Microsoft for Startups

Microsoft är stolta över att presentera Microsoft for Startups. Initiativet syftar till att ge stöd åt startups att utveckla sin affär, utöka sitt kund- och partnernätverk och komma ett steg närmare sina mål. Microsoft kommer de närmaste två åren investera 500 miljoner dollar i startups världen över.

 

Microsoft for Startups kommer ge tillgång till partnerföretag, den senaste tekniken och ett kundnätverk för att ge den bästa möjliga grunden till att bygga ett framgångsrikt företag. Microsoft ser startups som en stark bidragande kraft inom innovation och framtida lösningar och vill hjälpa till att påskynda denna utveckling.

Ett program med syfte att hjälpa startups

Microsoft for Startups ger resurser som förbereder nya företag för marknadsföringsaktiviteter och ger tillgång till ett säljteam bestående av över 30 000 säljare med 800 000 partners världen över. Svenska startups som uppfyller kraven kommer ha möjlighet att få stöd att nå ut till Microsofts partnerekosystem, utvecklarverktyg, teknisk support och utnyttja molntjänster i Azure för ett värde upp till 120 000 dollar.

Besök http://startups.microsoft.com/ för mer information.

Relaterade inlägg