Surface Pro 6, Surface Laptop 2 och Surface Studio 2 nu i svenska butiker

Surface Pro 6

Från och med i dag finns de senaste Surface-enheterna, inklusive Surface Pro 6, Surface Laptop 2 och Surface Studio 2, tillgängliga på den svenska marknaden, hos bland annat Dustin, Atea, Elgiganten, MediaMarkt, Webhallen och många fler.

Det har varit en spännande start på året för Surface. I januari lanserades Surface Pro 6, Surface Laptop 2, Surface Studio 2 och Surface Headphones i Kina, Hong Kong, Indien, Japan, Korea, Malaysia, Singapore och Taiwan. Förra veckan kunde Microsoft visa upp starka Q2-resultat där intäkterna för Surface ökat med 39 procent, vilket är det bästa kvartalet för Surface någonsin.

Förutom i Sverige lanseras Surface Pro 6, Surface Laptop 2 och Surface Studio 2 på över 20 marknader. Enheterna adderas till den växande familjen av Surface-produkter och ger kunderna större valmöjlighet att hitta en enhet som passar deras personliga behov och stil. Surface Pro 6 och Surface Laptop 2 som kommer i helt ny mattsvart design adderar ett extra lager av elegans till Surface-familjen.

Surface-familjen har skapats för att passa en mängd olika behov och arbetsuppgifter för människor världen över. Oavsett om det gäller arkitekter, studenter eller medarbetare som vill vara snabbrörliga i vardagen är Surface-produkterna designade med mjukvara och hårdvara som ger stöd i vardagen och inspirerar användarna att uppnå mer.

Tillgänglighet

Surface Pro 6, Surface Laptop 2 och Surface Studio 2 finns att beställa från och med i dag den 7 februari 2019 på Microsoft Store, hos andra Surface-återförsäljare* och i svenska butiker. Rekommenderade cirkapriser är:

*Dustin, Atea, Elgiganten, MediaMarkt, Webhallen och många fler.

Relaterade inlägg