Microsoft Surface Pro – Den flexibla laptopen

Microsoft har presenterat Surface Pro, Microsofts mest flexibla laptop någonsin. Nya Surface Pro är förbättrad på insidan med över 800 specialanpassade delar för att göra den snabbare, kraftfullare och bättre. Microsoft har lyssnat till sina Surface-användare och resultatet är Surface Pro. Längre batteritid, mer kraft och fler uppkopplingsmöjligheter är några av de funktioner som har efterfrågats vilket ger användarna chansen att vara mer mobila och flexibla än tidigare.

 

– En viktig tanke med Surface Pro, och tidigare generationer, är att användaren ska slippa släpa runt på en massa prylar; det vill säga surfplatta, bärbar dator och anteckningsblock. I Surface Pro har du allt detta och lite till i en och samma enhet. Med de många förbättringarna på insidan tillsammans med nya uppkopplingsmöjligheter är nya Surface Pro den mest flexibla laptopen någonsin, säger Sebastian Gode, Produktchef för Surface

Surface Pro är en ultratunn bärbar dator med en 12,3 tums PixelSense-skärm och upp till 13,5 timmars batteritid. Microsoft har gjort flera förbättringar på insidan som tillsammans med den senaste Intel Core i7-processorn gör Surface Pro till den tystaste modellen hittills. Surface Pro med m3 och Core i5 är dessutom helt fläktlösa.  Designen för Surface Pro har blivit mjukare med avrundade kanter som gör den bekvämare att hålla i. Senare i höst släpps en modell av Surface Pro med stöd för 4G/LTE-uppkoppling.

 

https://www.youtube.com/watch?v=TwWs2jIy4js

 

Surface Pro Signature Type Cover, Surface Pen och Surface Dial

Surface Pro Signature Type Cover har dragit lärdomar från Surface Book och Surface Laptop. Nya Surface Pro Signature Type Cover erbjuder 1,3mm slaglängd samt en mer precis och fullstor pekplatta i glas. Även Surface Pen har fått förbättringar i form av både prestanda och nya färger. Med sina 4096 trycknivåer är den fyra gånger mer tryckkänslig än tidigare Surface Pen. Nya Surface Pen har utökade funktioner i Office 365 och Windows Whiteboard samt känner av lutning för mer personlig skrift eller vid skuggning när man tecknar. Surface Pro kommer med stöd för Surface Dial som presenterades i samband med Surface Studio

Kommer till Sverige

Surface Pro med tillbehör finns tillgänglig att förbeställa redan idag på Microsoft Store och levereras under sommaren. Produkterna kommer finnas tillgängliga hos utvalda återförsäljare inom kort.

Läs om fler nyheter och produkter från Microsofts Surface-event i Shanghai, Kina

Relaterade inlägg