Tekoäly mullistaa maailman: oletko valmis kuulemaan miten? 

 |   Microsoft News Center

Kuvituskuva, jossa Microsoft-logo ja teksti: "Developer x AI. Valjasta tekoäly ohjelmistokehitykseen".

Järjestimme Developer x AI -virtuaalitapahtuman huhtikuussa. Sen tarkoituksena oli auttaa devaajia viemään koodaustaidot uudelle tasolle tekoälyn avulla. Tunnelma oli katossa koko tapahtuman ajan, sillä osallistujia oli ennätykselliset 1200! 

Jos missasit tapahtuman, ei hätää. Innostavat puheenvuorot löytyvät nyt YouTubesta ja voit tutustua niihin alta. 

Haluatko kuulla lisää? Tapahtuma saa jatkoa, sillä järjestämme Business x AI -tapahtumaan tiistaina 30.5. klo 9-11. Tapahtumassa käsittelemme tekoälyn mahdollisuuksia ja hyödyntämistä liiketoiminnassa. Käymme läpi tekoälyn tuomia ratkaisuja ja innovaatioita, jotka voivat auttaa yrityksiä kehittämään toimintaansa ja parantamaan tuottavuuttaan. Tutustu lisää aka.ms/BizxAI 

Syvenny tekoälyn maailmaan inspiroivien puheenvuorojen lomassa

GitHub esittely ja demonstraatio – Adriaan Knapen 

Adriaan Knapen on Senior Devops Consultant Microsoftin kumppani Eficodella. Puheenvuorossaan hän kertoo GitHub Copilotista ja näyttää demonstraation siitä, miten ohjelmistokehittäjä voi hyötyä Copilotista. GitHub Copilot auttaa sinua olemaan tuottavampi, kirjoittamaan parempaa koodia ja mahdollistaa oppimisen.

https://www.youtube.com/watch?v=KHswJUHRjx8

Huomisen tekoäly on täällä jo tänään – Antti Merilehto

Huomisen tekoäly on täällä jo tänään – miten työ muuttuu? Puheenvuorossaan Antti Merilehto kertoo, miten tekoäly on jo muuttanut arkeamme ja mitä kaikkea on luvassa. Merilehto käy läpi esimerkkejä siitä, mitä generatiivinen tekoäly tarkoittaa arjessa ja miten AI ratkaisut pystyvät auttamaan meitä jo monimutkaisissakin tehtävissä.

https://www.youtube.com/watch?v=4lEDeB7o13o

Inspiraatiota luovan tekoälyn käyttöön – Antti Törrönen

Jokaisella meistä on kyky kuvitella ominaisuuksia ohjelmistoihin, mutta tähän mennessä vain osalla meistä on ollut kyky toteuttaa nämä luovat ideat todeksi. Puheenvuorossaan Antti Törrönen kertoo, kuinka monenlaisia käyttötapauksia luoville tekoälymalleille on ja miksi niitä kannattaa alkaa käyttämään juuri nyt. 

https://www.youtube.com/watch?v=UvvwmGe_d-0

Hyperautomaatio ja AI – Jaakko Lehtinen 

Puheenvuorossaan Jaakko Lehtinen kertoo hyperautomaatiosta ja tekoälystä. Lehtinen painottaa kuinka kokonaisvaltaisen muutoksen aikaansaaminen vaatii systemaattisuutta ja omistajuutta ja kurkistaa aiheeseen Microsoftin työkalujen, kuten Power Platformin avulla, sekä kertoo miten OpenAI tulee ratkaisemaan liiketoiminnan haasteita. 

https://www.youtube.com/watch?v=PaAAMvpIgPE

Näin integroit OpenAI:ta sovelluksiin – Jokke Ruokolainen

Puheenvuorossaan Jokke Ruokolainen käy läpi, miten Azure Open AI integroidaan konkreettisesti sovelluksiin ja järjestelmiin sekä miten sen avulla ratkotaan aitoja bisnesongelmia. Videolla käydään läpi myös arkkitehtuuriesimerkkejä, käyttötapauksia ja tarkempia vektoritietokantaesimerkkejä.

https://www.youtube.com/watch?v=gSV34vQj7GY

AI:n hyödyntäminen Mobal.io:lla – Jonatan von Martens 

Puheenvuorossaan Jonatan von Martens kertoo, miten Mobal.io:lla käytetään tekoälyä ja miten AI-ratkaisut, kuten ChatGPT helpottavat päivittäistä työtä esimerkiksi markkinoinnissa sekä inspiraation ja tiedon löytämisessä. Von Martens käy videolla läpi myös Mobal.io:n automaattisia postauksia ja automaattisia vastauksia arvosteluihin.  

https://www.youtube.com/watch?v=C_IETWMBEqs

Tekoäly kehittäjän sparrausparina –Jouni Heikniemi 

Onko kehittäjän pesti jo kuollut nyt, kun kehittäjä itse kohtaa tekoälyn työssään? 

Puheenvuorossaan Jouni Heikniemi käy läpi sitä, miten edistynyt tekoäly tulee muuttamaan myös kehittäjien työtä ja työskentelytapoja. Heikniemi esittelee kaksi case-tapausta siitä, miten kehittäjät voivat hyödyntää tekoälyä työparinaan, oman valvovan silmän alla.

https://www.youtube.com/watch?v=e20LLk1f9FI

Tags: ,