Sigma Sverige utses till Microsoft 2016 Country Partner of the Year

Idag offentliggörs årets vinnare och finalister i MPN Partner of the Year Awards som årligen delas ut vid Microsofts globala partnerkonferens Worldwide Partner Conference (WPC). Årets svenska vinnare i kategorin Microsoft 2016 Country Partner of the Year Award är Sigma som bland annat får utmärkelsen för sitt framgångsrika och tydliga fokus på molnet, Internet of Things och lösningar för analys.

Som exempel i juryns motivering lyfts Sigmas samarbete med Nordic Health Innovation (NHI) kring virtuella hälsorum i glesbygden som vi tidigare skrivit om här: Nordic Health Innovation inleder samarbete med Microsoft och Sigma för att utveckla den digitala sjukvården. Arbetet presenteras närmare i filmen Nordic Health Innovation – Virtual Care Rooms inspelad i Slussfors mellan Storuman och Tärnaby.

Utmärkelsen ges till ett av Microsofts partnerföretag som utmärkt sig, eller presterat extra under det gångna året fördelat på ett tjugotal kategorier som ligger i linje med Microsofts prioriterade kompetenser, fokusområden och lokala engagemang.

2016 MPN Partner of the Year Awards delas ut under WPC i Toronto den 10-14 juli där över 15.000 representanter från partnerföretag världen över väntas delta.

Svensk finalist i kategorin Enterprise Mobility
Bland årets finalister återfinns också Göteborgsbaserade OneVinn (med kontor även i Karlstad och Lund) i kategorin Enterprise Mobility. I tuff konkurrens slutade OneVinn topp tre tack vare sitt starka erbjudande kring EMS (Enterprise Mobility Suite) och tydliga fokus på Identity & Security, Mobile Management och Information Protection.

För fullständig motivering för Sigmas utmärkelse, se svenska partnerbloggen.

Officiell bloggpost som också innehåller länk till årets samtliga vinnare och finalister

Länk till Sigmas pressmeddelande

Relaterade inlägg