Surface Pro med LTE Advanced

Väntan på den mest uppkopplade bärbara 2-i-1 datorn är över. Surface Pro med LTE Advanced ger en fantastisk mobilupplevelse utan att förlora sin flexibilitet, design eller prestanda.

Surface Pro med LTE Advanced gör inga kompromisser när det gäller att integrera LTE. Den erbjuder en oavbruten, uppkopplad upplevelse medan man arbetar, studerar, skapar eller slösurfar. Med Surface Pro Signature Type Cover3 får man samma upplevelse som i en bärbar dator och med Surface Pen3 kan man anteckna och rita precis som man gör på ett papper.

Funktioner och fördelar
  • Exceptionell prestanda. Surface Pro med LTE Advanced gör det möjligt att alltid vara uppkopplad med snabb mobilanslutning. Cat 9-modemet gör den till den snabbaste LTE-kompatibla bärbara datorn i sin formfaktor.
  • Uppkopplad över hela världen. Med LTE kan man vara produktiv var som helst, när som helst och utan att behöva leta efter säkra WiFi-nätverk. Människor kan räkna med konsekvent internetanslutning i nästan alla länder, med stöd för 20 LTE-band.
  • Det bästa av Microsofts hård- och mjukvara. Surface Pro med LTE Advanced kommer förinstallerad med Windows 10 Creators Update och är fullt kompatibelt med de senaste programmen för produktivitet. Surface är optimerat för Windows Hello, Skype och Microsoft Office 365* med nya skriv- och ritfunktioner i Word, Excel och PowerPoint som är utformade att fungera bäst med nya Surface Pen.
  • Framtidssäkrad teknik och design. Den nya Surface Pro med LTE Advanced har samma vackra designestetik i linje med hela Surface-serien. Den har en färgkalibrerad, högupplöst 12,3″ PixelSense™-skärm med 267 PPI och ett bildförhållande på 3: 2. Surface Pro med LTE Advanced ger valmöjligheten mellan att använda ett vanligt SIM-kort, som du redan använder till din mobiltelefon, eller att kunna koppla upp sig genom den nya eSIM-tekniken, där det fysiska SIM-kortet är ersatt med ett inbyggt chip.

Mer information om Surface Pro med LTE Advance hittar du här

Surface Pro med LTE Advanced beräknas vara tillgänglig i början av december 2017. Kontakta företagets återförsäljare för mer information.

 

* Office 365 säljs separat

Related Posts