Microsoft Inspire: Kumppanuuden voimalla kohti tekoälymuutoksen vauhdittamista

 |   Microsoft News Center

Decorative image with a headline: Microsoft Inspire.

Yhteistyö on keskeinen osa Microsoftin menestystä. Kumppaniekosysteemimme koostuu yli 400 000 kumppanista maailmanlaajuisesti. Heillä on keskeinen rooli uuden teknologian tuomisessa asiakkaiden saataville erityisesti nykypäivän tekoälyyn keskittyvässä maailmassa. Microsoft Inspire on tilaisuus antaa tunnustusta kumppaneidemme roolille asiakkaiden menestyksessä ja jakaa uusia mahdollisuuksia ja tapoja käyttää Microsoft-ratkaisuja.

Antaaksemme tunnustusta yhteistyökumppaneidemme vaikuttaville saavutuksille käynnistimme Microsoft Inspiren juhlistamalla finalisteja ja voittajia vuoden 2023 Microsoft Partner of the Year Awards -kilpailussa, joka julkistettiin kesäkuun lopulla. Palkintojen avulla tuodaan esiin kumppaneiden menestystarinoita ja innovaatioita eri kategorioissa, ratkaisualueilla, toimialoilla, liiketoiminnan muutoksessa ja sosiaalisella vaikuttavuudella.

Lue lisää paikallisista voittajista: Microsoft palkitsee kumppaneitaan – Elisa on Vuoden 2023 kumppani Suomessa – Uutishuone

Tämän vuoden Microsoft Inspire tukee tavoitettamme tehdä tekoälystä mullistava työkalu asiakkaillemme ja kumppaneillemme. Olemme innoissamme voidessamme jakaa entistä enemmän tekoälypohjaisia ratkaisuja ja näyttää, miten Microsoft-kumppanit voivat soveltaa näitä tekoälyinnovaatioita organisaatioissaan monin eri tavoin tekoälytaitojen laajentamisesta uusiin tuotteisiin ja palveluihin, jotka edistävät asiakkaiden menestystä. Alta pääset lukemaan tärkeimmistä, tämän vuoden Inspiressä tehdyistä julkistuksista.

Suomen paikallisten kategorioiden voittajia juhlistetaan Suomen Microsoft Inspire -tapahtumassa 7. syyskuuta.

Esittelyssä Bing Chat Enterprise

Sen jälkeen, kun uusi Bing julkaistiin helmikuussa, olemme kuulleet monilta yritysasiakkailta, että he ovat innoissaan voidessaan antaa organisaatioilleen tehokkaita uusia tekoälytyökaluja, mutta ovat huolissaan yritystensä tietojen suojaamisesta. Siksi julkistamme tänään Bing Chat Enterprisen, joka tarjoaa organisaatioille tekoälypohjaisen chatin kaupalliseen tietosuojaan liittyvään työhön. Ainestot pysyvät suojattuna antaen kaupallisille asiakkaille hallitun pääsyn parempiin vastauksiin, suurempaan tehokkuuteen ja uusiin tapoihin olla luovia.

Bing Chat Enterprise otetaan tänään käyttöön ennakkoversiona ilman lisäkustannuksia organisaatioissa, joilla on Microsoft 365 E5-, E3-, Business Premium- ja Business Standard -käyttöoikeus. Bing Chat Enterprise on tulossa myöhemmin saataville myös erillisenä tilauksena hintaan 5 dollaria per käyttäjä kuukaudessa. Lue lisää ja tutustu, kuinka Bing Chat Enterprise otetaan käyttöön.

Microsoft 365 Copilotin hinnoittelu julki

Tänään meillä on myös ilo julkistaa Microsoft 365 Copilotin hinnoittelu. Se on saatavilla hintaan 30 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa Microsoft 365 E3-, E5-, Business Standard- ja Business Premium -asiakkaille, sitten kun se on yleisesti saatavilla.

