Heidi Nystedt Microsoftin Suomen yhteiskuntasuhteista vastaavaksi johtajaksi

 |   Microsoft News Center

Tumma tausta. Keskellä Heidi Nystedt hymyilee.

Heidi Nystedt on nimitetty Microsoftin Suomen yhteiskuntasuhteista vastaavaksi johtajaksi 3. kesäkuuta 2024 alkaen. Nystedt siirtyy tehtävään Rud Pedersen Public Affairs Groupista, jossa hän on toiminut viimeiset seitsemän vuotta vanhempana yhteiskuntasuhteista vastaavana konsulttina. Nystedtillä on laaja kokemus sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta, ja hän on työskennellyt muun muassa eri teknologiayhtiöiden digitaalisen transformaation ja teknologiapoliittisten kysymysten parissa. 

Nystedtin vastuulla on Microsoft Suomen yhteiskuntasuhteiden strategian suunnittelu ja toteutus, sekä yhteistyön ja kumppanuuksien rakentaminen keskeisten sidosryhmien kanssa. Hän raportoi Microsoftin Pohjoismaiden ja Baltian alueen yhteiskuntasuhteista vastaavalle johtajalle. 

“Elämme sekä ihmisinä että yhteiskuntana aikaa, jota määrittelee sekä valtavat haasteet että mahdollisuudet. Itse näen teknologian monipuolisena työkaluna näitä haasteita ratkottaessa. Microsoft on rohkea edelläkävijä sekä teknologian kehityksessä että digitaalisen transformaation edistämisessä. Olen iloinen, että pääsen mukaan rakentamaan laajaa yhteiskunnallista yhteistyötä etsiessämme ratkaisuja aikamme suurimpiin haasteisiin”, Nystedt sanoo.  

“Olen erittäin innoissani siitä, että pääsen liittymään Microsoftin tiimiin ja edistämään Microsoftin visiota. Uskon, että teknologialla on valtava muutosvoima, ja että meillä on yhteinen vastuu siitä, että se hyödyttää kaikkia yhteiskunnan jäseniä tasapuolisesti ja kestävästi. Odotan innolla, että pääsen työskentelemään yhdessä Microsoftin asiakkaiden, kumppaneiden ja sidosryhmien kanssa löytääksemme uusia ratkaisuja monimutkaisiin haasteisiin ja luodaksemme parempaa tulevaisuutta kaikille”. 

Nystedt on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri, ja hän on erikoistunut kansainvälisiin suhteisiin, strategiaan ja kansainväliseen oikeuteen. Hän on työskennellyt aiemmin myös ulkoministeriössä ja puolustusministeriössä.  

Lisätietoja: 

Pekka Isosomppi, Viestintäjohtaja, Microsoft Oy, puh. 040 516 2399, [email protected]  

Tags: