Träffa Microsoft på utbildningsmässan BETT 2019!

Edu_1

Den 23 januari startar BETT 2019 i London, en världsledande mässa för teknik inom skola och utbildning. Mässan samlar varje år framträdande skolledare och pedagoger från hela världen.

Den 23-26 januari går årets BETT-mässa av stapeln med syftet att sammanföra människor, innovation och teknik i utbildningssegmentet. Årets mässa bjuder på ett fullspäckat program där bland annat Microsoft återigen arrangerar olika seminarier och föreläsningar. Även utbildningsexperter från Microsoft Sverige kommer att finnas på plats.

Microsoft World Wide kommer att ha en av BETT-mässans största montrar, monter E300 på Expo Floor. Besök oss gärna för prova på ny teknik, inspireras av nytänkande sessioner och träffa våra samarbetspartners ATEA och LinEducation. Hela programmet för mässan hittar du här.

Välkommen till Microsofts huvudkontor i London

Varmt välkomna till en heldag med nätverkande och presentationer på Microsofts huvudkontor i London, den 23 januari. Under dagen kan du låta dig inspireras av möjligheter kring digitalisering inom skola- och utbildning samt lyssna till flertalet svenska- som internationella talare.

För fullständig agenda samt anmälan kan du läsa mer här.

För mer information kontakta:

Joke Palmkvist, Affärsområdeschef skola och högre utbildning Microsoft, joke.palmkvist@microsoft.com

Relaterade inlägg