Therése Treutiger blir ny vice VD och operativ chef på Microsoft i Sverige

Therése Treutiger blir ny vice VD och operativ chef för Microsoft i Sverige. Therése kommer senast från en roll som försäljningschef för kommuner och myndigheter på Microsoft. Hon har arbetat på Microsoft i närmare tre år och tillträder sin nya roll den 1 januari 2018.

Therése började på Microsoft som försäljningschef för kommuner och myndigheter år 2015. Therése har över 20 års erfarenhet från IT- och telekombranschen och har tidigare arbetat inom Telia Company-koncernen. Där var hon bland annat ansvarig för ett flertal större förändringsprojekt.

”Jag ser mycket fram emot att tillträda rollen som vice VD och operativ chef för Microsoft i Sverige. Min roll som försäljningschef på Microsoft har gett mig breda kunskaper och insikter om Microsofts marknad och produkter samt hur vi kan hjälpa våra kunder att digitalisera sin verksamhet,” säger Therése Treutiger, blivande vice VD och operativ chef på Microsoft i Sverige.

Therése tillträder sin nya roll den 1 januari 2018.

”Microsoft befinner sig mitt i en spännande förändringsresa som jag vill fortsätta att driva och vara en del av. Våra kunder kommer alltid vara vårt primära fokus och i min nya roll vill jag hjälpa dem att hitta nya möjligheter med digitaliseringen”, avslutar Therése.

Läs mer om Therése bakgrund här.

Relaterade inlägg