Microsoft Inspire 2021: Uusia pilvipohjaisia innovaatioita ja tietoturvaratkaisuja  

 |   Microsoft News Center

Microsoft Inspire logo with rounded shapes and shades of purple

Tänä vuonna virtuaalisena järjestettävässä Microsoft Inspire 2021 -tapahtumassa juhlistetaan Microsoftin kumppaniekosysteemin yrityksiä. Tänään tapahtumassa julkistetaan myös lukuisia tuote- ja ohjelmapäivityksiä, joiden avulla Microsoftin kumppaniyritykset voivat kehittää asiakkailleen tulevaisuuden työelämään uusia turvallisia, pilvipohjaisia ratkaisuja. 

Microsoftin pilvipalveluja hyödyntävät yritykset voivat auttaa asiakkaitaan uudistamaan organisaatioitaan ja kehittämään niistä ketterämpiä ja sopeutuvampia toimintaympäristön muutokseen. Microsoftin alustat ja teknologiat mahdollistavat tämän ainutlaatuisen muutoksen, mutta ainoastaan kumppaniekosysteemin tuella. Microsoft onkin sitoutunut tarjoamaan kumppaneilleen ympäri maailmaa alan innovatiivisimmat teknologiat, työkalut ja ratkaisut. Samalla yhtiö pyrkii olemaan paras kumppani kumppaniyrityksilleen ja tukemaan niiden kasvua ja kannattavuutta tarjoamalla ainutlaatuisia mahdollisuuksia hyödyntää Microsoftin pilvipalveluja, luoda yksilöllisiä ratkaisuja ja skaalata niitä yhdessä uusille markkinoille. 

Microsoft Cloud
Kaiken lähtökohtana ovat Microsoftin pilvipalvelut ja niiden tuoma lisäarvo asiakkaille ja kumppaneille erilaisissa monipilviympäristöissä. Microsoftin pilvi tarjoaa tehokkaan integraation ja avoimen alustan pilven ytimestä aina reunan toimintoihin sekä kattavan valikoiman data-analytiikka-, tekoäly- ja tietoturvaratkaisuja kaikkiin ympäristöihin. 

 Microsoftin toimialakohtaiset pilvipalvelut ovat nykyisten pilvipalveluiden modulaarisia laajennuksia joiden päälle kumppanit voivat helposti rakentaa niiden pohjalle omia ratkaisujaan. Uusi Microsoft Cloud for Sustainability – pilvipalvelu auttaa asiakkaita kaikilla toimialoilla saavuttamaan hiilidioksidipäästöjen vähentämistä ja ympäristövastuuta koskevat tavoitteensa. Palvelun ennakkoversio tulee saataville myöhemmin tänä vuonna. 

Windows 365 -pilvipalvelu vie Microsoft 10 (ja myöhemmin tänä vuonna Windows 11) -käyttöjärjestelmän pilveen. Kaikki käyttöjärjestelmän sovellukset, työkalut, asetukset ja tiedot tallennetaan laitteen sijasta pilveen ja ovat käytettävissä miltä tahansa soveltuvalta laitteelta. Tiedot suojataan pilvessä Zero Trust -periaatteiden mukaisesti. Samalla Windows 365 luo uuden hybridimallin henkilökohtaiseen tietojenkäsittelyyn: Cloud PC hyödyntää pilven tehoa ja laitteen toiminnallisuuksia tarjotakseen käyttäjälle täyden, yksilöllisen Windows-kokemuksen. Käyttäjä voi vaihtaa laitteelta toiselle, kirjautua sisään järjestelmään ja jatkaa työtään tutussa näkymässä. Cloud PC tarjoaa uusia mahdollisuuksia myös järjestelmäintegraattoreille, jatkuvien palvelujen tarjoajille, ISV-sovelluskehittäjille sekä laite- ja prosessorikumppaneille. Lue lisää tiedotteesta ja blogista 

Dynamics 365 -data on nyt kaikkien Microsoft Teams -asiakkaiden käytettävissä Teamsin kautta veloituksetta. Integraatio poistaa organisaatioiden yhteistyö- ja liiketoimintaprosessien siiloja. Maksuton tietojen käyttö tarjoaa organisaatioille myös joustavuutta päättää, milloin ja miten ne ostavat Dynamics 365:n. Lue lisää blogista. 

Kumppaneiden kasvun tukena
Microsoft on päättänyt pienentää maksuja, joita yhtiö perii sovellusten julkaisusta omilla digitaalisilla myyntialustoillaan, kuten Azure Marketplace ja Microsoft AppSource. Tämä yksinkertaistaa kustannusrakennetta ja parantaa kumppaneiden sovellusten myynnistä saamia katteita. Lue lisää täältä.  

Pilvi- ja ISV-sovelluskumppaneille on myös tarjolla uusia ratkaisuja liiketoiminnan kehityksen tueksi, kuten esimerkiksi Microsoft 365 Lighthouse pk-yritysten laitteiden, tietojen ja käyttäjien suojaamiseen sekä ISV Connect -ohjelma, joka tarjoaa alustoja, resursseja ja tukea sovellusten kehittämiseen, julkaisuun ja markkinointiin. 

Aikaisemmin tänä vuonna esitelty Microsoft Viva yhdistää viestinnän, oppimisen, hyvinvoinnin ja tietotaidon suoraan työhön tarjoten integraatiomahdollisuuden partnereille, ja olemmekin lisänneet yhteistyötä useiden globaalien palveluntarjoajien kanssa. Integraation avulla asiakkaat pystyvät liittymään järjestelmiin joita työntekijät käyttävät päivittäin.    

Lue lisää Inspire-tapahtuman julkistuksista Microsoftin blogista ja virtuaaliselta tapahtumasivulta 

Tags: , , , ,