Microsoft lanserar Surface Hub 2S – nya möjligheter för lagarbete på den moderna arbetsplatsen

-5cb742ab1761a--5cb742ab17620SurfaceHub2S-Context4.jpg

Microsoft presenterar i dag Surface Hub 2S, en interaktiv och portabel 50-tum stor samarbetsenhet med 50 procent snabbare grafikprestanda och 30 procent mer energieffektivitet än sin föregångare. Microsoft presenterar även en Surface Hub 2S på 85-tum som beräknas testköras hos utvalda kunder i början av 2020. Surface Hub 2S 50-tum kommer att finnas tillgänglig i USA från och med i juni 2019 till ett cirkapris på 8,999,99 dollar och i Sverige strax därefter.

Surface Hub 2S - Profile

Surface Hub 2S – en allt-i-ett-enhet byggd för samarbete

Surface Hub 2S sammanför Windows 10, Microsoft Teams, Office 365, Microsoft Whiteboard och molnet. Kombinationen ger arbetsgrupper nya möjligheter att samarbeta och vara produktiva tillsammans. Surface Hub 2S är 40 procent lättare än sin föregångare och har en 60 procent tunnare display vilket gör att den enkelt kan användas på olika arbetsytor.

– Surface Hub 2S är en produktlinje som är byggd för att engagera och stärka arbetslag genom att brygga digitala och fysiska arbetsplatser. För inte speciellt längesedan låg tonvikt på individuell produktivitet. I dag har det ändrats, arbetssituationerna i dag är mer komplexa och för att lösa dem krävs en mängd olika färdigheter och kunskaper. Därför behöver vi verktyg som ger arbetslag just de förutsättningarna, säger Henrik Byström, Affärsområdeschef Modern Workplace & Microsoft 365 på Microsoft Sverige.

50-tumskärmens 4K display med multi-touch funktionalitet och inbjudande duk är optimal för kreativt skapande med penna och pekfunktionalitet. Dessutom har Surface Hub 2S 50 procent snabbare grafikprestanda jämfört med sin föregångare. Surface Hub 2S kommer finnas tillgänglig i USA i juni till ett rekommenderat cirkapris på 8,999,99 dollar och släpps sedan på den svenska marknaden strax efter det. Surface Hub 2S har ännu inte blivit auktoriserad under direktivet 2014/53/EU; faktisk försäljning och leverans beror på överensstämmelse med tillämpliga direktiv 2014/53 / EU krav.

Samarbete överallt oavsett plats

Surface Hub 2S ger arbetslag den nödvändiga flexibilitet som behövs för att kunna samarbeta oavsett plats och tid. Surface Hub 2S tar den klassiska delade skärmen från konferensrum och omvandlar den till en mobil datorenhet som kan användas var som helst. När den paras ihop med Steelcase Roam Mobile Stand och APC Charge Mobile Battery skapas en mobil samarbetsupplevelse som frigör arbetslag från konferensrum. Skärmen tar även bort behov av växelströmsanslutningar.

-5cb7248214bfb--5cb7248214c00SurfaceHub2S-Stand.png

För samman arbetslag från olika platser för mer inkluderande och engagerande möten

Att ringa in till digitala möten kan vara jobbigt. Det kan vara svårt att vara engagerad när du inte kan se människorna i rummet och innehållet som delas samtidigt. Surface Hub 2S gör möten mer engagerande och inkluderande för personer som inte är på plats. Med Microsoft Teams och Skype for Business redan inbyggt kan du starta möten direkt. Den stora skärmen med förbättrad 4K-kamera, kvalitativa högtalare och en array av långdistansmickrofoner gör att alla mötesdeltagare – på plats eller inte – kan se och vara mer engagerade i mötesinnehållet och med varandra.

Microsoft kommer även addera en 85-tumsversion till sin Surface Hub-familj som kommer att börja testköras med utvalda kunder i början på 2020.

Relaterade inlägg