Personliga- och familjeprenumerationer för Microsoft 365 och uppdateringar i nya Microsoft Edge

Microsoft lanserar nya prenumerationer för personliga konton och för familjekonton inom Microsoft 365. Vi presenterar även en rad nya funktioner i nya Microsoft Edge. Tidigare lanserade vi en ny webbsida där familjer kan upptäcka verktyg och ta del av resurser för att bättre kunna koppla upp sig i en tid då många spenderar mer tid i hemmet.

I dag lanserar vi en rad kraftfulla kostnadsfria applikationer och tjänster som hjälper dig att skapa, dela, ansluta och samarbeta med vänner och familj via Windows-, macOS-, iOS- och Android-enheter. Apparna, som i dag används av över en halv miljard människor, inkluderar kostnadsfria Office, Word, Excel, PowerPoint, Skype, Outlook, OneNote och OneDrive och gör det möjligt att skapa, videochatta och organisera. Över 38 miljoner människor prenumererar i dag på Office 365.

Den 21:a april 2020 kommer Office 365 att bli Microsoft 365. Dessutom kan vi avslöja två nya funktioner i Microsoft 365 – en ny Microsoft Family Safety-app och nya funktioner i Microsoft Teams. Funktionerna är framtagna för högre säkerhet och mer effektiva sätt att samarbeta.

För mer information om samtliga uppdateringar över Office 365, vänligen klicka här.

Microsoft 365 Personal och Family-prenumerationer tillgängliga 21:a april

De nya Office-funktionerna rullas ut till nuvarande Office 365-kunder i dag. Personliga- och familjeprenumerationer från Microsoft 365 kommer att finnas tillgängliga från den 21:a april. Med Microsoft 365 personliga- och familjeprenumerationer får du allt i Office 365, inklusive 1 TB OneDrive molnlagring per person, 60 Skype-minuter för att ringa till mobiltelefoner och fasta telefoner, avancerade säkerhetsfunktioner, löpande teknisk support, samt alla nya funktioner och fördelar som tillkännages i dag. Microsoft 365 Personal kostar 6,99 USD per månad. En familj på upp till sex personer kan använda Microsoft 365 Family för 9,99 USD per månad.

För mer information, besök den här sidan. För mer information om ändringar i Microsoft 365 Business och Microsoft 365 Apps for Enterprise, vänligen besök denna sida.

Sju anledningar att byta till nya Microsoft Edge

Microsoft presenterar en rad nya funktioner i nya Microsoft Edge för att göra användare mer organiserade och samtidigt öka säkerheten.

– Det känns otroligt spännande att vi nu lanserar nya Microsoft Edge. Vi har fått mycket positiv respons under testerna och det känns bra att kunna erbjuda marknadens bästa webbläsare. Nya Edge kommer med utökade möjligheter till både produktivitet, säkerhet och inkludering, men kanske framförallt för att tiden vi spenderar på internet ska förlöpa både smidigare och säkrare för alla, säger Henrik Byström, Affärsområdeschef Modern Workplace & Microsoft 365.

Uppdateringarna inkluderar Collections där du enkelt kan samla information från olika webbplatser, organisera och exportera dem till olika filer eller komma tillbaka till dina sökningar vid ett senare tillfälle och fortsätta där du slutade.

Funktionen vertikala flikar hjälper dig att enkelt hitta och hantera många öppna flikar på samma gång. Smart copy gör det enklare att välja, kopiera och klistra in det exakta innehållet du vill ha från webben och bevara webbformatet. Tracking Prevention i Microsoft Edge är utformad för att skydda dig från att spåras av webbplatser som du inte har direkt tillgång till. Vare sig du är på mobil eller desktop kan du välja en av tre inställningar som passar dig bäst – Basic, Balanced eller Strict.

Password Monitor i Microsoft Edge skyddar dina online-konton från hackare. Väl aktiverat är Password Monitor en funktion som meddelar dig om de referenser du har sparat för autofyll har upptäckts på ”the dark web”. InPrivate tar automatiskt bort din webbhistorik, cookies och andra platsdata när du slutat surfa.

Läsning är en av de vanligaste aktiviteterna på webben, men det kan vara svårt att läsa om du har dyslexi eller andra lässvårigheter. Immersive Reader, inbyggd i Microsoft Edge, gör läsningen enklare och mer tillgänglig för alla. Genom att klicka på Immersive Reader-ikonen tar du bort distraktioner på skärmen och skapar en förenklad miljö som hjälper dig att fokusera.

Nya Microsoft Edge kan laddas ner via Microsoft.com/Edge och är tillgängligt för Windows, Mac, iOS och Android. Oavsett om du laddar ner den själv eller väntar på att den kommer till din dator, är det enkelt att växla eftersom dina favoriter, lösenord, förskriven information och grundinställningar överförs till nya Microsoft Edge.

För frågor, vänligen kontakta [email protected]

Relaterade inlägg