Förändringar i Microsoft Sveriges ledning

Microsoft Sverige meddelar idag förändringar i bolagets ledningsgrupp. Förändringarna görs för att ytterligare stärka Microsoft Sveriges position att genom digitalisering stärka individers, företags och samhällets möjligheter att göra Sverige världsledande.

  • Catharina Ljungberg har efter åtta år på Microsoft Sverige bestämt sig för att lämna rollen som OCP Lead (affärsområdeschef för One Commercial Partner) och utforska nya möjligheter. Catharina är kvar fram till 31 maj.
  • Therése Treutiger kliver från och med 1 juli in som nya OCP Lead på Microsoft Sverige. Hon har de senaste tre åren haft rollen som Marketing & Operations Lead (vice vd, och marknads och operativ chef).
  • Daniel Siberg blir från och med 1 juli ny Marketing & Operations Lead på Microsoft Sverige. Daniel har jobbat på Microsoft i mer än 13 år och kommer senast från rollen som ansvarig för SMC-segmentet.
  • Anita Ratkovic Andric lämnar rollen som Chief Financial Officer (CFO) på Microsoft Sverige för att flytta och ta över CFO-rollen för Microsoft Schweiz. Anita påbörjar sin nya roll i maj, men kommer parallellt fortsätta jobba för Microsoft Sverige till dess att hennes ersättare är på plats.

Jag är stolt över att få arbeta tillsammans med en så skicklig och inspirerande grupp människor. Förändringarna kommer ytterligare stärka oss i vårt arbete att tillsammans skapa nya möjligheter för Sverige genom digitalisering”, säger Hélène Barnekow, vd för Microsoft Sverige.

För mer information
swedenpress@microsoft.com

Relaterade inlägg