Siinä missä jotkin generatiiviset tekoälysovellukset keskittyvät yhteen ominaisuuteen, kuten reaaliaikaiseen litterointiin tai copywritingiin, Microsoft 365 Copilot antaa tuhansia mahdollisuuksia käyttöösi. Integroimalla vastaukset yritystietoihin, kuten asiakirjoihin, sähköposteihin, kalenteriin, keskusteluihin, kokouksiin ja yhteystietoihin, ja yhdistämällä ne työympäristöösi – kokoukseen, jossa olet nyt, sähköpostiviesteihin, joita olet vaihtanut jostakin aiheesta, viime viikolla käymiisi keskusteluihin – Copilot tarjoaa monipuolisempia, osuvampia ja käytännöllisempiä vastauksia kysymyksiisi.

Lisäksi Microsoft 365 Copilot on integroitu sovelluksiin, joita miljoonat ihmiset käyttävät päivittäin. Copilot pistää luovuutesi liikkeelle Wordissa, analysoi tietoja Excelissä, suunnittelee esityksiä PowerPointissa, luokittelee Outlookin Saapuneet-kansion, tekee yhteenvedon Teamsin kokouksista riippumatta siitä, osallistuitko niihin vai et – ja paljon muuta.

Myyjien ja asiakaspalvelijoiden tukeminen tekoälyn avulla

Myyjillä on oltava mahdollisimman monta vaihtoehtoa työkalupakissaan. Siksi lisäämme Microsoft Sales Copilotiin, suoraan Dynamics 365 Salesin sisällä, uusia toimintoja, kuten tekoälyn luoman mahdollisuuksien yhteenvedon, kontekstualisoidut sähköpostiluonnokset ja kokousvalmistelut. Tämä antaa myyjille mahdollisuuden parantaa tuottavuutta ja tehdä enemmän kauppoja asiakkuudenhallinnan (CRM), tehtävien automatisoinnin (Salesforce mukaan lukien), käytännöllisten reaaliaikaisten merkityksellisten tietojen ja tekoälyavusteisen sisällön ja suositusten avulla asiakasvuorovaikutusten personoimiseksi isossa mittakaavassa. Nämä lisäävät Microsoft Sales Copilotissa jo käytettävissä olevia tekoälyominaisuuksia, kuten Teams-puheluiden ja sähköpostiketjujen yhteenvetoja. Kesäkuussa 2022 julkistettu Viva Sales käynnisti työmme myyjäkokemusten uudistamiseksi, ja nämä ominaisuudet ovat nyt osa Sales Copilotia. Lue lisää Microsoft Sales Copilotista.

Microsoft Inspiressa korostamme myös sitä, miten Virgin Moneyn kaltaiset asiakkaat tukevat asiakaspalveluosastojaan räätälöidyillä keskusteluboteilla, jotka on luotu Copilotilla Power Virtual Agentsissa. Yritykset voivat muutamassa minuutissa kouluttaa keskustelubotin käyttämään luonnollista kieltä ja viittaamaan sisäisiin ja ulkoisiin tietolähteisiin, asiakaspalvelusovelluksiin ja verkkotietoihin Bing-haun kautta. Virgin Moneyn chatbot käsittelee yli 195 000 asiakasvuorovaikutusta kuukaudessa ja auttaa asiakaspalvelijoita keskittymään monimutkaisempiin asiakaskyselyihin.

Prosessien louhinta Power Automatessa

Organisaatioiden on usein vaikea tunnistaa työnkulkujensa tukoksia ja selvittää niitä. Tähän ratkaisuna Microsoft julkistaa yleisesti saatavilla olevan, seuraavan sukupolven tekoälyominaisuudet Power Automaten prosessilouhinnassa. Se tarjoaa asiakkaille tekoälypohjaisia, merkityksellisiä tietoja olemassa olevien prosessien optimoimiseksi ja tehokkuuden parantamiseksi low-code-ratkaisua käyttävän automaation avulla. Prosessilouhinnan avulla käyttäjät voivat ymmärtää, mitä heidän liiketoiminnassaan tapahtuu, käyttää tekoälyä, joka luo oivalluksia, sovellus- ja automaatioehdotuksia, ja käyttää Power Platformia tarvitsemiensa ratkaisujen nopeaan luomiseen. Lue lisää prosessin louhinnasta Power Automatessa.

