BILDREBELLEN MED VÄRLDEN SOM ARBETSPLATS

Mathias Björkholm är en av serieentreprenörerna bakom bildtjänsten PicHit.Me som grundades 2012. Mathias trivs bäst på språng och är allergisk mot vanliga kontor. Sannolikheten är stor att du hittar Mathias bakom sin Surface Pro 3 på Scandic Anglais i centrala Stockholm om han inte sitter på ett plan till USA.

I vilken miljö är du mest produktiv?
Jag trivs bäst på språng och är snudd på allergisk mot vanliga kontor. I mitt jobb sitter jag i många möten och får faktiskt mest gjort när jag reser. Inte minst under flygningar över Atlanten då ”att göra listan” krymper snabbt.

Vilka fördelar ser du med att jobba där du vill?
Mobilt och flexibelt arbete är vardag för mig och fördelarna är många. Det ger mig friheten att själv styra min vardag och få saker gjort där jag är. Idag har vi kontor i Stockholm och Visby. Och inom kort siktar vi på att etablera oss på fler platser. Mitt kontor ryms i min väska och med telefonen och min Surface Pro 3 jobbar jag där jag är.

Vilken är din favoritplats att jobba från?
Jag är allergisk mot vanliga kontor och har två favoriter i Stockholm. Scandic Anglais för sitt myller och kreativa omgivning. Mocco Östermalm för sitt välkomnande atmosfär och goda kaffe.