Mervi Airaksinen nimitetty Microsoft Oy:n toimitusjohtajaksi

 |   Microsoft News Center

Mervi Airaksinen

KTM Mervi Airaksinen on nimitetty Microsoft Oy:n toimitusjohtajaksi. Airaksinen aloittaa tehtävässä keväällä 2022. Hän siirtyy tehtävään IBM Suomen toimitusjohtajan tehtävästä. Aloituspäivään saakka toimitusjohtajan tehtävää hoitaa väliaikaisesti Pekka Horo.

”Olemme iloisia saadessamme Mervin tiimiimme. Hänellä on pitkä kokemus ICT-alan eri johtotehtävistä ja vahva näkemys teknologian merkityksestä paremman tulevaisuuden rakentamisessa. Mervillä on vahvat näytöt yritysten luotsaamisessa kasvupolulla, ja elinikäisen oppimisen edistäminen on hänelle tärkeä ja konkreettinen tavoite. Mervin arvot ja elämänasenne ovat yhteneväiset Microsoftin arvojen kanssa. Hän tuo arvokkaan lisän Suomen joukkueeseemme”, toteaa Microsoftin Länsi-Euroopan toiminnoista vastaava johtaja Cindy Rose.

”On ilo ja kunnia päästä osaksi Microsoftin huikeaa tiimiä ja menestystarinaa. Arvostan Microsoftin kasvuajattelua ja tiedän pääseväni työskentelemään yhdessä osaavan henkilöstön, laajan asiakaskunnan ja sitoutuneen kumppaniverkoston kanssa kohti yhteistä tavoitetta, suomalaisen tietoyhteiskunnan ja digitalisaation edistämistä”, sanoo Mervi Airaksinen.

Microsoft Oy on toiminut Suomessa vuodesta 1992. Yhtiö vastaa Microsoftin tuotteiden ja palveluiden myynnistä, kumppaniliiketoiminnasta sekä kolmen tuotekehitysyksikön toiminnasta. Yhtiön palveluksessa on noin 500 vakituista työntekijää.

Lisätietoja:
Viestintäjohtaja Pekka Isosomppi
puh. 040 516 2399
[email protected]

Tags: ,