Azure OpenAI:n laajennettu saatavuus

Olemme olleet innoissamme Azure OpenAI -palvelun saamasta innostuksesta ja sen käyttöönotosta: yli 4 500 asiakasta käyttää Azure OpenAI -palvelua. On jännittävää seurata kehitystä ja mitä kaikkea hämmästyttävää asiakkaat saavat sen avulla aikaan, kuten rakentavat chatbotteja organisaatiotietojen avulla, tiivistävät tekstejä ja luovat sisältöä. 

Nyt tuomme palvelun useampiin organisaatioihin ympäri maailmaa. Viime viikolla laajensimme Azure OpenAI -palvelun saatavuutta Pohjois-Amerikassa ja Länsi-Euroopassa sekä toimme sen ensimmäistä kertaa saataville Aasiaan.

Uudet Azure-ominaisuudet ja investoinnit

Tulemme julkistamaan myös merkittävän investoinnin Azure Migrate & Modernize -palvelun mittakaavan ja saatavuuden lisäämiseksi sekä Azure Innovaten lanseeraamiseksi. Kyseessä on täysin uusi investointi, joka vastaa analytiikan ja tekoälyn kasvaviin vaatimuksiin. Nämä uudet tarjoukset ovat laajentaneet skenaarioiden kattavuutta. Ne tarjoavat runsaampia kannustimia ja tukea kaikkeen nopeista ja kitkattomista muutoksista uusien tekoälypohjaisten sovellusten rakentamiseen.

Laajennettu strateginen yhteistyö Epicin kanssa

Kerromme ilolla strategisen yhteistyön laajentamisesta johtavan terveydenhuollon ohjelmistoyrityksen Epicin kanssa. Käytämme tekoälyn voimaa auttaaksemme lääkäreitä käyttämään vähemmän aikaa hallinnollisiin toimintoihin ja enemmän aikaa laadukkaan hoidon tarjoamiseen. Epic on integroinut Azure OpenAI -palvelun sähköiseen potilastieto-ohjelmistoonsa tarjotakseen useita ratkaisuja, kuten kliinisten tietojen tutkiminen keskustelevalla ja intuitiivisella tavalla tai potilasviesteihin vastaaminen tehokkaammin. Nuance DAX Expressin avulla upotamme tekoälypohjaiset, kliinisen dokumentoinnin ominaisuudet suoraan Epic-työnkulkuihin, jotta palveluntarjoajat voivat vähentää työuupumukseen johtavaa hallinnollista työtaakkaa entisestään, laajentaa potilaiden hoitoon pääsyä ja parantaa terveydenhuollon tuloksia.

Lisäksi Epicin asiakkaat käyttävät nyt Azure Large Instancesia saavuttaakseen mittakaavan, joka tarvitaan suurten Epic EHR -tietokantojen suorittamiseen – jopa 50 miljoonaa tietokannan käyttöä sekunnissa. Tämä antaa Epicin asiakkaille mahdollisuuden skaalautua jaettujen julkisten pilvipohjaisten infrastruktuuriratkaisujen aiempien rajojen ulkopuolelle.

Uusi Microsoft AI Cloud Partner Program -ohjelma

Toisena virstanpylväänä Microsoft Inspire käynnistää Microsoft AI Cloud Partner Program -ohjelman, kumppaniohjelmamme seuraavan sukupolven, jonka avulla jokainen kumppani voi tuottaa asiakasarvoa hyödyntäen samalla Microsoftin tekoälyä ja Microsoft Cloudia. Microsoft AI Cloud Partner Program -ohjelman avulla tarjoamme kumppaneille kattavan sijoitusportfolion kaikille kumppaneiden liiketoimintamalleille, kaikissa kypsyysvaiheissa.

