Microsoft introducerar Surface Go 2, Surface Book 3, Surface Headphones 2 och Surface Earbuds

surface_

Nya Surface Go 2, Surface Book 3, Surface Headphones 2 och Surface Earbuds är designade att användas överallt, när som helst. I rådande tider, då vi istället för att arbeta på resande fot, på caféer eller kontor flyttar oss från hemmakontoret, till köksbordet och till soffan, har vårt behov av enheter som hjälper oss att vara produktiva och uppkopplade aldrig varit viktigare.

För att stötta våra kunder under en tid i förändring har vi bland annat gjort Microsoft Teams tillgängligt för alla, vidareutvecklat Microsoft 365, samt genomfört en rad åtgärder globalt och i Sverige för att stötta dem som behöver det mest. Ett exempel är vårt initiativ för att stötta isolerade i riskgrupper med Surface-enheter.

– I takt med att vi expanderar vår Surface-familj har vi som målsättning att det ska finnas en Surface som passar varje person, oavsett livsstil och var de använder sin Surface. Därför presenterar vi i dag fyra nya produkter och tillbehör som ska hjälpa fler att hålla produktiviteten uppe när vi behöver den som mest, säger Helena Kappen, Affärsområdeschef Surface & Devices på Microsoft Sverige.

Surface Go 2

Nya Surface Go 2 behåller samma tunna och lätta design men får en större 10,5 tum PixelSense-skärm, förbättrad batteritid och en av modellerna kommer med upp till 64 procent bättre prestanda än original-versionen med åttonde generationens Intel Core M-processor. Enheten har fått studiomickar och vår dubbla mikrofonlösning för att öka klarhet i röst och minska bakgrundsljud under Teams-möten eller videochattar. Enheten har fått en 5MP kamera framtill och vi har även adderat en ny kamera-app för kameran baktill som bland annat gör det enklare att scanna dokument och anteckningar. Surface Pen kan köpas till separat och är perfekt för personer som genomför distansundervisning eller arbetar på distans.

I och med lanseringen av Surface Go 2 har vi även tagit fram nya tangentbord och tillbehör i olika färger så användare enklare kan personalisera sin Surface, inklusive Platinum och Svart, och de nya färgerna Poppy Red och Ice Blue. Surface Go 2 har ett startpris på 5 199 kronor och finns tillgänglig i Sverige från 12 maj.

Surface Book 3

Surface Book 3 är vår mest kraftfulla laptop någonsin, med upp till 50 procent mer prestanda jämfört med Surface Book 2 och upp till 17,5 timmars batteritid. Enheten kommer i både 13 tum och 15 tum och har en skarp DPI PixelSense-skärm samt tionde generationens Intel Core-processor med valbar diskret grafikprocessor från NVIDIA. Surface Book 3 finns med upp till 32GB RAM och vår snabbaste SSD hittills. För gamers finns möjligheten att få 15 tummaren med NVDIA GeForce grafikprocessor. Vi har även adderat ett nytt alternativ med NVIDIA Quadro RTX 3000 för att bättre möta behoven hos kommersiella kunder och institutioner för högre utbildning. Surface Book 3 har ett startpris på 20 999 kronor (13 tum) och 29 499 kronor (15 tum) och finns tillgänglig i Sverige från 5 juni.

Surface Headphones 2

Surface Headphones 2 är designade med god komfort som omsluter dina öron och omfamnar dig med spektakulär ljudkvalitet. Hörlurarna har 13 nivåer av omgivande bruskontroll. Vi har förbättrat ljudkvaliteten och batteritiden, nu med upp till 20 timmars batteritid. Vår aktiva brusreducering är justerbar genom intuitiva on-ear-rattar och specifikt stämda att antingen blockera eller förhöja röster. Vi har uppdaterat designen på våra öronkåpor som nu är roterbara i 180 grader samt adderat hörlurarna i färgen svart utöver vårt klassiska platinumalternativ. Surface Headphones 2 har ett cirkapris på 2 999 kronor och finns tillgängliga i Sverige från 5 juni.

Surface Earbuds

Med god komfort och stabil passform presenterar vi nu Surface Earbuds, våra nya true wireless-hörlurar med intuitiv touchkontroll som gör att du kan starta telefonsamtal eller byta låt utan att ta fram telefonen. Upplev ett rikt, omgivande Omnisonic-ljud och omedelbar uppspelning via Spotify från din Androidtelefon med ett trippelklick på någon av hörlurarna. Skärmfri integrering med Microsoft 365 gör att du kan spela upp dina e-postmeddelanden med Play My Emails i Outlook-appen för iOS eller diktera i Word, Outlook eller PowerPoint. Batteritiden räcker hela dagen och ett trådlöst laddningsfodral inkluderas. Surface Earbuds har ett cirkapris på 2 549,99 kronor och finns tillgängliga i Sverige från 12 maj.

Surface Dock 2

Möjligheten att ansluta till bildskärmar, tillbehör och ytterligare lagring kan hjälpa dig att skapa den ultimata arbetsytan. Surface Dock 2 hjälper dig att utöka din arbetsyta med ett enkelt magnetiskt klick och levererar snabbare laddning och högre dataöverföringshastigheter. Vi presenterar också en ny, multiport Microsoft USB-C Travel Hub för att ge dig fler sätt att ansluta till nätverk, skärmar och USB-C-tillbehör. Surface Dock 2 har ett cirkapris på 3 299 kronor och finns tillgänglig i Sverige under kommande veckor.

Microsoft PC-tillbehör

I dag presenterar vi även Microsofts ergonomiska desktop. Lösningen minskar trötthet och levererar god komfort och kontroll med en delad tangentbordsdesign med vadderat viloläge för handflatan och en känslig mus med vadderat viloläge för tummen. Vi presenterar även Microsofts Bluetooth Desktop som är en fullstor knappsats i en slimmad och modern design samt en kompakt mus med god komfort för handen. Microsoft Ergonomic Desktop och Microsoft Bluetooth Desktop finns tillgängliga i Sverige under kommande veckor.

Nya Surface Go 2, Surface Book 3, Surface Headphones 2, Surface Earbuds, Surface Dock 2 och tillbehör kan förbeställas redan i dag. För mer information, besök mikrosidan eller surfa in på produktsidan.

För frågor, vänligen kontakta [email protected]

Relaterade inlägg