Microsoft HoloLens till Sverige

Microsoft utökar tillgängligheten för sin holografiska dator, Microsoft HoloLens, till ytterligare 29 länder i Europa*, däribland Sverige.

Utöver de 10 befintliga marknaderna kommer Microsoft HoloLens, från och med början av december 2017, vara tillgänglig i Sverige och totalt 39 länder* vilket nästan är tre gånger så många som tidigare. Microsoft presenterade HoloLens för första gången i januari 2015 och har använts av utvecklare och företag i USA och Kanada sedan i mars 2016.

Mer information om Microsoft HoLolens finns här

 

Microsoft Store Sverige – HoloLens

* Österrike, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjeckien Danmark, Estland, Finland, Grekland, Ungern, Island, Italien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz och Turkiet.

*Microsoft HoloLens är sedan tidigare tillgänglig i Australien, Kanada, Kina, Frankrike, Tyskland, Irland, Japan, Nya Zeeland, Storbritannien och USA (inklusive Puerto Rico)

Related Posts