Microsoft AI Cloud Partner Program hyödyntää kumppanin koko elinkaarta, mukaan lukien perehdytys, osaaminen, markkinoille pääsy, kannustimet ja yhteismyynti. Kumppanit saavat aiemman ohjelman arvon ja edut sekä pääsyn uusiin tekoälyyn liittyviin tarjouksiin ja etuihin. Kumppanin ei myöskään tarvitse tehdä mitään siirtyäkseen uuteen ohjelmaan – olemme siirtäneet kaikki nykyiset kumppanit uuteen ohjelmaan ja kumppanit säilyttävät nykyiset etunsa ja nimityksensä. Lue lisää Microsoft AI Cloud Partner Program -ohjelmasta. 

Muita kumppanipäivityksiä 

Meillä on useita päivityksiä, joissa on uusia mahdollisuuksia kumppaneille mennä markkinoille ja laajentaa liiketoimintaansa, mukaan lukien: 

  • ISV Success -päivitykset: ISV Success julkistettiin ennakkoversiona viimein Microsoft Inspiressa. Kyseessä on polku, joka on tarkoitettu ISV-kumppaneille Microsoft AI Cloud Partner Program -ohjelman sisällä, ja se on nyt yleisesti saatavilla. ISV Success tarjoaa tuote- ja pilvietuja, demo- ja eristysympäristöjä, teknistä konsultointia sovellusten rakentamiseen ja julkaisemiseen sekä julkaisun jälkeen myynti- ja markkinointietuja, jotka auttavat nopeuttamaan kauppoja Microsoftin Marketplace-verkkomyyntialustalla. Lisäksi ISV Successiin osallistuvat kumppanit saavat vuoden 2023 lopussa käyttöönsä GitHub Copilotin osana ISV Success -etuja.  
  • Usean osapuolen yksityiset tarjoukset: Osana jatkuvia investointejamme Microsoftin Marketplace-verkkomyyntialustaan julkistimme myös usean osapuolen yksityiset tarjoukset, joiden avulla kumppanit voivat tehdä yhteistyötä ja myydä mukautettuja tarjouksia Microsoftin Marketplace-alustan kautta. 
  • Uudet ratkaisut mahdollistavat kumppaninimitysten laajentamisen useammille kumppaneille: Otamme käyttöön uusia nimityksiä (designations) osana AI Cloud Partner Program -ohjelmaa tarjotaksemme muille kumppaneille mahdollisuuksia erottautua teknisillä valmiuksillaan ja havainnollistaa onnistumisia asiakkaiden kanssa. Tämä sisältää uuden koulutuspalvelunimityksen oppimiskumppaneille, ISV-nimitykset kumppaneille, jotka kehittävät Microsoftin pilvipalvelujen ja toimialapilvipalvelujemme mukaisia ratkaisuja, sekä tukipalvelunimityksen.  

Olemme innoissamme näistä julkistuksista ja sitoutumisestamme tekoälyn muutoksen nopeuttamiseen, asiakkaiden menestyksen edistämiseen sekä kumppaniliiketoiminnan kasvun ja kannattavuuden vauhdittamiseen. Tässä tilannekuva Microsoft Inspiressa julkistetuista päivityksistä – kattavamman katsauksen löydät uutisen lopussa olevista linkeistä.

Jos haluat lisätietoja tämänpäiväisistä ilmoituksista tai kuunnella Satya Nadellan, Judson Althoffin ja Nicole Dezenin ensimmäisen päivän key note -puheenvuoroja, rekisteröidy globaaliin Microsoft Inspireen.

Tutustu tarkemmin:

Osallistu globaaliin Microsoft Inspire -tapahtumaan

Microsoft 2023 Partner of teh Year Awards -palkintojen globaalit voittajat ja finalistit

Bing Chat Enterprise ja päivitykset Microsoft 365 Copilotiin 

Tutustu Bing Chat Enterprisen käyttöönottoon

Miten Microsoft Sales Copilot tukee myyntiä ja asiakaspalvelijoita

Tutustu tarkemmin Power Mining in Power Automateen  

Uudet Azure ominaisuudet ja investoinnnit

Tutustu tarkemmin Microsoft AI Cloud Partner Program -ohjelmaan

Tags: