Microsoft palkitsee Suomen kumppaneitaan Vuoden Kumppani -tunnustuksilla

 |   Microsoft News Center

Microsoft Inspire

Microsoft on jakanut vuosittaiset kumppanitunnustukset teknologiakumppaneilleen Suomessa ja maailmalla. Vuoden Kumppani -tunnustuksen lisäksi Microsoft palkitsee Suomen kumppaneitaan yhteensä yhdessätoista paikallisessa kategoriassa, joista kolme on tänä vuonna uusia kategorioita. Kumppanitunnustuksilla halutaan palkita kumppaniyrityksiä yritysten onnistumisista ja menestyksekkäästä työstä suomalaisten organisaatioiden digitalisaation edistämiseksi.

Microsoft auttaa asiakkaitaan saavuttamaan enemmän yhdessä noin 2 000 suomalaisen kumppaniyrityksensä kanssa. Microsoftin ja Suomen kumppaniverkoston yhteisen ekosysteemin noin 40 000 teknologia-asiantuntijaa rakentavat asiakkaille innovatiivisia teknologiaratkaisuja ja auttavat paikallisia organisaatioita kasvamaan ja menestymään teknologian avulla.

”Meille on tärkeää, että kumppaneidemme esimerkillinen työ asiakkaille tuotetuista teknologiaratkaisuista saa ansaitsemaansa tunnustusta. Olemme tuoneet Vuoden Kumppani -tunnustuksiin uusia paikallisia kategorioita vuosi vuodelta, sillä haluamme palkita onnistumisia mahdollisimman laaja-alaisesti monipuolisen ekosysteemimme eri osa-alueilla”, sanoo Microsoft Oy:n kumppaniliiketoiminnasta vastaava johtaja Katarina Engblom.

Tietoevry valittiin Vuoden Kumppaniksi Suomessa 2022

Microsoft on valinnut Tietoevryn Vuoden Kumppaniksi Suomessa jo toisena vuotena peräkkäin. Kaksi vuotta strategisen yhteistyön käynnistämisestä Microsoftin ja Tietoevryn kumppanuus on vahvistunut entisestään, ja yhtiöt ovat onnistuneet merkittävästi kehittämään tapoja, joilla tuottaa lisäarvoa yhteisille asiakkailleen. Tietoevry jatkaa digitaalisen strategiansa toteuttamista kohti täysin datalähtöistä liiketoimintaa hyödyntäen laajasti Microsoftin alustoja ja tuotteita. Yhtiö solmi tämän vuoden aikana myös uuden kumppanuuden Microsoft Researchin kanssa kehittääkseen kumppanuutta ja datalähtöistä muuntautumistaan yhä pidemmälle.

Tietoevryllä on merkittävää kasvupotentiaalia paikallisilla markkinoilla, ja yhtiön pilvipalvelujen kasvu oli vuonna 2022 jälleen moninkertaista Suomen markkinoihin verrattuna kaikissa kolmessa Microsoftin keskeisessä pilvipalvelussa. Tietoevry auttoi myös nostamaan Azuren SAP-ratkaisut selkeäksi markkinavoittajaksi Suomessa tänä vuonna.

”Tietoevry on osoittanut ainutlaatuista kykyä kiihdyttää kasvua ja yhteisten asiakkaidemme digitaalista kehitysmatkaa yhä vain entisestään, mikä mahdollistaa perustellusti yhtiön valinnan Vuoden Kumppaniksi jo toisena vuotena peräkkäin. Suuret onnittelut ansaitusta tunnustuksesta Tietoevry!”, jatkaa Engblom.

”On suuri kunnia ottaa vastaan Microsoft Vuoden kumppani -nimitys jo toisena peräkkäisenä vuotena. Kiitos kuuluu kaikille lahjakkaille pilvi-, data ja AI sekä toiminnanohjausratkaisujen osaajillemme, jotka hyödyntävät laajasti Microsoft-teknologioita asiakkaidemme hyödyksi”, sanoo Satu Kiiskinen, Tietoevryn Suomen maajohtaja.

”Tuomme tiiviissä yhteistyössä Microsoftin kanssa markkinoille kaikkein uusimpia innovaatioita – tänä keväänä olimme esimerkiksi ensimmäinen Pohjois-Eurooppalainen kumppani, joka toi Microsoft Project Bonsai -alustalle perustuvat tekoälyratkaisut teollisuuden hyödynnettäväksi”, Kiiskinen jatkaa.

Vuoden Kumppani -tunnustuksen saajiksi paikallisissa kategorioissa valittiin:

M-Files valittiin Vuoden Ohjelmistotalo -kumppaniksi

Teknologiayhtiö M-Files on valittu Microsoftin Vuoden Ohjelmistotalo -kumppaniksi Suomessa. M-Files tuottaa yrityksille pilvipohjaisia tiedonhallintaratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä luomaan toimivia yhteyksiä eri toimintojen välille ja automatisoimaan kriittiset liiketoimintaprosessinsa varmistaen samalla tietojen suojauksen. M-Filesin alusta integroituu saumattomasti Microsoft 365 -sovelluspaketin kanssa, ja viime vuonna yhtiö toi Azure-pohjaiseen ratkaisuunsa yli 1000 uutta asiakasta maailmanlaajuisesti.

Arrow ECS Finland valittiin Vuoden Läpimurto -kumppaniksi

Innovatiivisia IT-ratkaisuja toimittava Arrow ECS Finland on valittu Microsoftin vuoden kumppaniksi Suomessa uudessa Vuoden Läpimurto -kategoriassa. Arrow ECS:n ratkaisut auttavat yrityksiä selkeyttämään monimutkaisia liiketoimintahaasteita. Yhtiön jakelu-, konsultointi- ja kanavapalvelut toimittavat lisäarvoa johtaville teknologiavalmistajille ja kanavakumppaneille. Arrow ECS on rakentanut onnistuneesti kehitysohjelmia kumppaneilleen Power Platform- ja Dynamics-liiketoiminnan tehostamiseksi. Yhtiön aktiivisten jälleenmyyjien määrä on kasvanut 76 % vuosittain, ja yhtiön useat teknologiakumppanit ovat siirtyneet kilpailevista teknologioista Microsoftin palveluihin.

Solita valittiin Vuoden Azure Data-, analytiikka- ja tekoälykumppaniksi

Teknologia-, data- ja designyritys Solita on valittu Microsoftin Vuoden Azure Data-, analytiikka- ja tekoälykumppaniksi Suomessa toisena vuotena peräkkäin. Solita työllistää yli 1500 strategisen konsultoinnin, palvelumuotoilun, ohjelmistokehityksen, analytiikan, pilvipalvelujen ja integraation erikoisosaajaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Belgiassa ja Saksassa. Solita ansaitsee tunnustusta metsäkoneyhtiö Ponsselle rakentamastaan modernista Azure-pohjaisesta data-alustasta ja datalähteiden integraatioista, joiden ansiosta asiakas pystyy tehostamaan toimitusketjuaan ja ennakoimaan toimintaansa hyödyntämällä monipuolista dataa eri liiketoiminta-alueilta.

Nordcloud valittiin Vuoden Azure Infra Modernization -kumppaniksi

Pilvipalvelujen käyttöönottopalveluja toimittava Nordcloud on valittu Microsoftin Vuoden Azure Infra Modernization -kumppaniksi Suomessa jo toisena vuotena peräkkäin. Vuonna 2011 perustettu Nordcloud tukee monipuolisesti asiakkaidensa digitaalista kehityspolkua Azure-pilviteknologioiden kaikilla osa-alueilla. Yritys on kiitettävällä tavalla onnistunut jatkuvasti kehittämään uusia automatisoituja palveluja yhteensopiviksi Microsoftin Azure Cloud Adoption Frameworkin (CAF) kanssa lisäarvon tuottamiseksi asiakkailleen.

Futurice valittiin Vuoden Sovellusinnovaatio- ja Modernisointi -kumppaniksi

Ohjelmistokehitys- ja konsultointiyritys Futurice on valittu Microsoftin Vuoden Sovellusinnovaatio- ja Modernisointi -kumppaniksi Suomessa toisena vuotena peräkkäin. Futurice auttaa asiakkaitaan useilla eri toimialoilla rakentamaan uusia digitaalisia ratkaisuja ja tarjoaa ensiluokkaista asiantuntemustaan tukemillaan Microsoft-alustoilla. Microsoft Azure on yksi Futuricen Cloud and Data -konsultointitarjonnan pääpilareista. Yhtiö ansaitsee tunnustusta terveyspalveluyritys Terveystalolle toteuttamastaan monivuotisesta konsultointiyhteistyöstä, jonka avulla asiakas on onnistunut digitalisoimaan palveluitaan ja kehittämään liiketoimintakäytäntöjään uraauurtavalla tavalla.

Digia valittiin Vuoden Älykkäät liiketoimintaratkaisut / Dynamics 365 -kumppaniksi

Ohjelmisto- ja palveluyritys Digia on valittu Microsoftin Vuoden Älykkäät liiketoimintaratkaisut / Dynamics 365 -kumppaniksi Suomessa toisena vuotena peräkkäin. Digia palvelee asiakkaidensa digitalisoitumista laaja-alaisesti yhdistämällä Azuren, Dynamics-palvelut ja analytiikan hyötykäytön kattavaan toimiala- ja kehitysosaamiseensa. Kuluneen vuoden aikana yhtiön Dynamics 365 Unified Operations -liiketoiminta on kasvanut räjähdysmäisesti palveluliikevaihdon ja lisenssitulojen moninkertaistuessa viime vuodesta. Digia on onnistunut kiitettävällä tavalla tuomaan älykkäitä ratkaisuja liiketoimintaprosesseihin asiakkailleen, kuten Fingrid, Ramirent ja Unisport.

Efima valittiin Vuoden Power Platform -kumppaniksi

Palveluyritys Efima on valittu Microsoftin Vuoden Power Platform -kumppaniksi Suomessa. Vuonna 2009 perustettu Efima auttaa asiakkaitaan digitalisoimaan liiketoimintaansa toimivilla ja tarkoituksenmukaisilla pilvipohjaisilla ratkaisuilla. Efima onnistuu innovatiivisella tavalla täydentämään asiakkaidensa talous- ja ERP-ratkaisuja Power Platformin ja Azuren avulla. Viimeisen vuoden aikana yhtiön Power Platform- ja Power Apps -tiimien henkilöstömäärä on kaksinkertaistunut, ja Efima palvelee tällä hetkellä 49:n eri Power Platform -ratkaisun yli 2000 loppukäyttäjää Suomessa.

Sulava Vuoden Kumppaniksi kahdessa kategoriassa: Sulavasta Vuoden Moderni työ, tietoturva ja vaatimustenmukaisuus -kumppani sekä Vuoden Teams -kumppani

Konsultointi- ja koulutusyritys Sulava on valittu Microsoftin Vuoden Moderni työ, tietoturva ja vaatimustenmukaisuus -kumppaniksi ja Vuoden Teams -kumppaniksi Suomessa. Sulava yhdistää ainutlaatuisella tavalla maailmanluokan Microsoft-osaamisen innovatiivisiin ratkaisuihin, huippuluokan teknisiin valmiuksiin sekä tietoturvan ja vaatimustenmukaisuuden asiantuntijuuteen, jotta asiakkaat voisivat saada eniten irti Microsoftin pilviasiakkuudestaan.

