Beckmans inleder svenska lanseringen av Surface Pro 4

Beckmans Designhögskolas modeevent ”It´s just a matter of perception” inleder den svenska lanseringen av Surface Pro 4.

Imorgon, den 19 november, presenterar andraårsstudenter inom Mode på Beckmans Designhögskolas 13 kollektioner de har arbetat med under terminen. Med experiment som drivkraft har studenterna utforskat olika sorters textila tekniker som japansk shibori, flockprint, burn-out och pärlbroderi. Kollektionerna rör sig i gränslandet mellan kläder och hantverk, fiktion och verklighet, vilket har gett eventet namnet ”It’s Just a Matter of Perception”.

”Surface Pro 4 är till för att vara ett hjälpmedel i skapandeprocessen och ett verktyg för kreativitet”

– Surface Pro 4 är till för att vara ett hjälpmedel i skapandeprocessen och ett verktyg för kreativitet, oavsett inom vilket område. Därför känns det extra roligt att vara en del av det här eventet där materialexperiment och textila tekniker visar vägen till nya spännande kreationer, säger Klas Hammar, affärsområdeschef för Windows och Surface.

Surface Pro 4 lanseras i Sverige den 19 november. Den är tunnare, lättare och kraftfullare än sin föregångare. Tillsammans med den nya Surface-pennan är det enkelt att ta anteckningar, skissa, rita och markera i dokument. Pennan har dessutom en känslighet på 1024 olika trycknivåer.

Relaterade inlägg