House of Dagmar lanserar ny digital community-tjänst tillsammans med Microsoft och Ombori

House of Dagmar lanserar, tillsammans med Microsoft, en ny app som ska fungera som både support, affärsutveckling och inspirationsdelning med kunder och återförsäljare.

Tanken med tjänsten är att Dagmar vill skapa en personlig och närmare dialog med följare och kunder, och plocka in dem i den beslutsfattande processen. De första månaderna kommer tjänsten att beta-testas av en utvald testgrupp. Omkring 200 kvinnor scoutas på Instagram, Facebook och från Dagmars mest frekventa kunder. Tanken är att de från dag ett ska agera bollplank och vara en del av utvecklingen av produkten, i allt från utseende till UX och funktioner.

”Vi vill skapa en mer personlig dialog med våra kunder och följare. Genom att skapa en app med ett Dagmar Community kommer vi ha möjlighet att vara mer personliga i vår relation där vi ser att vi kan informera, utbilda och interagera med kunden på ett mer personligt sätt än vi någonsin kunnat tidigare, detta är första steget i en digital strategi.” säger Karin Söderlind VD & grundare till House of Dagmar.

Appen lanseras i betaversion i samband med Dagmars visning under Stockholms modevecka. I oktober går den live i app store.  Användare av appen kommer att bli en del av ett community där man kommer att få tillgång till personlig service och skräddarsydda erbjudanden samt möjligheten att ha en direkt interaktion med Dagmar och andra användare.

”Liksom alla industrier är även digitaliseringen av retail på stark frammarsch och modeindustrin står inför många utmaningar och möjligheter. Därför skapade vi i sommar ett fashion tech hackaton, där en handfull innovativa svenska modebolag som House of Dagmar deltog för att se hur mode och teknik kan skapa nya möjligheter. Det är extra roligt att få vara med när House of Dagmar nu på rekordkort tid lanserar en ny digital tjänst med kunden i centrum som kopplar samman både e-handel, kunddialog och ett community,” säger Johanna Snickars, kommunikationschef på Microsoft.

Tjänsten är en av de första i sitt slag som byggs på Omboris plattform Gridapp kopplat till den interna chattbaserade arbetsytan Microsoft Teams och CRM-verktyget Microsoft Dynamics. På så sätt kan House of Dagmar bjuda in sina kunder kring beslutsbordet för att diskutera affärsutveckling, dela inspiration och nyheter. Samtidigt som communityt erbjuder en plats där kunder kan dela erfarenheter och tips med varandra.

Få reda på när appen är tillgänglig genom att anmäla dig här

Kontakt

Lois Tempelman, House of Dagmar
[email protected]

Johanna Snickars, Microsoft
[email protected]

Relaterade inlägg