Sulava on uraauurtavalla tavalla vienyt Microsoft-teknologioita työntekijöiden arkeen ja yritysten liiketoimintaan. Yhtiö on ollut apuna nostamassa Suomen yhdeksi johtavista maista Microsoft 365:n ja Teamsin käyttöönotossa. Viimeisen vuoden aikana Sulava on luonut menestystarinoita yhteisille asiakkaillemme modernin työn ratkaisujen saralla hyödyntämällä monipuolisesti pilven mahdollisuuksia ja rakentamalla uusia innovaatioita olemassa olevien ratkaisujen tueksi.

Islet Groupin Janina Luoto valittiin Vuoden Vaikuttajaksi

Islet Groupin toimitusjohtaja Janina Luoto on valittu Microsoftin vuoden kumppaniksi Suomessa uudessa Vuoden Vaikuttaja -kategoriassa. Vuonna 1998 perustettu Islet työskentelee Microsoftin uusien innovaatioiden eturintamassa ja toimittaa data- ja analytiikkaratkaisuja asiakasorganisaatioilleen, pohjaten toimintansa monimuotoisuuden ja kestävän kehityksen periaatteisiin. Yhtiön johtaja Janina Luoto on toiminut ansiokkaasti teknologia-alan roolimallina, ja Islet edistää Luodon johdolla aktiivisesti tasa-arvoa ja yhdenvertaisia mahdollisuuksia alalla. Tämän lisäksi Islet on toiminut aktiivisesti sosiaalisessa mediassa julkaisemalla säännöllisesti Microsoft-kumppanuutta tukevia sisältöjä.

Innofactor valittiin Vuoden Tech for Good -kumppaniksi

Ohjelmistopalveluyritys Innofactor on valittu Microsoftin vuoden kumppaniksi Suomessa uudessa Vuoden Tech for Good Kumppani -kategoriassa. Microsoftin viime vuonna käynnistämä Partner Pledge – Tech for Good -ohjelma sitouttaa kumppaniyrityksiä edistämään Microsoftin teknologioiden positiivisia vaikutuksia yhteiskuntaan ja panostamaan vastuullisten ratkaisujen kehittämiseen. Innofactor on allekirjoittanut Microsoft Partner Pledgen, jonka myötä yhtiö sitoutuu panostamaan digitaitojen, monimuotoisuuden, eettisen tekoälyn ja ympäristövastuullisuuden kehittämiseen. Yhtiö on saanut tunnustusta innovatiivisesta Azure-pilveen toteutettamastaan HUS:n Terveyskylä-verkkopalvelusta, joka on auttanut sairaanhoitopiiriä palvelemaan suurempaa määrää potilaita ja ratkaisemaan koronapandemian tuomia haasteita.

Nokialle Microsoftin kansainvälinen kumppanitunnustus

Maailmanlaajuisesti toimiva tietoliikenneyhtiö Nokia on valittu Microsoftin kansainvälisen Global Partner of the Year 2022 -tunnustuksen saajaksi Industry Media and Communications -kategoriassa. Nokian ja Microsoftin kumppanuus yhdistää maailmanlaajuisessa mittakaavassa Nokian tietoliikenneasiantuntemuksen sekä johtajuuden 5G:ssä ja pilvipohjaisissa ratkaisuissa Microsoft Azuren ja sen ekosysteemin innovaatioihin. Nokia ja Microsoft tukevat yhdessä CSP-palveluntarjoajia ja yritysten digitaalista kehitystä innovatiivisten ratkaisujen ja uusien palveluiden yhteismyynnillä turvallisessa, skaalautuvassa ja kestävässä pilviympäristössä.

Vuoden Kumppani -tunnustuksen saaneita yrityksiä kaikkialta maailmasta juhlistetaan virtuaalisessa Microsoft Inspire -kumppanitapahtumassa 19-20. heinäkuuta.

Tags: ,