Surface Book kommer till Sverige under våren


Microsofts första egenutvecklade laptop – Surface Book –  som kombinerar snygg design med kraftfull prestanda och lång batteritid, kommer till Sverige. Surface Book beräknas finnas tillgänglig i svenska butiker under våren.

          Med Surface Book erbjuder vi kvalitet och prestanda paketerat i en snygg och lätt dator. Precis som tidigare Surface-enheter vill vi inspirera och visa vad som är möjligt att göra med Windows 10. Jag är övertygad om att Surface Book visar vägen för vad som är möjligt att göra med en bärbar dator, säger Sebastian Gode, Produktmarknadschef för Surface i Sverige.

Surface Book är en tunn bärbar dator som kombinerar kraften från en Intel Core-processor med upp till tolv timmars batteritid. Datorn har en skärm på 13,5 tum med en upplösning på 3000 x 2000 pixlar (267 dpi). Med stöd för responsiv penna och touch kombinerat med Surface Books löstagbara skärm fungerar datorn även perfekt som ett digitalt antecknings- eller skissblock.

Surface Book levereras med Windows 10 Pro vilket innebär att du kan köra alla vanliga Windows-program samtidigt som du får tillgång till en mängd appar via Windows Store. Windows 10 Pro har även stöd för viktiga funktioner mot företag som till exempel kryptering och fjärrinloggning. Surface Book tillåter biometrisk inloggning via Windows Hello genom ansiktsigenkänning. 

          Med Surface Book ger vi människor möjligheten att vara produktiva oavsett tid och plats. Den kraftfulla prestandan kombinerat med löstagbar skärm och stöd för penna gör Surface Book till ett unikt alternativ som saknar motstycke på marknaden idag, fortsätter Sebastian Gode. 

För mer information kontakta
Sebastian Gode, Produktmarknadschef Surface
[email protected]

Relaterade inlägg