Det Nya Arbetslivet – en katalysator för er digitala förändringsresa

Det Nya Arbetslivet – en katalysator för er digitalisering

Över 100.000 individer har besökt vårt Svenska huvudkontor i Stockholm för att höra mer om Det Nya Arbetslivet (DNA) och se hur våra aktivitetsbaserade lokaler ser ut. Är du nyfiken på vad teknik samt ett nytt sätt att se på jobb och samarbete skulle kunna göra för dig och dina kollegor?

Träffa oss och hör mer, ställ frågor och se vad Det Nya Arbetslivet skulle innebära för ditt företag!

  • Kom hit och titta! – Fredag 31 mars är du välkommen till vårt svenska huvudkontor i Stockholm för en presentation av DNA samt rundvandring i våra aktivitetsbaserade lokaler. Läs mer/anmälan
  • Hör mer och ställ frågor online – tisdag 28 mars håller vi ett webbseminarium på temat ”Det digitala ledarskapet” där vi bland annat tittar på krav, ansvar och möjligheter under företagets digitala förändringsresa. Detta finns nu tillgängligt att se i efterhand, läs mer/titta

Intresset för Det Nya Arbetslivet har ökat starkt de senaste åren, mycket tack vare att digitaliseringen snabbt flyttats upp på många företags agendor. Vi är glada över att få vara med och bidra till flera svenska företags transformation och steg in i den digitala eran.

Vi ser Det Nya Arbetslivet som ett tydligt sätt att rama in sin förändringsresa vid digitalisering. När ni som företag tar beslutet att digitalisera har ni tagit ett beslut om förändring som inte bara påverkar er verksamhet utan även – i högsta grad – människorna som jobbar där.

I Det Nya Arbetslivet är tekniken som möjliggörare en viktig komponent men minst lika viktigt är hur förändringen genomförs och vad den långsiktigt förändrar. Exempelvis:

  • Företagskultur   när kontor utformas som mötesplatser istället för arbetsplatser och människorna som utgör företaget får större inflytande över sitt arbete och uppmuntras att samarbeta blir företaget starkt och handlingskraftigt.
  • Balans mellan arbetsliv och fritid – när vi som människor ges större möjlighet att planera vår arbetsdag för att undvika stress blir vi mer motiverade och kreativa.
  • Utveckling och tillväxt – flexibilitet och eget ansvar är några av dagens mest uppskattade förmåner, det gör er till en attraktiv arbetsgivare. Ny teknik gör det möjligt att analysera och använda sig av data på helt nya sätt.
  • Effektivisera och förenkla – modern teknik ritar om kartan för hur vi kan jobba och samarbeta. Onlinemöten, snabbmeddelanden och delad information på EN samlad plats är några grundläggande exempel.
  • Miljö och hållbarhet – nya sätt att mötas och samarbeta via exempelvis onlinemöten minskar antalet resor. Effektivisering av lokalyta sänker kostnader för såväl hyra som drift.

Befinner du dig inte i Stockholm fredag 31 mars hålls en ytterligare visning fredag 9 juni.
Ovan webbseminarium kommer att finnas tillgängligt att se i efterhand.

Några tips för dig som vill läsa mer

Relaterade inlägg