ottaneet käyttöön irrotettavan SSD:n tietojen säilyttämistä varten ja antaaksemme ihmisille enemmän valtaa tietojensa hallintaan. Irrotettava SSD tukee myös ympäristöystävällisyyttä, sillä näin mahdollisen SSD-vian takia koko laitetta ei tarvitse vaihtaa.
  • Surface Pro 7+ on erittäin kevyt ja monipuolinen, sillä se painaa alle 800 grammaa****, mutta on tarpeeksi tehokas pyörittämään kaikkia yrityssovelluksiasi.
  • Surface Pro 7+ tulee saataville mustana ja platinanvärisenä, hinnat alkavat 1099 eurosta (LTE-mallit alkaen 1389€) (sis. ALV). Tutut Surface Pro -lisävarusteet, kuten Type Cover, Surface Pen, Surface-hiiret ja telakat toimivat luonnollisesti myös tämän uusimman Surface-perheenjäsenen kanssa. Jälleenmyyjät, hinnat ja lisää Surface-lisälaitteista yrityksille löytyy täältä.

Kuva kahdesta Surface Hub 2S 85 laitteista

Surface Hub 2S 85”

Hybridityö on uusi normaali, ja tätä tukemaan tarvitaan ratkaisuja, jotka antavat mahdollisuuden tehokkaaseen ja innovatiiviseen yhdessä tekemiseen, kun työntekijät ovat etänä, läsnä tai jotain siitä väliltä. Surface Hub 2S 85 muuntaa tilan kuin tilan Teamsiä tukevaksi yhdessä tekemisen työtilaksi. Työympäristön muuttuessa osa asiakkaistamme haluaa lisää joustavuutta työn tekemiseen. Asiakkaamme voivat nyt hyödyntää Windows 10 Pro- ja Enterprise-kokoonpanoja Surface Hub 2S 85:ssä, jotta he voivat käyttää kaikkia työsovelluksia massiivisen 4K PixelSense -kosketusnäytön kautta.

Lue lisää Surface-uutuuksista sekä työn ja oppimisympäristöjen muutoksista blogistamme (englanniksi).

Tags: , , ,