Låt oss presentera Surface Pro 6, Surface Laptop 2, Surface Studio 2 och Surface Headphones

Sent under kvällen svensk tid, på ett event i New York presenterade Microsoft nästa generations Surface-enheter samt ett nytt tillskott i Surface-familjen – de brusreducerande hörlurana – Surface Headphones. Under kvällen presenterade man även de kommande uppdateringar och nya funktioner i Office 365 samt Windows 10.

Vi uppskattar verkligen, och tar till oss all feedback vi får kring våra produkter och Surface-familjen är inget undantag. Med Surface Pro och Surface Laptop uppskattar våra användare den snygga designen i kombination med låg vikt och lång batteritid, samtidigt som de har kraft nog att klara av mer krävande jobb. Dessa egenskaper är viktigt för oss att bevara. Förutom nyheter på insidan av de kommande enheterna presenterar vi även Surface Pro 6 och Surface Laptop 2 i den nya färgen matt svart.

Surface Pro 6

Surface Pro 6 är den mest kraftfulla Surface Pro:n någonsin tack vare den senaste 8:e generationens Intel® Quad Core™ processor som är över 67% snabbare än föregående generationens Surface Pro. Trots den ökade kraften har vi lyckats behålla den låga vikten, mångsidigheten och långa batteritiden som våra fans har lärt sig älska och förväntar sig av en Surface Pro.

Surface Laptop 2

Likt Surface Pro 6 har Surface Laptop 2 fått den senaste, 8:e generationens fyrkärninga Intel® processor. Med ny processor, noggrant utvalda material och en fantastisk PixelSense™-pekskärm, tillsammans med bästa möjliga tangenbord och trackpad är Surface Laptop 2 hela 85% snabbare än föregående Surface Laptop. Detta utan att offra varken design, portabilitet eller sin 14,5 timmars batteritid som gjorde Surface Laptop så omtyckt.

Surface Studio 2

Surface Studio 2 är Microsofts mest kraftfulla enheten genom tiderna. Den är framtagen för kreatörer som kräver hög grafikprestanda och snabb processorbearbetning för mycket krävande arbeten. Surface Studio 2 har 1,5 gånger snabbare grafikprestanda och dubbelt så mycket grafikminne som tidigare. Skärmen i Surface Studio 2 har 38% högre ljusstyrka och 22% högre kontrast jämfört med originalversionen av Surface Studio och är fortsatt en av de absolut bästa skärmarna att skriva och teckna på.

Surface Headphones

Låt oss presentera Surface Headphones. Hörlurar med 13 brusreduceringsnivåer och spektakulär ljudkvalité. Styr volymen och brusreduceringsnivån via intuitiva reglage på hörlurskåpan. Med 8 mikrofoner, varav 2 stycken riktade på varje kåpa, erbjuder Surface Headphones även den bästa ljudupptagningsförmågan för dina samtal.

Nästa uppdatering av Windows 10 och nyheter i Office 365

Precis som med varje uppdatering av Windows 10 utökas möjligheterna för vad du kan göra med din dator. Bland nyheterna i Windows 10 October 2018 Update öppnas möjligheten att flytta bilder och filer mellan din smarta telefon och datorn på ett smidigt och enkelt sätt. Kopplar du ihop din Andriod-telefon med din dator har du även möjlighet att skicka och läsa SMS via datorn. Office 365 har också fått flera intressanta nyheter för att låta dig vara mer produktiv än någonsin.

Läs mer om Surface-nyheterna

Mer om nyheterna i Windows 10 October 2018 Update och Office 365

*Surface Pro 6, Surface Laptop 2 och Surface Studio 2 lanseras i Sverige under 2019. Priser och exakt tillgänglighet presenteras senare.

Relaterade inlägg