Practical AI – mitä jokaisen tulisi tietää tekoälystä

 |   Microsoft News Center

Practical AI, mitä jokaisen tulisi tietää tekoälystä

Tekoäly on uusi kansalaistaito. Siitä on lyhyessä ajassa tullut osa meidän jokaisen työtä ja vapaa-aikaa. Nyt sinulla on mahdollisuus valjastaa tekoäly keventämään rutiinejasi, tukemaan oppimistasi ja vapauttamaan aikaasi luovuudelle ja inhimillisille kohtaamisille. Saadaksesi tekoälystä kaiken hyödyn, tarvitset uusia taitoja. 

Practical AI -kurssi tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden oppia hyödyntämään tekoälyä arjessa ja työssä, kokeilla sitä käytännössä ja tutustua tekoälyn turvalliseen ja eettiseen käyttöön. Kurssi on kaikille maksuton, avoin ja korkeakoulutasoinen. Se on saatavilla suomeksi ja englanniksi. Kahden opintopisteen arvoisen kurssin voi myös hyväksilukea korkeakoulututkintoon.

Aloita nyt: Practical AI -kurssi – Edukamu.fi

YouTube Video

Kurssin mahdollistavat korkeakoulut, Microsoft, Elisa ja Sulava.

Microsoft, Sulava, Elisa, Edukamu.

Tags: