Träffa Microsoft på Vitalis 24-26 april

Vitalis är Nordens ledande konferens kring e-Hälsa och framtidens vård och omsorg. Här möts drygt 4 500 aktörer från kommuner, landsting, myndigheter, företag, industri och akademi för att diskutera framtidens utmaningar och lösningar inom vård och omsorg.

Årets konferensprogram bjuder på ca 200 föreläsningar kring digitaliseringens möjligheter. Bland årets utställningsområden finns vård på distans, välfärdsteknologi som produktområde, mobila verksamhetsstöd, vårddokumentation och säkerhet.

Tillsammans med våra samarbetspartner medverkar Microsoft under Vitalis (monter B09:20) som en del av vår vision att tillsammans med våra partner driva utvecklingen och digitaliseringen av samhället framåt. Som en av konferensens talare återfinns Microsofts globala Chief Medical Officer and Senior Director, Worldwide Health – Dr Simon Kos.

23 april 2018: Sveriges första event kring AI och Mixed Reality

Vi är stolta över att hålla ett HoloLens-event i samband med Vitalis-konferensen. Under eventet berättar Simon Kos och Microsofts Mathias Ekman om varför Mixed Reality och Artificiell Intelligens viktiga faktorer i att Sverige bli världsbäst på e-Hälsa. Mer om eventet och anmälan här.

Våra partner i monter B09:20 på Vitalis
  • CELLINK – CELLINK is the first bioink company in the world and is also the creator of the world’s first universal bioink. This opens up the opportunity for scientists to bioprint using any type of cells.
  • eHealth by Sigma – IT-konsultföretaget Sigmas team för att driva utveckling av morgondagens hälso- och sjukvård med hjälp av digitalisering, modern teknik och strategier för e-Hälsa.
  • ImagineCare – Genom att analysera patientens hälsodata med hjälp av prediktiva modeller och evidensbaserade algoritmer, tar ImagineCare det bästa från tekniken för att frigöra tid för det personliga mötet.
  • Innofactor – It-konsultföretaget bakom molntjänsten Health Village (i Norden Hälsobyn) som nyligen mottog Microsofts Health Innovation Award vid HIMSS i Las Vegas.
  • Kazendi – Upplev hur det är att genomföra möten genom Mixed Reality och HoloLens genom Kazendis lösning Holomeeting.
  • KenSci – KenSci’s risk prediction platform helps answer the harder questions and uncover clinical, operational and financial risks by aggregating data from existing sources.
  • KPMG – visar sitt globala koncept KPMG Online Decision Engines for Healthcare – en analysplattform och metod utformad för att hantera de mest krävande analysbehoven, skräddarsydd för sjukvården.
  • WarOnCancer AB – Det digitala hälsovårdsföretaget som jobbar för att accelerera vården genom blanda annat ökad egenvård och en mer patientcentrerad vårdleverans. Lanserar inom kort appen WarOnCancer – en social plattform för cancerpatienter, närstående och överlevare.

Besök konferensens hemsida för mer information om Vitalis och årets program.

För frågor kontakta:

Mathias Ekman, Director Industry Solutions inom Microsoft Western Europe, [email protected]

Relaterade inlägg