Nästa generations samarbetsenhet – Surface Hub 2

Det nya arbetslivet är här. Arbetet är inte en plats vi går till utan något man gör. Men det krävs rätt verktyg för att få det att gå ihop. Studier visar att företag som uppmuntrar sina anställda till samarbete har fem gånger högre benägenhet att prestera goda resultat än andra.

Idag presenterar Microsoft nästa generations enhet för samarbete – säg hej till Surface Hub 2.

Frigör kraften i din arbetsgrupp

Surface Hub designades för att sammanföra arbetsgrupper oavsett om de befinner sig i samma rum eller hundratals mil från varandra. Nya Surface Hub 2 är tunnare, smidigare och mer prisvärd än tidigare. Den består av en 50,5 tums multi-toch skärm med 4K-upplösning och är djupt integrerad med bland annat Microsoft Teams, Office 365 och Windows 10. Med sin roterande 4K-kamera och integrerade mikrofon skapas en känsla av att alla befinner sig i rummet.

Perfekt för alla utrymmen

Surface Hub 2 kan ställas i porträtt eller ländskapsläge och tack vare dynamisk rotation ställer den automatiskt in programfönster på skärmen för bästa upplevelse. I vårt partnerskap med Steelcase har Surface Hub 2 blivit smidigare att flytta i rummet och mellan konferensrum. Det finns flera olika lösningar med syfte att passa olika arbetsgrupper och rumstyper.

Magin med multiskärmsläge

En av Surface Hub 2:s nya funktioner är att man kan ställa flera av dem i rad, vilket inte bara ger ett visuellt mäktigt intryck, utan också skapar nya möjligheter för smidigt samarbete.

Under 2018 får utvalda kunder och partners tillgång till Surface Hub 2. Under 2019 kommer Surface Hub 2 bli tillgänglig för alla. Besök nedan länkar för mer information om Surface Hub 2.

Panos Panay berättar om Surface Hub 2

Surface Hub 2 produktsida

Relaterade inlägg